Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:hahahha jak nie dobre to nasze zdrowie??? ahahhahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 18:20
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basia klawiatura doczepiana cos zaczela mi szwankowac w tablecie i nie wiem chyba bede musiala reklamowac masakra juz poprawilam posta hihihih ehh z ta technologia musze pisac teraz na dotykowej fuck w sumie nie jest tak zle a nie chce mi sie laptopa wlanczac wlasnie jaki film ja prawie praktycznie tv nie ogladam hihihin
inessa lubi tę wiadomość
-
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/w-oczekiwaniu-na-testowanie/co-to-jest-plamienie-implantacyjne,81.html
Binek tu masz o plamieniu linkaMikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny uciekam do pracy ostatni tydzień przede mna i L4 do końca ciąży tak mi się nie chce strasznie iśc no ale niestety musze życze miłego wieczorku biziaki dla Wszystkich.
Basiu czekam jutro na zieloną kropeczkę z ranaMikusia2, kaarolaa, inessa, Konwalia, basiulkaa_89, sylvia, Modnisia lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:dziewczyny uciekam do pracy ostatni tydzień przede mna i L4 do końca ciąży tak mi się nie chce strasznie iśc no ale niestety musze życze miłego wieczorku biziaki dla Wszystkich.
Basiu czekam jutro na zieloną kropeczkę z rana
;oniqa ale Ci fajnie. Chyba masz spoko pracodawce? Lekarz bez problemu Ci wystawi L4?inessa lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:mam nadzieje ze bedzie wyrazna chyba ze sie MIŁO rozczaruje @
Basiulkaa_89 to w czwartek będą dwie grube krechy, ale jak znam Ciebie do czwartku nie doczekasz i wcześniej zobaczysz dwie grube krechy. Czekamy na wieści
No Kochane czerwcóweczki zaczyna się szał ;oniqa już przetarła szlaki, to która następna?
Ja mam takie wrażliwe (.)(.) że dzisiaj musiałam zdjąć biustonosz. I jakby mi trochę urosły, ale to chyba dlatego, że przytyłam
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Basiulkaa_89 to w czwartek będą dwie grube krechy, ale jak znam Ciebie do czwartku nie doczekasz i wcześniej zobaczysz dwie grube krechy. Czekamy na wieści
No Kochane czerwcóweczki zaczyna się szał ;oniqa już przetarła szlaki, to która następna?
Ja mam takie wrażliwe (.)(.) że dzisiaj musiałam zdjąć biustonosz. I jakby mi trochę urosły, ale to chyba dlatego, że przytyłam
Kochana predzej na betke polece bo to pewniejsze a sie bede brudzic sikancem tym bardziej,ze u mnie z rana pobieraja krew na bete a kolo 12 juz jest wynk takze szybciutko
Ty o bolu (.)(.) to nawet mi nie gadaj bola jak diabli ale to norma u mnie przed @ zawszeinessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny