Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczęta .. a ja zmeczona jestem .. zrobiłam zakupy teraz obejrzałam bejbi blusi mogłabym isc spać..tak patrze na mój wykres . w sumie 1 raz w zyciu prowadze go, i tak jakos nie czuje tego wszystkiego..
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
hej dziewczęta , ale pogoda do doupy i moje samopoczucie też... senna obolała piersi takie ciezki i spadek temperatury... ehhh
inessa lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:hej dziewczęta , ale pogoda do doupy i moje samopoczucie też... senna obolała piersi takie ciezki i spadek temperatury... ehhh
juicca .. pozytywnie nastawiona mi bądź .. pamiętaj pogoda do doopy to tez pogoda.. ale co do temp.. nosz qr..nie miło..a kyszinessa, juicca lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
dokladnie tak... eh mam prośbę zajrzycie na mój wykresior ? bo kurcze mam spadek temp. i niewiem co o tym mysleć ?
inessa lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:moze byc to zagnezdzenie bo ono nastepuje przewaznie ok tyg od owulacji i czasem objawia sie wlasnie jednodniowym spadkiem temperatury trzymam kciuki
myslisz ze może byc takie prawdopodobieństwo ??inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybyłam u lekarza i mam chyba zapalenie pecherza dostałam antybiotyk i leki ziołowe i jeszcze globulki dodatkowo. co sie jeszcze dowiedziałam to mam mocne przodozgieci macicy ala jama macicy jest prawidłowa, mam zrosty ktorych nie da sie wyleczyc lekami. teraz mam meza na badania wysłac i dalsze leczenie zalezy od jego wynikow. jesli beda ok to ja ide na laparo a jesli złe to on bedzie leczony. teraz musze poczekac az wroci i zapisuje go do kliniki na badania. niech on tez sie pocxzuwa, dobrze ze sie na to zgadza kochany jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 17:20
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane no i jak to Basia,zrobila test o godzinie 19 bo stwierdzila a co tam!!!co ma byc to bedzie i co??? 2 krechy ale 2 taka cien cienia ahahaha normalne u mnie na testach tylko kreski widmo sa hahahha
kaarolaa, sylvia, inessa, Konwalia, samira, Eavonne, Miriam, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiu to super to w czwartek bedą już mocne
Gosiu za wczesnie
Kaarolaa ja wierzę,że bedzie dobrze ja też mam dość duże przodozgięcie ale lekarz powiedział,że to nie przeszkadza w zajściu wciąże inne np u mnie są przeszkody. Lecz wylecz teraz zap.pęcherza - zdrówka życzębasiulkaa_89, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny