Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1808 wrote:
    Dzięki bardzo chyba cos szwankuje bo mi 3 razy wypowiedź wkleiło:) a ty duphaston brałaś od 23 dnia przez 6 dni? mi lekarz kaał od 16 do 24 dnia brać, bo w 15 dniu niw widział pecherzyków. czy prz puphastonie miałas krótszy cykl? u mnie jeszcze takiej wysokiej temp nie było w żadnym cyklu chyba że za późno zmierzyłam to teydy i 37 było
    Tak w tym cyklu miałam późną owulację i pęcherzyk był za duży więc przez 6 dni kazał mi brać podwójną dawkę by szybciej zakończyć ten cykl...ale @ była normalnie :P

inessa lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • eunika Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia2 wrote:
    jestem dobrej mysli jak zwykle... tylke te rozczarowania są nie przyjemne apropo ja mam 24 lata :) i 5 letnia Corke :)
    no to się postarałaś :) ja 23 i jeszcze żadnych małych istotek w domku... oby się to zmieniło pod koniec miesiąca :)

Iwka, basiulkaa_89, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza wrote:
    Kobietki ja po wizycie i dostałam jednak tabletki które mam brać od dziś(długie 3 miesiące)
    Będę was czytała i czasem coś skrobnę.
    Życzę wszystkim wam 2 kreseczek <3
    !!!
    Dziękujęmy <3
    I życzę Ci aby te trzy miesiące szybko minęły i by przyniosły zielone kropeczki :)

inessa, Koza lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    no to się postarałaś :) ja 23 i jeszcze żadnych małych istotek w domku... oby się to zmieniło pod koniec miesiąca :)
    Ja mam 24 na karku,moj ma 27 prawie i tez zadnych malych rozkapryszonych istotek po domku biegajacych niema :( oprocz psa 4 papug i osla (moj M :P hihihi )to niema :)

eunika, inessa, kaarolaa, sylvia lubią tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Ja mam 24 na karku,moj ma 27 prawie i tez zadnych malych rozkapryszonych istotek po domku biegajacych niema :( oprocz psa 4 papug i osla (moj M :P hihihi )to niema :)
    podziwiam Cię basiulka, ja dopiero niedawno zaczęłam się starać i już wariuję, myślałam że po prostu zdecyduję zajść w ciążę i już ale rzeczywistość wygląda trochę inaczej... oczywiście mam nadzieję, że w tym cyklu się uda bo jak nie to pewnie zacznę świrować jak zwykle po @..

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana my razem jestesmy 7 lat :) <3
    6 lat <3 bez zabezpieczenia a w tym 2 lata sie staramy :) nie lubimy sie zabezpieczac :P tylko rok bralam nie caly tabletki anty a potem odpuscilam,na kondony jestem uczulona,na globulki tez zaraz mam zapalenie pochwy.
    W wieku 18 lat moja gi powiedziala mi ze moge nie miec dzieci,na 98% nie bede miec dzieci bo mialam czesto zapalenie przydatkow,jajnikow.Po kilku latach sie dowiedzialam ze napewno sie mylila bo byly by widoczne na jajnikach te moje wszystkie problemy z nimi,jakies deformacje itd.ale jest czysto ladnie pieknie.Troche juz przeszlismy takze do szczesia brakuje nam tylko dzidzia :*

eunika, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powtórzyłam test nadal 2 piekne krech do gina jestem umówiona na 19 czerwca bo w tym tygodniu ma urlop a ogólnie pracuje tylko ten cały tydziń i parwie 2 lata laby :D aaajjjjjj :D

basiulkaa_89, Iwka, kaarolaa, sylvia lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Kochana my razem jestesmy 7 lat :) <3
    6 lat <3 bez zabezpieczenia a w tym 2 lata sie staramy :) nie lubimy sie zabezpieczac :P tylko rok bralam nie caly tabletki anty a potem odpuscilam,na kondony jestem uczulona,na globulki tez zaraz mam zapalenie pochwy.
    W wieku 18 lat moja gi powiedziala mi ze moge nie miec dzieci,na 98% nie bede miec dzieci bo mialam czesto zapalenie przydatkow,jajnikow.Po kilku latach sie dowiedzialam ze napewno sie mylila bo byly by widoczne na jajnikach te moje wszystkie problemy z nimi,jakies deformacje itd.ale jest czysto ladnie pieknie.Troche juz przeszlismy takze do szczesia brakuje nam tylko dzidzia :*
    jejciu, wytrwała jesteś :) my jesteśmy razem od 3,5 roku a po ślubie niecałe 3, zdecydowaliśmy się tak na poważnie i intensywnie jakieś 3 miesiące temu i już zdążyłam się przekonać jak to jest czekać na @ a raczej na jej brak... znam siebie i wiem, że jeśli przez pół roku się nie uda to lecę do lekarza i działam bardziej stanowczo bo już nie mogę się doczekać :)
    dzisiaj mam ogromną zgagę, nawet nie wiem od czego bo piję dużo wody i zjadłam tylko kilka kanapeczek... oby mi to przeszło bo wczoraj miałam to samo a na wszelki wypadek nie chcę brać żadnych leków...

inessa lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    no powtórzyłam test nadal 2 piekne krech do gina jestem umówiona na 19 czerwca bo w tym tygodniu ma urlop a ogólnie pracuje tylko ten cały tydziń i parwie 2 lata laby :D aaajjjjjj :D
    zazdroszczę :) ja jeszcze studiuję więc nawet jak mi się uda to żadnego odpoczynku nie będzie...

;oniqa, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    zazdroszczę :) ja jeszcze studiuję więc nawet jak mi się uda to żadnego odpoczynku nie będzie...
    wiem ze nie wolno zazdroscic aale jednak ja tez ZAZDROSZCZE ;) <3 :*
    jak tu nie zazdroscic :P

Monis a ile sie staraliscie?jakies witaminki?dla ciebie i meza?testy owulacyjne?

eunika, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz 1,5 roku po studiach :)

eunika, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Super kochana <3

dawaj fluidki :)

inessa lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj dawaj :) ciazowe fluidki :)
    jak mezus zareagowal?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgage mam :/ kurde nooo

inessa, eunika lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tyż zazdroszcze :P

A ja mam dzisiaj takiego lenia że nie moge tyłka podnieść a mąż za godzinkę z pracy wraca a ja nic na obiad nie mam :(

Poproszę o jakąś motywację:)

Ps. basiulkaa_89 pij dużo wody

basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki
    ja tez przylacz sie do ogolnych zalow gorzkich hihi
    Tez jestem stara 26 lat, i mam dola. Niedawno z pracy wrocilam nie mam na nic sily ... wszystko zaczyna mnie juz meczyc .. debilni ludzie ktorzy widza tylko czubek wlasnego nosa.
    DZis rozmawialam z moja kolezanka - 10 ydz ciazy - nie planowana... No i kolejna...

inessa lubi tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Dawaj dawaj :) ciazowe fluidki :)
    jak mezus zareagowal?
    obudziłam go w nocy a on a to po temperaturze wiesz że jestes w ciąży a ja mu pokazałam test z 2 kreskami on myslał że to termometr taki był zaspany powiedział że sięcieszy po czym dał mi buzi i poszedł dalej spac on chyba był w szoku :D

basiulkaa_89, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba na pewno byl w szoku kochana hahahha te chlopy :D :D :D
    A ile sie staralas monis?

inessa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ovu to był 2 miesiąc a tak wogóle to w sumie mozna powiedziec że 4 miesiące :)
    przesyłam fluidki :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ takie długie żeby pomogły :D <3

basiulkaa_89, inessa, Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana :* <3 mam nadzieje,ze ja juz mam swoj skarb pod serduchem :) tak cos czuje ;) nie zapeszam ;) dziwnie sie czuje,non stop jajniki mnie bola :) nawet przy owulacji nie sa tak wyczuwalne :)

inessa, ;oniqa, kaarolaa, sylvia lubią tę wiadomość

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ