Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1808 wrote:Dzięki bardzo chyba cos szwankuje bo mi 3 razy wypowiedź wkleiło:) a ty duphaston brałaś od 23 dnia przez 6 dni? mi lekarz kaał od 16 do 24 dnia brać, bo w 15 dniu niw widział pecherzyków. czy prz puphastonie miałas krótszy cykl? u mnie jeszcze takiej wysokiej temp nie było w żadnym cyklu chyba że za późno zmierzyłam to teydy i 37 było
inessa lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:jestem dobrej mysli jak zwykle... tylke te rozczarowania są nie przyjemne apropo ja mam 24 lata i 5 letnia Corke
Iwka, basiulkaa_89, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Koza wrote:Kobietki ja po wizycie i dostałam jednak tabletki które mam brać od dziś(długie 3 miesiące)
Będę was czytała i czasem coś skrobnę.
Życzę wszystkim wam 2 kreseczek
!!!
I życzę Ci aby te trzy miesiące szybko minęły i by przyniosły zielone kropeczkiinessa, Koza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika wrote:no to się postarałaś ja 23 i jeszcze żadnych małych istotek w domku... oby się to zmieniło pod koniec miesiąca
eunika, inessa, kaarolaa, sylvia lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Ja mam 24 na karku,moj ma 27 prawie i tez zadnych malych rozkapryszonych istotek po domku biegajacych niema oprocz psa 4 papug i osla (moj M hihihi )to niema
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana my razem jestesmy 7 lat
6 lat bez zabezpieczenia a w tym 2 lata sie staramy nie lubimy sie zabezpieczac tylko rok bralam nie caly tabletki anty a potem odpuscilam,na kondony jestem uczulona,na globulki tez zaraz mam zapalenie pochwy.
W wieku 18 lat moja gi powiedziala mi ze moge nie miec dzieci,na 98% nie bede miec dzieci bo mialam czesto zapalenie przydatkow,jajnikow.Po kilku latach sie dowiedzialam ze napewno sie mylila bo byly by widoczne na jajnikach te moje wszystkie problemy z nimi,jakies deformacje itd.ale jest czysto ladnie pieknie.Troche juz przeszlismy takze do szczesia brakuje nam tylko dzidzia :*eunika, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Kochana my razem jestesmy 7 lat
6 lat bez zabezpieczenia a w tym 2 lata sie staramy nie lubimy sie zabezpieczac tylko rok bralam nie caly tabletki anty a potem odpuscilam,na kondony jestem uczulona,na globulki tez zaraz mam zapalenie pochwy.
W wieku 18 lat moja gi powiedziala mi ze moge nie miec dzieci,na 98% nie bede miec dzieci bo mialam czesto zapalenie przydatkow,jajnikow.Po kilku latach sie dowiedzialam ze napewno sie mylila bo byly by widoczne na jajnikach te moje wszystkie problemy z nimi,jakies deformacje itd.ale jest czysto ladnie pieknie.Troche juz przeszlismy takze do szczesia brakuje nam tylko dzidzia :*
dzisiaj mam ogromną zgagę, nawet nie wiem od czego bo piję dużo wody i zjadłam tylko kilka kanapeczek... oby mi to przeszło bo wczoraj miałam to samo a na wszelki wypadek nie chcę brać żadnych leków...inessa lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:no powtórzyłam test nadal 2 piekne krech do gina jestem umówiona na 19 czerwca bo w tym tygodniu ma urlop a ogólnie pracuje tylko ten cały tydziń i parwie 2 lata laby aaajjjjjj
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika wrote:zazdroszczę ja jeszcze studiuję więc nawet jak mi się uda to żadnego odpoczynku nie będzie...
jak tu nie zazdroscic
Monis a ile sie staraliscie?jakies witaminki?dla ciebie i meza?testy owulacyjne?eunika, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:no powtórzyłam test nadal 2 piekne krech do gina jestem umówiona na 19 czerwca bo w tym tygodniu ma urlop a ogólnie pracuje tylko ten cały tydziń i parwie 2 lata laby aaajjjjjj
dawaj fluidkiinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja tyż zazdroszcze
A ja mam dzisiaj takiego lenia że nie moge tyłka podnieść a mąż za godzinkę z pracy wraca a ja nic na obiad nie mam
Poproszę o jakąś motywację
Ps. basiulkaa_89 pij dużo wodybasiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
ja tez przylacz sie do ogolnych zalow gorzkich hihi
Tez jestem stara 26 lat, i mam dola. Niedawno z pracy wrocilam nie mam na nic sily ... wszystko zaczyna mnie juz meczyc .. debilni ludzie ktorzy widza tylko czubek wlasnego nosa.
DZis rozmawialam z moja kolezanka - 10 ydz ciazy - nie planowana... No i kolejna...inessa lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Dawaj dawaj ciazowe fluidki
jak mezus zareagowal?
basiulkaa_89, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z ovu to był 2 miesiąc a tak wogóle to w sumie mozna powiedziec że 4 miesiące
przesyłam fluidki :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~~~ :~~~~~~~~~~ takie długie żeby pomogły
basiulkaa_89, inessa, Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny