Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koza wrote:MariaAntonina- ojjj nie przesadzaj mi tu, kobieta nigdy nie jest stara
*Ja na wykresach nie znam się więc nie doradzę.basiulkaa_89, ;oniqa, inessa, kaarolaa, Brava lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina- tak,tak i koniecznie 20 razy dziennie do kościoła
Kuzwa to jak tak piszesz to ja z tych co na męża dziadka wzięły.
Oczywiście sobie żartuje , a Tobie do starości dalekoooo.MariaAntonina, ;oniqa, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
;oniqa wrote:MariaAntonina ja też w porównaniu do dziewczyn jestem stara
ja mam 27 lat
Noto ja nie wiem jak mam 31 kim jestem.. chyba już robie za mumię..inessa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witajcie moje kochane:-)))) Po wczorajszym spotkaniu z MATKA BOSKA CZESTOCHOWSKA jest jeszcze silniejsza. Wiem ze ona nam pomoze. A teraz sobie czekamy na owulacje:-)))
P.S modliłam się za was wszytskieKoza, MariaAntonina, ;oniqa, basiulkaa_89, inessa, kaarolaa, Brava, Miriam, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
w nocy nie umialam spac i chodzic,bo tak mnie prawy jajnik bolal moze nie tyle,ze bolal ale tak go czulam az prawa noga mnie bolala
Straszna burza kolo nas przeszla blyskalo strasznie i grzmialo ale nie lunelo a szkoda bo bardzo duszno jest u nas w Katowicach.
Na termometrez dzisiaj juz jest 20+ ja sie tam ciesze chociaz sloneczka niema i jest czesciowe zachmurzenie ale przynajmniej nie leje
Dzisiaj zaczyna sie powtorka z rozrywki bol jajnika po prawej stronie piesi czuje ale nie bola jakos mega.
Iness kochana mnie tez swedzi podbrzusze i jeszcze tak czuje czasami chocby mi zdretwialo ??? mialam rok temu 8marca usuwany wyrostek i ta blizne mam zdretwiala a to przez to,ze tam mi powycinali jakies miesnie albo nacieli,nie pamietam ale dlaczego mam zdretwialy czasami cale podbrzusze??? nie wiem...???nie mam zielonego pojecia...
A co do metalicznego smaku w ustach nie rozumiem tego???jaki to jest???
ojj jeszcze zgaga mnie lapie z rana Moj M ostatnio mi powiedzial,ze tam w srodku jest,mokro i to bardzo,goraco i ciasno
Zas mi na piersiach wychodza jakies syfki uhhh masakra.
Ae sie rozpisalam;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki Dopiero teraz nadrobiłam weekendowe zaległości, przez ten remont mam wycięte 2 dni z życiorysu
Jutro chwila prawdy, rano wizyta u lekarza, ależ mam stracha
Ale mimo tego jestem szczęsliwa bo moja siostrzyczka przyjechała do domku z Holandii, nie wiedziałam jej 9 miesięcy..
Miłego dnia wszystkimMariaAntonina, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Witajcie kochane
w nocy nie umialam spac i chodzic,bo tak mnie prawy jajnik bolal moze nie tyle,ze bolal ale tak go czulam az prawa noga mnie bolala
Straszna burza kolo nas przeszla blyskalo strasznie i grzmialo ale nie lunelo a szkoda bo bardzo duszno jest u nas w Katowicach.
Na termometrez dzisiaj juz jest 20+ ja sie tam ciesze chociaz sloneczka niema i jest czesciowe zachmurzenie ale przynajmniej nie leje
Dzisiaj zaczyna sie powtorka z rozrywki bol jajnika po prawej stronie piesi czuje ale nie bola jakos mega.
Iness kochana mnie tez swedzi podbrzusze i jeszcze tak czuje czasami chocby mi zdretwialo ??? mialam rok temu 8marca usuwany wyrostek i ta blizne mam zdretwiala a to przez to,ze tam mi powycinali jakies miesnie albo nacieli,nie pamietam ale dlaczego mam zdretwialy czasami cale podbrzusze??? nie wiem...???nie mam zielonego pojecia...
A co do metalicznego smaku w ustach nie rozumiem tego???jaki to jest???
ojj jeszcze zgaga mnie lapie z rana Moj M ostatnio mi powiedzial,ze tam w srodku jest,mokro i to bardzo,goraco i ciasno
Zas mi na piersiach wychodza jakies syfki uhhh masakra.
Ae sie rozpisalaminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa kochana ja jestem jeszcze przed okresem takze nie chce robic wczesniej Myslalam o becie jak co ale dopiero jak zobacze co z okresem.Bo ostatnio on jest baaardzo dziwny Juz i tak nie stresuje sie tym twoim tescioremm Bo i tak nic sie nie zmieni :*
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie i dobrego dnia Wam życzę i testowania owocnego ym które w tym tygodniu testują
Ja już pisałąm na forum o moim wieku wiecej się nie wypowiadam bo jak 82 to babcia to ja jestem prababcia
EAvonne dzieki kochana jesteś
Ja od jutra musze przestać mierzyć tempke bo bardzo zmienie czas wstawania i wtedy bardzo zaburzy się mój wykres no to zobaczymy co bedzie się diało
Ide do pracy papapa
Pamietam o każdej odezwe sie popołudniukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie współstaraczki Muszę się Wam wyżalić. Mam mega doła i mam już wszystkiego dosyć. Ostatnio już myślałam, że jakoś sobie daję już radę, że jestem już pogodzona z myślą, że może nigdy nie będę mamą. A dzisiaj koleżanka powiedziała, że jest w ciąży. Tak od razu, w pierwszym cyklu jej się udało. A we mnie coś pękło. Już chyba nie mam siły Testuję w przyszłym tygodniu, ale już nawet nie wierzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 07:56
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
Makak wrote:Witajcie współstaraczki Muszę się Wam wyżalić. Mam mega doła i mam już wszystkiego dosyć. Ostatnio już myślałam, że jakoś sobie daję już radę, że jestem już pogodzona z myślą, że może nigdy nie będę mamą. A dzisiaj koleżanka powiedziała, że jest w ciąży. Tak od razu, w pierwszym cyklu jej się udało. A we mnie coś pękło. Już chyba nie mam siły Testuję w przyszłym tygodniu, ale już nawet nie wierzę.
Nie poddawaj się kochana, na pewno i na ciebie przyjdzie pora ale wiem co przeżywasz, życie bywa okrutne ale ktoś kiedyś mi powieidział, że Bóg doświadza tych dobrych ludzi i kiedys i oni będą mieli wynagrodzone wszystkie przeciwności losu. Najważniejsze jest pozytywne myślenie, u mnie też plany bardzo się pokrzyżowały ale mimo to bede walczyć A ty RAZEM ZE MNĄ I ZE WSZYSTKIMI DZIEWCZYNAMI TUTAJ SCISKAM )Makak, Iwka, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
Makak wrote:Witajcie współstaraczki Muszę się Wam wyżalić. Mam mega doła i mam już wszystkiego dosyć. Ostatnio już myślałam, że jakoś sobie daję już radę, że jestem już pogodzona z myślą, że może nigdy nie będę mamą. A dzisiaj koleżanka powiedziała, że jest w ciąży. Tak od razu, w pierwszym cyklu jej się udało. A we mnie coś pękło. Już chyba nie mam siły Testuję w przyszłym tygodniu, ale już nawet nie wierzę.
Makak nie smuć się .. niestety inne tez maja prawo być mamusiami.. nie możemy odbierać im szansy bo same mamy problem z zaakceptowanie tego , ze nam nie idzie .. tym bardziej powiem Wam kobiety jesteśmy wartościowe..mierzymy się trudnym problemem, ale każdy problem idzie rozwiązać..nawet jeśli brak nam pozytywnego myślenia..
A kysz dole od Makak:)
I wierzyć mi tu , inaczej puszą mi nerwybasiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.