Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak zawsze na sekundę i uciekam
Miriam ..Emilki znaleść nie mogę..już chyba z dwa dni jej na forum nie było...
Samira napisz jej eska czy wszystko w porządku.
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana pisała mi wiadomość na ovu ze pracuje w weekendy od rana do nocy więc może odsypia albo poprostu potrzebuje chwili dla siebie odpoczynku od tego wszystkiego w sumie jej się nie nie dziwie niestety wiem co przeżywa i jakie to ciężkie przeżycie jest
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki witam was w goracy sloneczny dzien padam po pracy odezwe sie pozniej mi sie zaczely dni plodne a moj M jak zwykle ma wtedy 2 zmiany do 22 porazka...
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja już po wizycie u gin, okazało się , że nie mam nic w macicy lekarka się pomyliła ale niestety mam torbiele na jajnikach i przez pól roku musze brać tabletki antykoncepcyjne cały czas wiec ze starań nici..
Do tego mam przewlekłą infekcje pochwy, o której poprzedni lekarz nie wspomniał ani słowa.. dzisiaj lekarz był wręcz zszokowany, że nie byłam leczona w tym kierunku jedynie na nadżerke, której jak sie dzisiaj okazało nie mam...
I jak tu ufać lekarzom?
Nie wiem czy sie cieszyć , że z moją macica jest ok czy płakać ze przez kolejne pół roku nie bede mogła sie starać...
Ale ulżyło mi ogromnie...Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
hej kobitki dzis temka wzrosła do góry;) wiem ze jesli było zagniezdzenie nie powinnam serduszkowac ale były przytulanka bardzo delikatne ;P mąz stwierdził ze jakos mam tam w środku inaczej... ciaśniej i duuzo cieplej niz zawsze... i 2 dni temu tez tak gadał.. ciekawe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 15:17
inessa, Mikusia2, kaarolaa, Modnisia, sylvia, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine wrote:Hej, ja już po wizycie u gin, okazało się , że nie mam nic w macicy lekarka się pomyliła ale niestety mam torbiele na jajnikach i przez pól roku musze brać tabletki antykoncepcyjne cały czas wiec ze starań nici..
Do tego mam przewlekłą infekcje pochwy, o której poprzedni lekarz nie wspomniał ani słowa.. dzisiaj lekarz był wręcz zszokowany, że nie byłam leczona w tym kierunku jedynie na nadżerke, której jak sie dzisiaj okazało nie mam...
I jak tu ufać lekarzom?
Nie wiem czy sie cieszyć , że z moją macica jest ok czy płakać ze przez kolejne pół roku nie bede mogła sie starać...
Ale ulżyło mi ogromnie...inessa, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
juicca wrote:hej kobitki dzis temka wzrosła do góry;) wiem ze jesli było zagniezdzenie nie powinnam serduszkowac ale były przytulanka bardzo delikatne ;P mąz stwierdził ze jakos mam tam w środku inaczej... ciaśniej i duuzo cieplej niz zawsze... i 2 dni temu tez tak gadał.. ciekawe...
inessa, juicca, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Hej, ja już po wizycie u gin, okazało się , że nie mam nic w macicy lekarka się pomyliła ale niestety mam torbiele na jajnikach i przez pól roku musze brać tabletki antykoncepcyjne cały czas wiec ze starań nici..
I jak tu ufać lekarzom?
Ale ulżyło mi ogromnie...inessa lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:to jest własnie to że ja jeźdze na wózku widłowym i ładuje tiry mam komputer i pracuje w nocy dlatego chciałam iśc na L4 bo to na wózku cały czas szarpie
a druga sprawa jestem liderem zmiany i jestem odpowiedzialna za cała zmiane najbardziej mi sie rozchodzi o ren wózek czyli mówicie że śmiało moge iśc na L4inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikusia chyba opiero tak za pare dni bedzie mozna cos stwierdzic -bo narazie jestes tuz po ovu
A winko mam domowej roboty smakowe i\uwielbiam - samo zdrowie - w rozsądnej ilosci oczywisceinessa, kaarolaa, Mikusia2 lubią tę wiadomość