Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia wrote:wy to tyle piszecie ze potem siedze i godzine czytam ładnie sie dzieje winko hehehe....
pogoda była piękna dzisiaj upał
a ja nadal nie mam @ tylko plamienia bardzo skąpe.... czyżby zioła Sroki mi przedłużyły cykl??inessa lubi tę wiadomość
-
Witam Was kochane z rana za 15 min do pracy ehh...
Miałam dzis testowac , ale tego nie zrobie dziś , tylko jutro , temka narazie sie w miarę utrzymuje zobaczymy co z tego wyjdzie
zmykam do pracy kochane;oniqa, Miriam, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u mnie temp. jak widać na wykresie , ale teraz to moze być spowodowane ta infekcją..szkoda wg pisać..
Kolejny dzień praca i inne pierdy...w nocy jakieś chore sny i budziłam się z 3 razyinessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Hej Miriam .. no okaze sie ale wyniki dopiero odbiorę po pracy po 15 , mogłabym zadzwonić ale nie jakoś nie mam wg nastroju na odbieranie wyników
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
Dziś miałam głupi sen o prezerwatywie .. o zgrozo mówie wam ,, to chyba zwiazane z ta infekcja.. musze z moim gin porozmwaiac o wymazie .. bo innej rady nie ma ..
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Tak sie zastanawiam , bo w sumie nie jem słodyczy ale w niedziele najadłam sie duzo tortu ze smietaną takiego kupnego i od tego czasu mam problem w sumie to od wczoraj sie zaczeło pieczenie .. do tego uwielbiam sery plesniowe a podobno one tez zle działaja na flore bakteryją .. No i teraz pytanie czy załatwiłam soebie infekcje przez torta + ser pleśnowy ? MAskara
Leczenie grzybicy wymaga odpowiedniej diety - należy unikać następujących produktów:
* cukier we wszystkich postaciach
* biały ryż
* produkty z białej mąki
* zupy w proszku
* wszystkie produkty zawierające drożdże
* alkohol
* słodkie świeże owoce, owoce suszone, kompoty
* sery pleśniowe, żółte,
* majonez, ketchup,
* produkty fermentowane
* słodkie soki, napoje gazowane
* przyprawy typu Vegeta
* konserwy i dania przyrządzane metodą przemysłową
No to mam odpowiedz .. w niedzile najadłam sie ryzu bo na obiad zrobiłam , wpierniczyłam tone tortu i w poniedziłek popchnełam wszytsko serem plesniowym z majonezem i ketchupem.. HEEE jesli moj organizm tak reaguje na jedzenie to ja zaczynam pic tylko wode .
http://www.grzybica.com.pl/content/view/3/40/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 06:27
Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
witam się i ja! ja mam dzsiaj cały zaplanowany dzień na 13:00 jadę do Torunia do ortodontki, już 4,5 roku noszę stały aparat potem prosto z Torunia na 15:00 mam wizytę u gina w Grudziadzu, jak będą korki to nie zdążę.... ale co tam
potem przyjezdza sąsiadka z dzieckiem na kawusie i dzien zleci... odezwe sie wieczorkiem kochane !inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczynki i błagam pomóżcie!! odkąd się obudziłam mam migrenę- STRASZNĄ i przez to mdłości. Ostatnio czytałam, że nie wolno brać nic z ibuprofenem, zawsze brałam ibubrom max a teraz nie wiem ale ledwo żyję. mam jeszcze naxii z naproxenem ale boję się brać bo w razie gdyby się udało... jakie znacie sposoby?
Tempka mi wzrosła ale nie wiem nawet czy jest wiarygodna bo w nocy musiałam iść do łazienki ale nie sprawdzałam która była godzina...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:WItajcie w nowym słonecznym dniu życze aby był spokojny i radosny
Eunika nie umiem Ci kochana pomóc bo ja też biore ibum bo inne nie pomagają zdrówka życzeinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Witam Was kobietki,
U mnie pojawił się dzisiaj dziwny ból piersi, takie pieczenie w okolicach sutków, czy któraś z Was tak miała???inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja szczerze mówiąc nie wiem ile dni jestem po owulacji bo w tym cyklu nie mierzyłam temperatury i sobie trochę odpuściłam, ale okres powinnam dostać najpóźniej w poniedziałek, chociaż poprzednie cykle tak mi wszystko świrowało, że sama już nie wiem kiedy.
Ale już się niestety czuję "okresowo" - brzuch boli i piersi. Dzisiaj tak z ciekawości zmierzyłam rano temperaturę, żeby zobaczyć czy jestem tuż przed okresem i miałam 36,9.
inessa lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:No ja szczerze mówiąc nie wiem ile dni jestem po owulacji bo w tym cyklu nie mierzyłam temperatury i sobie trochę odpuściłam, ale okres powinnam dostać najpóźniej w poniedziałek, chociaż poprzednie cykle tak mi wszystko świrowało, że sama już nie wiem kiedy.
Ale już się niestety czuję "okresowo" - brzuch boli i piersi. Dzisiaj tak z ciekawości zmierzyłam rano temperaturę, żeby zobaczyć czy jestem tuż przed okresem i miałam 36,9.
odpuściłaś sobie obserwacje ale staranka były?inessa lubi tę wiadomość