Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak, odpuściłam obserwacje bo za dużo mnie to stresu i nerwów kosztowało jak potem @ przychodził. Jak były dni płodne to zamiast się rozluźnić to człowiek jeszcze bardziej się denerwował, nakręcał i myślał żeby się udało...staranka były ale nie jakieś bardzo intensywne, więc nawet nie nastawiam się, że mogłoby się udać, wręcz jestem pewna na 100% że @ przyjdzie

eunika trzymam mocno za Ciebie kciuki
eunika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dzięki Kochana, ja jestem z natury baaaaaaardzo niecierpliwa więc mam nadzieję, że jak najszybciej mi się uda, tym bardziej, że w tym miesiącu jestem jakaś spokojniejsza więc może nie przeżyję nadejścia @ jakoś strasznie... Tobie też życzę powodzenia, może właśnie to ten spokojny i bezstresowy cykl będzie Twoim szczęśliwymNusia wrote:tak, odpuściłam obserwacje bo za dużo mnie to stresu i nerwów kosztowało jak potem @ przychodził. Jak były dni płodne to zamiast się rozluźnić to człowiek jeszcze bardziej się denerwował, nakręcał i myślał żeby się udało...staranka były ale nie jakieś bardzo intensywne, więc nawet nie nastawiam się, że mogłoby się udać, wręcz jestem pewna na 100% że @ przyjdzie

eunika trzymam mocno za Ciebie kciuki
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiem coś o tym, ja też jestem dość niecierpliwa i gdybym mierzyłam cały czas temperaturę, to już bym świrowała
dziękuję Ci bardzo
nie liczę na to że się uda, ale podobno cuda się zdażają
eunika, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no właśnie ja na to liczę bo takie intensywne starania to dopiero 2 miesiące u nas trwają więc wiadomo, że może to jeszcze potrwać... oby jednak się udało, teraz będę miała wakacje od uczelni więc spokojnie mogłabym cieszyć się ciążą bez stresuNusia wrote:No wiem coś o tym, ja też jestem dość niecierpliwa i gdybym mierzyłam cały czas temperaturę, to już bym świrowała
dziękuję Ci bardzo
nie liczę na to że się uda, ale podobno cuda się zdażają 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na drugim dopiero bo później zaczęłam studia, najpierw wyszłam za mąż i wyjechałam z rodzinnego miasta żeby trochę się usamodzielnić i wszystko ułożyć a potem wróciłam i zaczęłam szkołę, teraz chcę powiększyć rodzinkęNusia wrote:to w takim razie trzymam kciuki jeszcze mocniej
a na którym roku jesteś?
-
nick nieaktualny
-
no właśnie, studiuję dziennie i mam stypendium naukowe, jakoś sobie radzimy, jest nieźle. idzie mi dobrze więc liczę na pracę po licencjacie i oczywiście muszę zrobić magisterkę bo to filologia. ale to wszystko jest mniej ważne niż rodzinkaNusia wrote:aha
no to jeszcze Ci troszkę zostało, chyba że robisz tylko licencjat? a pracujesz gdzieś jeszcze czy tylko jak na razie studia? tak czy ta, rodzina jest najważniejsza
na naukę zawsze będzie czas hehe
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Eunika ja też mam migreny. 3 cykle temu MUSIAŁAM łyknąć Ketonal Forte (tylko to mi pomaga). Przeczytałam w internecie że jednorazowo można coś wziąć,a ja chodziłam po ścianach, wymiotowałam i gdybym go nie wzięła to mąż musiał by ze mną jechać do szpitala bo inaczej nie dałabym rady.
-
no ja jeszcze nie byłam u lekarza i zawsze brałam przeciwbólowe ale teraz się boję. troszeczkę mi przeszło, jak znów się nasili to wezmę bo czasami nie daję rady także Cię rozumiem...Klif wrote:Cześć dziewczyny. Eunika ja też mam migreny. 3 cykle temu MUSIAŁAM łyknąć Ketonal Forte (tylko to mi pomaga). Przeczytałam w internecie że jednorazowo można coś wziąć,a ja chodziłam po ścianach, wymiotowałam i gdybym go nie wzięła to mąż musiał by ze mną jechać do szpitala bo inaczej nie dałabym rady.
-
hmm... mi się w ogóle nie wyświetla Twoja tempka ale ta kropka oznacza, że zmierzyłaś o innej porze, większa różnica niż pół godziny
-
pusta oznacza ignorowanie temp.. ewentualnie wejdź jeszcze raz, wpisz temp i zapisz .. czasem moze tak sie zdarzyć..
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Oznacza, że musisz zmienić domyślną godzinę swojego mierzenia temparatury. Jeśli zaznaczysz, że będziesz zawsze mierzyła o 7 rano (najlepiej mierzyć najpóźniej o 8:00 ale zawsze o tej samej porze)a jakiegoś dnia zmierzysz np. o 5 to Ovu zaznaczy Ci pustą kropeczkę, bo zmierzyłaś o innej godzinie niż masz zaznaczoną domyślną. Mam nadzieję, ze rozumiesz o co mi chodzi.
Żeby zmienić domyślną temperaturę musisz kliknąć na swój wykres, później np. na dzisiejszy dzień i tam będziesz miała temperaturę domyślną i możesz ją zmienic
-
eunika wrote:już widzę, Kochana tempkę najpóźniej do 9 się mierzy prosto po obudzeniu i bez wstawania, o 12 to za późno

Faktycznie eunika ma racje , tez nie zauważyłam .
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.