Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak, odpuściłam obserwacje bo za dużo mnie to stresu i nerwów kosztowało jak potem @ przychodził. Jak były dni płodne to zamiast się rozluźnić to człowiek jeszcze bardziej się denerwował, nakręcał i myślał żeby się udało...staranka były ale nie jakieś bardzo intensywne, więc nawet nie nastawiam się, że mogłoby się udać, wręcz jestem pewna na 100% że @ przyjdzie
eunika trzymam mocno za Ciebie kciukieunika, inessa lubią tę wiadomość
-
Nusia wrote:tak, odpuściłam obserwacje bo za dużo mnie to stresu i nerwów kosztowało jak potem @ przychodził. Jak były dni płodne to zamiast się rozluźnić to człowiek jeszcze bardziej się denerwował, nakręcał i myślał żeby się udało...staranka były ale nie jakieś bardzo intensywne, więc nawet nie nastawiam się, że mogłoby się udać, wręcz jestem pewna na 100% że @ przyjdzie
eunika trzymam mocno za Ciebie kciukikaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:No wiem coś o tym, ja też jestem dość niecierpliwa i gdybym mierzyłam cały czas temperaturę, to już bym świrowała dziękuję Ci bardzo nie liczę na to że się uda, ale podobno cuda się zdażają
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:to w takim razie trzymam kciuki jeszcze mocniej a na którym roku jesteś?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:aha no to jeszcze Ci troszkę zostało, chyba że robisz tylko licencjat? a pracujesz gdzieś jeszcze czy tylko jak na razie studia? tak czy ta, rodzina jest najważniejsza na naukę zawsze będzie czas hehe
Nusia, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Eunika ja też mam migreny. 3 cykle temu MUSIAŁAM łyknąć Ketonal Forte (tylko to mi pomaga). Przeczytałam w internecie że jednorazowo można coś wziąć,a ja chodziłam po ścianach, wymiotowałam i gdybym go nie wzięła to mąż musiał by ze mną jechać do szpitala bo inaczej nie dałabym rady.
inessa lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:Cześć dziewczyny. Eunika ja też mam migreny. 3 cykle temu MUSIAŁAM łyknąć Ketonal Forte (tylko to mi pomaga). Przeczytałam w internecie że jednorazowo można coś wziąć,a ja chodziłam po ścianach, wymiotowałam i gdybym go nie wzięła to mąż musiał by ze mną jechać do szpitala bo inaczej nie dałabym rady.
inessa lubi tę wiadomość
-
hmm... mi się w ogóle nie wyświetla Twoja tempka ale ta kropka oznacza, że zmierzyłaś o innej porze, większa różnica niż pół godziny
inessa lubi tę wiadomość
-
pusta oznacza ignorowanie temp.. ewentualnie wejdź jeszcze raz, wpisz temp i zapisz .. czasem moze tak sie zdarzyć..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Oznacza, że musisz zmienić domyślną godzinę swojego mierzenia temparatury. Jeśli zaznaczysz, że będziesz zawsze mierzyła o 7 rano (najlepiej mierzyć najpóźniej o 8:00 ale zawsze o tej samej porze)a jakiegoś dnia zmierzysz np. o 5 to Ovu zaznaczy Ci pustą kropeczkę, bo zmierzyłaś o innej godzinie niż masz zaznaczoną domyślną. Mam nadzieję, ze rozumiesz o co mi chodzi.
Żeby zmienić domyślną temperaturę musisz kliknąć na swój wykres, później np. na dzisiejszy dzień i tam będziesz miała temperaturę domyślną i możesz ją zmienicinessa lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:już widzę, Kochana tempkę najpóźniej do 9 się mierzy prosto po obudzeniu i bez wstawania, o 12 to za późno
Faktycznie eunika ma racje , tez nie zauważyłam .inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.