Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikusia2 wrote:witam się i ja! ja mam dzsiaj cały zaplanowany dzień na 13:00 jadę do Torunia do ortodontki, już 4,5 roku noszę stały aparat potem prosto z Torunia na 15:00 mam wizytę u gina w Grudziadzu, jak będą korki to nie zdążę.... ale co tam
potem przyjezdza sąsiadka z dzieckiem na kawusie i dzien zleci... odezwe sie wieczorkiem kochane !inessa lubi tę wiadomość
-
Widzę, ze nikogo nie ma...
Posłuchajcie kochane mam pytanie jestem 3 cykl na monitoringu i znowu pęcherzyk jest w prawym jajniku w lewym parę mniejszych niż 10 mm. Czy powinnam się martwić że tylko w tym prawym pęcherzyki mi rosną?
13dc. pęcherzyk 13,7 mm endo 8,3 mm
inessa lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Widzę, ze nikogo nie ma...
Posłuchajcie kochane mam pytanie jestem 3 cykl na monitoringu i znowu pęcherzyk jest w prawym jajniku w lewym parę mniejszych niż 10 mm. Czy powinnam się martwić że tylko w tym prawym pęcherzyki mi rosną?
13dc. pęcherzyk 13,7 mm endo 8,3 mminessa lubi tę wiadomość
-
eunika :* i już się nie martwię Jutro znowu idę na obserwację i się go spytam co on tam sadzi o tym.
ps. a wiecie jak tam u basiulkaa_89Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 11:15
inessa lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:eunika :* i już się nie martwię Jutro znowu idę na obserwację i się go spytam co on tam sadzi o tym.
ps. a wiecie jak tam u basiulkaa_89
dzis jeszcze jej nie było..nic nie pisałainessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bedzie co ma byc.. teraz jesli ciaza bedzie wykluczona to za zadanie mam sie zajc tymi infekcjami.. musze zrobic wymaz.. pogadac z ginem skad sie zabrały wg i poszukac przyczyny i działać.. wiec i tak prócz stresu .. pozytywne myslenie mam.. ale chyba i tak musze odłozyc ze wazgledów partnerskich dalsze starania , ale co sie odwlecze to nie ucieknie
eunika, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Bedzie co ma byc.. teraz jesli ciaza bedzie wykluczona to za zadanie mam sie zajc tymi infekcjami.. musze zrobic wymaz.. pogadac z ginem skad sie zabrały wg i poszukac przyczyny i działać.. wiec i tak prócz stresu .. pozytywne myslenie mam.. ale chyba i tak musze odłozyc ze wazgledów partnerskich dalsze starania , ale co sie odwlecze to nie ucieknie
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eunika wrote:optymizm to podstawa, dobrze że masz zdrowe podejście i nie chcesz dziecka za wszelką cenę, ignorując swoje zdrowie. liczę, że będzie zielono a jak nie to podlecz się i do dzieła
Eunika zdrowie i fizyczne i psychiczne to podstawa , moze własnie tak ma byc .. trzeba je podrasować.. zostawic to wszytsko z boku .. zyc a samo wyjdzie jesli to jest mi pisane .. teraz mam naprawde waznejsze rzeczy na głowie.. od dzis działam .. jaki by nie był wynik to mam kim sie zająć..kims kogo bardzo kocham ..eunika, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:nic innego mi nie zostało tylko czekać zastanawia mnie tylko ten piekący ból piersi, nie miałam tak wcześniej, może znowu hormony mi świrują...
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny