Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:mój z ovu to tez był 2 miesią c
ale dodoatkowo czytałam na formum o wiesiołku i spróbowałam i sie udało
a poza tym może to nie ma znaczenia dawałam nogipo stosunku do góry
mam nadzieję, że to pomoże.
Dziewczyneczki zajrzę później bo lecę do chłopca na korepetycje...;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
A mam pytanko ... na piatek mam skierowanie na badania tak ogolnie chcialam sobie zrobic .. do stosunkow ochodzilo juz z 2 tyg temu przed miesiaczka .. czy na takich ogolnych badaniach krwi i moczu mozliwe jest wykrycie wczesnej ciazy?
inessa lubi tę wiadomość
Lenka19 -
Dziewczyny beta w 25dc nie wykryła ciąży..poczekam do @cp jest to będzie jeśli nie będzie to trzeba dalej żyć..pozytywnie muszę myśleć..popatrze na temp.i zobaczymy..
;oniqa, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyWitam ledwo żyje po pracy u nas upał
Maria Antonina a mi się wydaje,że Ty miałaś dopiero zagnieżdzenie a poziom bhcg zaczyna wzratsć tak porządnie dopiero po ok. 3 dniach od zagnieżdzenia.
DO tego tak wyznaczyło owulke a mogła być np. później, zawsze jest nadzieja kochana.
Pamietam o Was bardzo mocno naprawde i czytam ale WY tyle piszecie,że ja nie jestem wstanie każdej odpisać Buziole;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia wrote:hej kobitki u mnie przyszła @... nie mierze temp ani nic w tym miesiacu za bardzo sie nakrecam... musze wyluzować...
Życzę wielu pozytywnych teścików
Przykro mi..mam nadzieję ze mimo tego wszystko będzie oki.sylvia będzie dobrze..inessa, sylvia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
wczoraj zaznaczyłam na wykresie ból lewego jajnika, w zasadzie to nie jestem pewna czy to był jajnik... jakieś 20 minut jak się położyłam na plecach bolalo mnie mocno- tzn. kłójąco-pulsujący ból po lewej stronie na wysokości kości biodrowej... czy to mógł być jajnik a jeśli tak to dlaczego mógł boleć skoro jestem po owu.?
inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Witam ledwo żyje po pracy u nas upał
Maria Antonina a mi się wydaje,że Ty miałaś dopiero zagnieżdzenie a poziom bhcg zaczyna wzratsć tak porządnie dopiero po ok. 3 dniach od zagnieżdzenia.
DO tego tak wyznaczyło owulke a mogła być np. później, zawsze jest nadzieja kochana.
Pamietam o Was bardzo mocno naprawde i czytam ale WY tyle piszecie,że ja nie jestem wstanie każdej odpisać Buzioleinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny... nie mogłam dłuzej czekać , jakos tak..wyszło i zatestowałam chyba cień cienia , ta druga tak pod światło , taaka b delikatna no ale jeszcze czekam na @...za 2 dni się okaże bo róznie bywa...
Mikusia2, eunika, inessa, Iwka, Miriam, kaarolaa, samira lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:hej dziewczyny... nie mogłam dłuzej czekać , jakos tak..wyszło i zatestowałam chyba cień cienia , ta druga tak pod światło , taaka b delikatna no ale jeszcze czekam na @...za 2 dni się okaże bo róznie bywa...
;oniqa, inessa, Iwka lubią tę wiadomość