Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykochana ja w styczniu z M się kuciłam że testu nie bede robić bo czuje się na @ nawet pryszczy dostałam jak na @ a ten jęczał i jęczał wiec dla świętego spokoju zrobiłam i nic nie wyszło dopiero rano na nich się pojawiły 2 kreski bo robiłam je wieczorem i co okazało się że ciąża a głowe dała bym sobie uciąć że to na @
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:kochana poczekamy kurcze no... oby to nie była moja wyobraznia hihi ale moj męzulek tez cos tam widział a moze to byc tylko zaznaczona kreska gdzie poprostu miała by sie ta krecha pojawic po wykryciu hcg ?? wiecie o co mi chodzi ??
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto oddawajcie wszystkie ciepełko tu do mnie bo na mazurach zimno jeszcze jest...
juicca ja wierze, ze tam sa te 2 kresczki, za gora 2 dni wszystko sie okaze trzymam mocno kciuki za CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 18:26
Iwka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to ciekawostka:
Dzieci ćwiczą miny w łonie matki
Nienarodzone dziecko trenuje w matczynym łonie mimikę wyrażania bólu, nastroju i różnych emocji. Naukowcy z brytyjskich uniwersytetów w Durham i Lancaster obserwowali, jak dzieci przygotowują się do werbalnego (płacz) i niewerbalnego (grymasy twarzy) przekazywania informacji o swoim samopoczuciu. Specjaliści są przekonani, że płód uczy się sposobów komunikacji właściwych po narodzinach. Małe dziecko, zanim nauczy się mówić, posługuje się płaczem i mimiką twarzy w celu wyrażania potrzeb oraz emocji. Dlatego już na pewien czas przed porodem, dziecko „zaprawia się” do płaczu i robienia różnych min. Dziecięce ćwiczenia doskonale widać podczas specjalistycznego badania USG. Naukowcy zaobserwowali rozwój mimiki - od prostego uśmiechu do ruchów bardziej złożonych, np. unoszenia i obniżania brwi oraz marszczenia nosa. Patrząc na wyraz twarzy dzieci próbowali nawet określić adekwatną sytuację emocjonalną. [BBC ];oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaseczki a ja mierzę tylko tempke ,nie badam śluzu ani szyjki bo mnie to wkurza i mniej się skupiam wtedy na przyjemności jaka jest ,powiem bzykanie (bo srerduszkowanie to tak za słodko hehe) ...miaąłm brac CLO ale odpuściłam
poza tym mam znów katar ,myślę ze to alergiczny bo zaczynają pylić trawy a to hardcor od czerwca do początków września a ja mam katar wogóle całoroczny bo jeszcze na roztocza kurzu rzem uczulona wrrr...
a dziś kumpela z innego forum ur.chłopczyka ciesze się razem z nią bo rok temu też miał być synek ale serduszko przestało bić prawie przed terminem porodu i urodził się martwy ...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki w piękny ciepły słoneczny dzień( u mnie dopiero dzisiaj słoneczko pierwszy raz wyszło zza chmur) przez ostatnie kilka dni chłodno było i padało padało..
Zmykam jak zwylke o tej porze do pracy
do zobaczenia za 10 godzineunika, ;oniqa, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:Witajcie kobietki w piękny ciepły słoneczny dzień( u mnie dopiero dzisiaj słoneczko pierwszy raz wyszło zza chmur) przez ostatnie kilka dni chłodno było i padało padało..
Zmykam jak zwylke o tej porze do pracy
do zobaczenia za 10 godzin
do zobaczenia
u mnie dzisiaj nadal fajnie, tempka o 0,1 niższa ale zmierzyłam ponad godzinę wcześniej bo się obudziłam więc albo jest taka sama albo trochę wyższa oby tak dalej;oniqa lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim.. u mnie normalnie , bez szału bardziej neutralnie .. tak jak pisałam w którymś poście .. to mój ostatni cykl , teraz zamierzam zając się tym co zaniedbałam.. moim N i swoim zdrowiem( choć to cały czas kontroluje, widać nadgorliwość gorsza od faszyzmu)
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny