Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adzia wrote:Witajcie dziewczynki w ten piękny sloneczny dzień!!!!Mi własnie tem spadła test negatywny więc chyba znowu ten cykl uważam za przegrany:(
Adza głowa do góry nie ty jedna sie w tym cyklu rozczarowałaś temp.. nadzieja jest a pozniej hukk otrzeźwienie , że nic z tego..
Ja sobie czytam o infekcjach robie drugi fakultet .. 1 to ciąża 2 to infekcje i stany zapalne.. wnioski maskaryczne po przeczytaniu kilku forum lub nawet kilkunastu..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Głęboko w to wierzę, czuję te II kreski...Przepraszam, ze tak rzadko zaglądam na forum, ale za bardzo boli..Każdy wolny dzien, godzinę spędzam z bliskimi, rodziną, w pracy żeby tylko zająć myśli, tak mocno pragnę maleństwa z powrotem pod moim sercem, że błagam Boga z całych sił o jego powrót, potrzebujemy go do życia... Bóg dał nam szansę, pokazał, że możemy być rodzicami, ale zabierając nam kruszynkę zblizył do nas całą- nawet tą przeciwną- rodzinę, stosunki z teściami się baaardzo poprawiły, cierpią z nami i kibicują (!) teraz..wzięliśmy się za badania z mężem... Coś zaczyna się dziać, wolałabym żeby maluszek rosnął teraz we mnie, ale Bóg wiedział co robi, to Jego wola, a On wie czego nam najbardziej brakuje, codzień się modlę i wierzę, że Bóg mnie wysłucha ponownie, nie przestałam wierzyć ani na moment..
A zdrowie, hmm...nowy gin mówi, że..chyba mam okres już, bo wszystko na to wskazuje, krwawię ładnie koresowo, brzuch boli jak na @... i sie ładnie już zagoiła macica trochę szybkoMikusia2, ;oniqa, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Ale testy ciążowe jeszcze są leciutko dodatnie..
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Głęboko w to wierzę, czuję te II kreski...Przepraszam, ze tak rzadko zaglądam na forum, ale za bardzo boli..Każdy wolny dzien, godzinę spędzam z bliskimi, rodziną, w pracy żeby tylko zająć myśli, tak mocno pragnę maleństwa z powrotem pod moim sercem, że błagam Boga z całych sił o jego powrót, potrzebujemy go do życia... Bóg dał nam szansę, pokazał, że możemy być rodzicami, ale zabierając nam kruszynkę zblizył do nas całą- nawet tą przeciwną- rodzinę, stosunki z teściami się baaardzo poprawiły, cierpią z nami i kibicują (!) teraz..wzięliśmy się za badania z mężem... Coś zaczyna się dziać, wolałabym żeby maluszek rosnął teraz we mnie, ale Bóg wiedział co robi, to Jego wola, a On wie czego nam najbardziej brakuje, codzień się modlę i wierzę, że Bóg mnie wysłucha ponownie, nie przestałam wierzyć ani na moment..
A zdrowie, hmm...nowy gin mówi, że..chyba mam okres już, bo wszystko na to wskazuje, krwawię ładnie koresowo, brzuch boli jak na @... i sie ładnie już zagoiła macica trochę szybkoinessa lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:Jesteś silna dasz rade, i masz całkowitą rację Bóg da Wam te dzieciątko ja też wirzę, że Bóg czeka na właściwy moment i że to on wie kiedy tę duszyczkę z nieba zesłać na dół
Nie wiem tylko na jak długo wystarczy mi,nam sił... Mąż bardzo boi sie o powtórną sytuację, ja zresztą troszkę też... szef dał mi l4 do piątku włącznie, potem co drugi dzień tylko do pracy po 8 godzin, żebyśmy mogli się starać..;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
dziewczyny, tu moj nr 665969377, często pytacie co u mnie, a ja czasem nawet nie mam (psychicznie) siły na czytanie forum i dobrych nowin, mimo iż się mocno ciesze z każdą nową mamusią...
Emilko , rozumiem cie bardzo dobrze.. wiem co czujesz mysląć o ciąży , ale uwierz mi to przejdzie , taki stan ma sie na poczatku tej sytuacji, poznije z czasem mija . owszem sa momenty złe albo bardzo złe , ale musimy zyc nadzieją i wierzyc , ze bedziemy tez miały sznase urodzic zdrowe dzieciatko..
Opisze ci sytuacje która mnie spotkała..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Zaszłam w ciąże na koncu wrzesnia 2012 r. Po parcy w piatkowe popołudnie pamietam to dobrze był poczatek października tak 2 dni przed @ zrobiłam soebie sikańca i patrze II kreski nie mogłam uwierzyc od czerwca starania juz olałam to i w tym cyklu kiedy przestałam rozmyslać i wg głupieć ( chyba wiecie o co mi chodzi) udało sie .. No to szybko w samochód i do mojego N , .. Wsadziłam mu w dłonie Test , patrzył i nie wierzył.. na 2 dzien pojechałam na Bete .( wskazywała 6 tydz,)Moj N odbierał wyniki bo mieszkamy oddzielnie ( ale ten watek sobie odpuszcam ) Z racji ze mieszkał ze swoimi rodzicami a na górze mieskzał jego brat z rodzina zostawił wyniki u siebie na półce pod książka.. Nikt nie wiedział prócz NAs i kolegi z którym odbierał wyniki .. no ale chciał sie podzielic wiadomoscia i zadzwonił do swojego szwagra z którym ma dobry kontakt by mu powiedziec , w tym czasie jego bratowa * chciała pożyczyc ładowarke i majac wskazówki gdzie jest szperała mu w pokoju i znalazła ten wynik .. w tym samym czaie lub 1 dzien roznicy zadzwoniła do siostry mojego N z informacja ze cos sobie wymysliła za bajke ze jestem w ciazy .. a on juz wiedzieli i wiedzieli ze nikt nie wie.. po tej sytuacji nasze relacji z racj mojego poronienia i tego ze kłamała dzwoniac i wg totalnie umarły.. Wg po stracie kazdy mi choc dobre słowo powiedział a ona nic .. jako jedyna , juz siostra mojego N jej zwróciał uwage o co jej chodzi .. No i w marcu nowina Pani N jest w ciazy , podobno sie strali 2 lata a ona ciagle fajke za fajka , piła alkohol kiedy popadło i ile popadło..
I TERAZ WNIOSKI : CZUJE SIE ZAGROZNA I ZAZDROSNA .. juz rodzice mojego N mowia ze do czego ja to zaprowadzi takie zachowanie Wtedy poczułam sie strasznie to było takie w moim mniemanniu .. zobacz ja moge byc w ciazy .. na dzien dzisiejszy zwisa mi to i powiewa.. ale wtedy załamałam sie , bo to było ewidentnie chamskie zagranie w stosunku do nas ..
Pani N ma już jedno dziecko * i wg nie było rozmowy o kolejnej ciazy dopiero kiedy sie dowiedziała, ze ja jestem to taka zaintrygowana postanowiła mieć.. kiedy wchodziłam do rodziny a to dla mnie gówniara 26 lat była miła i wg taka zainteresowan Kim jestem, a teraz wyszło ze jest dwulicowa , rabie doppe na kazdym kroku wszytskim a ja takich ludzi nie nawidze.. no ale cóz takie zycie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 07:40
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
eunika wrote:widzę, że smutno się tutaj zrobiło... ja podpisałam umowę nic wielkiego, taka dodatkowa praca ale się cieszę
No to gratuluję.. bardzo nie ważna jaka dodatkowa czy stała ważne ze to praca:) Cieszę się ..eunika, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:No to gratuluję.. bardzo nie ważna jaka dodatkowa czy stała ważne ze to praca:) Cieszę się ..
-
Nusia wrote:Gratuluje Eunika praca to praca, super a co będziesz robiła??
inessa lubi tę wiadomość
-
jestem juz naprawde zmeczona 17 cykl zaczelam, zebym chociaz raz zaszla z obecnym M to moze byloby inaczej a tu nic. Zaczynam myslec ze to z jego nasieniem cos cos nie tak tym bardziej ze kilka razy przechodzil zapalenie. nerek ( boje sie isc z nim na badania bo on sie zalamie, ma bardzo slaba psychike. Moze niech bedzie jak jest mamy corke wprawdzie nie jego ale jak jego wczoraj moj byly M powiedzial ze chce sie zrzec corki. powiedzcie jak mozna byc takim czlowiekiem jak? Ona bardzo go kocha a on wogole sie nia nie interesuje nawet nic nie placi a z funduszu mi sie nie nalezy komornik z niego nie sciagnie bo pracuje na czarno do dupy z takim zyciem. Ale sie rozpisalam ) az mi lzej heh
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
gosia28:( wrote:jestem juz naprawde zmeczona 17 cykl zaczelam, zebym chociaz raz zaszla z obecnym M to moze byloby inaczej a tu nic. Zaczynam myslec ze to z jego nasieniem cos cos nie tak tym bardziej ze kilka razy przechodzil zapalenie. nerek ( boje sie isc z nim na badania bo on sie zalamie, ma bardzo slaba psychike. Moze niech bedzie jak jest mamy corke wprawdzie nie jego ale jak jego wczoraj moj byly M powiedzial ze chce sie zrzec corki. powiedzcie jak mozna byc takim czlowiekiem jak? Ona bardzo go kocha a on wogole sie nia nie interesuje nawet nic nie placi a z funduszu mi sie nie nalezy komornik z niego nie sciagnie bo pracuje na czarno do dupy z takim zyciem. Ale sie rozpisalam ) az mi lzej heh
inessa lubi tę wiadomość