Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:lenka w tym miesiącu zaczęłyśmy tak samo tylko mi to cykle sie wachają między 29 a 41 dni - zależy jak leży
Gin powiedział, że w tym miesiącu jeszcze sobie poobserwujemy ale w lipcu damy porządną dawkę leków i ciąża będzie ( cokolwiek to oznacza)
Ciekawa jestem co to za leki mogą być. Macie w tym jakieś doświadczenie?Nusia, inessa lubią tę wiadomość
-
A ogólnie zła jestem też trochę na męża bo fakt ostatnio pracuje po 11 godzin ale znowu kiedy mi się owulacja zbliża on nie ma siły aż krew mnie zalewa!!!
...a z drugiej strony przykro mi jakoś....eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Fasolka w kapsułce
Nie, bo co z tymi całymi przyjemnościami .
Jak juz to może jakis złoty strzał >Iwka, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Iwka wrote:Uciekam po raz 5 do mechanika ale tym razem chyba młotek wezmę i będę go biła!!! Bo głupia pierdoła a cały czas naprawić nie może ...osioł
inessa, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
łomatko!
ale dziwny mam ten cykl...
zawsze miałam @ przez całe zycie co 28 dni... ostatni cykl trwał 30 dni najpierw ovu wyznaczyl mi termin na 31 dzien cyklu a teraz na 33 ja nigdy takich dlugich cykli nie mialam !inessa lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:A ogólnie zła jestem też trochę na męża bo fakt ostatnio pracuje po 11 godzin ale znowu kiedy mi się owulacja zbliża on nie ma siły aż krew mnie zalewa!!!
...a z drugiej strony przykro mi jakoś....inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:łomatko!
ale dziwny mam ten cykl...
zawsze miałam @ przez całe zycie co 28 dni... ostatni cykl trwał 30 dni najpierw ovu wyznaczyl mi termin na 31 dzien cyklu a teraz na 33 ja nigdy takich dlugich cykli nie mialam !inessa, Iwka, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczynki widze, ze teraz tu pusto jest. ja odebrałam wyniki PRL i niestety mam 48,91 a norma jest do 23,30. no i co teraz? kurcze nie znam sie duzo za duza jest? moze dziwne pytania zadaje ale nie wiem co o tym myslec
inessa lubi tę wiadomość
-
Cześć kaarolaa pamietasz oliwie z kwietniowych ona miała wysoka prolaktynę i wiem że krótko ją leczyła a teraz spodziewa się bobaska.
https://ovufriend.pl/wykres,7a3d5308daf7b4e007735fcc9b26e4ca.html
Zajrzyj do niej na pewno coś Ci podpowie.
Ale dziwne że masz wysoką bo z tego co wiem to wysoka prolaktyna jest naturalną antykoncepcją a u Ciebie wiadomo jak było...lepiej podpytaj oliwikaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
...wróciłam od osła i jutro mam do niego przyjść 6 raz w tym miesiącu...jutro biorę pistolet (na wodę ) młotek nie pomógł....
A ja z ovu miałam najkrótszy cykl w swoim życiu bo 29 dni myślę że na pewno nasze intensywne staranka wpływają na jego długość..
Ja dzisiaj mojego M dorwę choćby przez sen
maximka84, Makak, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pozdrów ja ode mnie
A ja znowu przed egzaminem i brak chęci do nauki....
Lece może jak popatrzę na notatki to coś do łba wleci
Życzę cudownego dniakaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to wszystko porąbane jest
te co nie chcą - wpadają i płaczą ...
te co chcą - starają sie i też płaczą , ale z innego powodu niż te pierwsze ...
bezsens . . . . popadam w jakąś deprechę, mam dość staranek, myślenia, okresu, badań - te które może przede mną ... trza chyba se odpuścić . . .kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
maximka84 kochanie dasz radę Kto jak nie my !!!
Też mam chwile załamania i u mnie koleżanki już po dwójce mają i każdy się pyta kiedy my ....a ja nie wiem co odpowiadać ...bo jak coś źle powiem to zaraz następne pytania a jak nic nie mówię to gadają że my nie chcemy ...
Fajnie mi jest jak mnie nikt o to nie pyta, będe chciała to sama coś powiem a ludzie nie rozumieją i tacy wścibscy są...eh
Są dni kiedy krzyczeć chce to krzycze, płacze. I czuje się w tym wszystkim sama...MAM WASWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 14:57
inessa, maximka84, sylvia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny