Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!byłam wczoraj u gin i powiedziała ogólnie że wszystko ok, muszę zrobić badania i mąż i dopiero zobaczymy, tzn. będziemy cykl stymulować lekami.Dzisiaj z rana poleciałam już do laboratorium zrobić wyniki prolaktyny i progesteronu, wyniki mają być on-line, więc jak będę miała to wkleję to pomożecie w interpretacji:)
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModnisia wrote:Mam wyniki:
Progesteron 26,10 ng/ml
f. folikularna <0,1- 0,3 f. lutealna 1,2 - 15,9 postmenop.: <0,1- 0,2
Prolaktyna ↑ 30,61ng/ml 5,18 — 26,53
Prolaktyna 1h po MTC 273,89ng/ml
a prolaktyna 48,91, robiłam samą bez obciazenia bo prywatnie nie da sie po obciazeniu.
no i u mnie sa troche inne normy progesteron 1,7 - 27
prolaktyna 4,79 - 23,3Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 15:43
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoj idzie na badania na poczatku lipca i dopiero z jego wynikami mam sie zapisac do lekarza, ale nie wiem czy uda mi sie zapisac w lipcu bo przyjmuje tylko raz w tygodniu a poza tym 2 tyg go niema. a od 18 lipca jade z mezem na urlop az do wrzesnia. i tak pewnie zejda mi jeszcze 3 miesiace na czekaniu.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
znajoma poleciła mi zaczekac z testowaniem , zeby nie okazało sie ze sie nakręcę a potem okres dostane... kurcze sama niewiem
inessa, Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tam zawsze czekam z testem do @, ostatnio jak robiłam 2 dni po terminie to jeszcze nie wyszedł a juz 5 dni po lekko było widac 2 kreseczki...
u kazdego jest inaczej, ale ja powiem ci, ze mniej jestem rozczarowana kiedy przychodzi @ niz negatywnym testem...dlatego czekaminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj zrobiłam testa i cos tam widze.. co do ponownego testowania wole poczekac jednak, tak jak znajoma poradziła idę kolacyjkę zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 18:39
inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny