Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Witam która kiedy testuje pochwalcie sie gdzie aktualna lista ?? dawno jej nie widziałam. Odpukam w niemalowane ale póki co narazie nie mam wymiotów aż dziwne
a mnie mdli dziś od rana , juz raz zaliczyłam wc .. ale nie mam czym wym.. bo wczoraj zjadłam kawałek chlebka razowego i kubek rosołu , wypiłam o 17 kawe rozp. z eksp.. i to wszytsko, a dzis nic . popijam kawe zbozowa ..ale nie moge ..Iwka, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:a mnie mdli dziś od rana , juz raz zaliczyłam wc .. ale nie mam czym wym.. bo wczoraj zjadłam kawałek chlebka razowego i kubek rosołu , wypiłam o 17 kawe rozp. z eksp.. i to wszytsko, a dzis nic . popijam kawe zbozowa ..ale nie moge ..
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Skarbeńki, my już tak tęsknimy za naszym kruszynkiem malutkim, że już , skoro lekarz pozwolił, Biorę ACARD, VITA-MINER PRENATAL (gin kazał brać nadal), ZIOŁA SROKI NR 3 na owu a mężuś łyka VIGOR 20+ (skład taki jak ANDROVIT).. I chyba owu jest tuż tuż...czuję ją, ten cykl będzie mega krótki i intensywny raczej.
No i codziennie rozmawiam z Bogiem, wierzcie mi, ze to bardzo pomaga..
Aha- zachcianki nadal mnie sie trzymają, piersi są olbrzymie-pewnie takie zostaną i...czasem mam mdłości. Jednak testy już są negatywne.;oniqa, maximka84, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
;oniqa, dokładnie tak będzie, na zmianę będziesz spała i tryskała energią, ale uważaj na siebie, nie rób za dużo, bo potem tak jak ja nabędziesz krwiak i będą problemy, przestrzegam, nie szalej! Dla maluszka Ja już też jak tylko znów będę mamą, będę leżeć i pachnieć do 12 tyg
Nusia, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Hej Skarbeńki, my już tak tęsknimy za naszym kruszynkiem malutkim, że już , skoro lekarz pozwolił, Biorę ACARD, VITA-MINER PRENATAL (gin kazał brać nadal), ZIOŁA SROKI NR 3 na owu a mężuś łyka VIGOR 20+ (skład taki jak ANDROVIT).. I chyba owu jest tuż tuż...czuję ją, ten cykl będzie mega krótki i intensywny raczej.
No i codziennie rozmawiam z Bogiem, wierzcie mi, ze to bardzo pomaga..
Aha- zachcianki nadal mnie sie trzymają, piersi są olbrzymie-pewnie takie zostaną i...czasem mam mdłości. Jednak testy już są negatywne.
Będzie dobrze .. trzymam kciukiEmilka WSK, Iwka, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
;oniqa wrote:tak mam za darmo mam jeszcze 1 test w domu to go ide zrobić
no i wyszły 2 kreseczki jaka ulgainessa lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:;oniqa, dokładnie tak będzie, na zmianę będziesz spała i tryskała energią, ale uważaj na siebie, nie rób za dużo, bo potem tak jak ja nabędziesz krwiak i będą problemy, przestrzegam, nie szalej! Dla maluszka Ja już też jak tylko znów będę mamą, będę leżeć i pachnieć do 12 tyg
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny