Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia wrote:widocznie ten luz poskutkował ja w tym cyklu muszę znaleźć sposób, żeby jeszcze bardziej wyluzować, ale nie wiem jeszcze jak to zrobię hehe
pewnie luz miał swój wpływ
nie jest łatwo znaleźć sposób na wyluzowanie się, każdy musi znaleźć swój sposób i życzę Ci Nusia abyś jak najszybciej go odkryła.Nusia, Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyDzięki Kochana, starałam się wyluzować w tym cyklu, nie mierzyłam tempki, w ogóle nie kontrolował tego, ale podświadomie wiedziałam kiedy powinna być owulacja i mimo wszystko w jakiś tam sposób o tym myślałam, z ciekawości zaczełam mierzyć temkę kilka dni temu, żeby sprawdzić czy w ogóle owulka była i znowu się nakręciłam, ale dzisiaj już będzie po wszystkim i zacznę nowy cykl.
inessa, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Kurcze jaki w Katowicach UPAŁ
Jak która zafasolkowała to GRATULUJĘ bo ja na tym wątku do tyłu jestem
Basiulka trzymam kciuki za wizytę &&& i gratuluje pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 13:46
inessa, ;oniqa, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
A u nas również upał - a w pracy trzeba gnić.... Dobrze, że popoludnie wolne
Przestać mi tu schizowac - bo jak jedna zaczyna to wszytskie nakręca i zamknięte koło się robi!!!
Miłego popoludnia
Może pózniej cos skrobne buziakiinessa lubi tę wiadomość
-
witajcie moje kochane , dzis zrobiłam test i juz niestety drugiej krechy nie było widać , a rano zaczełam plamic , pojechałam na bete wyniki o 18.30
chciałam napisać ze na jakiś czas się z Wami żegnam , muszę wyluzować ( trochę popłakałam) bez termometra, bez forum bez testów owulacyjnych
o każdej z Was pamietam , i trzymam kciuki z staranka i za te co zafasolkowały a co do wyników dam Wam jeszcze znać
buziaki trzymajcie się :*Matylda36, Mikusia2, inessa, eunika lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:witajcie moje kochane , dzis zrobiłam test i juz niestety drugiej krechy nie było widać , a rano zaczełam plamic , pojechałam na bete wyniki o 18.30
chciałam napisać ze na jakiś czas się z Wami żegnam , muszę wyluzować ( trochę popłakałam) bez termometra, bez forum bez testów owulacyjnych
o każdej z Was pamietam , i trzymam kciuki z staranka i za te co zafasolkowały a co do wyników dam Wam jeszcze znać
buziaki trzymajcie się :*
juicca koniecznie daj znać jak wyszły wyniki. Trzeba mieć nadzieję, może z testem było coś nie tak, a plamienia są z innego powodu. Szkoda mi bardzo, że się stresujesz Czekamy na informację, oby pozytywną.inessa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Hej staraczki:))) czy któraś miała problem,żeby zaciągnąć faceta na badanie nasienia?już nie wiem jak mam go przekonać, uważa że jest jeszcze za wcześnie na panikowanie (wiadomo ja już jestem nakręcona),niby obiecał mi że pójdzie w tym tyg, a jak nie to go uduszę
inessa lubi tę wiadomość
-
tak więc moje kochane żegnam się z Wami :* bede za Wami tęsknić ( czasem zajrzę ale to raczej sporadycznie) jak sie uspokoje odpoczne i moze zaciaże wejdę się pochwalić heheh
buziaki dla Was :***;oniqa, Mikusia2, inessa, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny no i przyszla @.. Nowy cykl nowe starania.. Tylko do przodu ,nie ma co się oglądać za siebie...dziewczyny w kupie siła.. idzie lato Ciepło plaża słońce bikini...pieknie opalone ciała.. Teraz niech 7 dni cyknie..i znów do dzieła...2 tyg urlopu, może to ten właśnie czas dla mnie...
Mikusia2, samira, inessa, Matylda36, Modnisia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Dziewczyny no i przyszla @.. Nowy cykl nowe starania.. Tylko do przodu ,nie ma co się oglądać za siebie...dziewczyny w kupie siła.. idzie lato Ciepło plaża słońce bikini...pieknie opalone ciała.. Teraz niech 7 dni cyknie..i znów do dzieła...2 tyg urlopu, może to ten właśnie czas dla mnie...
Kurcze dziwne trochę, że nadal masz wysoką tempke i dostałaś ten wredny @. Powodzenia w kolejnym cyklu Kochana :)może akurat ten urlop będzie zbawiennyinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny