Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikusia zobacz jakie ja miałam duże temp ki w dniu @ 36,95 i co " i przyszedł @ .. więc to nie jest tak do końca .. Kochana nie sugeruj się tym , aż tak za bardzo .. po co nerwy
Najważniejsza jest cierpliwość, psychiczny spokój , no i lepiej się nie doszukiwać :" BO CO MA BYĆ TO BĘDZIE BEZ WZGLĘDU NA OKOLICZNOŚĆ I SAMOPOCZUCIE"
Kochana głowa do góryLenka19, Iwka, Mikusia2, inessa, Matylda36, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witam, wpadam na sekundkę, dzisiaj pracuje od 16-20 tylko a potem aż 2 długaśne wolne dni choć jadę po wyniki histo-pato maleństwa naszego i pewnie będzie płacz na widok oddziału, wrócą wspomnienia... I na dość złego- coś mi sie stało ze skórą..."tam".
Tak jakby zrobiły sie po bokach pęknięcia małe i szczypią jak diabli... może od wkładek... Ach...a akurat światełko mamy zielone, płodność rośnie...inessa, Mikusia2, deJzi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyKończe ze staraniami
DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało
Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem
Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
Buziaki dla każdejMikusia2, maximka84, adzia, ;oniqa, eunika, Modnisia, doris85, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
inessko kochana będziemy myslami razem z Toba będzie dobrze, myślę, że teraz potrzeba Ci wyluzować i rób rzeczy których w ciąży robić nie wolno: biegaj wypij winko lub małe piwko samkowe, zapisz się na aerobik ...nie wiem... zrób coś dla siebie, idź do kosmetyczki zrób sobie manicure i pedicure co kolwiek kup sobie coś popraw nastryj myślę , że jak wyluzujesz to właśnie zajdziesz w ciąze nawet o tym nie wiedząc kochana ściskam mocno :)p.s. jak teraz dostane @ zrobię dokładnie to samo....
inessa lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Mikusia zobacz jakie ja miałam duże temp ki w dniu @ 36,95 i co " i przyszedł @ .. więc to nie jest tak do końca .. Kochana nie sugeruj się tym , aż tak za bardzo .. po co nerwy
Najważniejsza jest cierpliwość, psychiczny spokój , no i lepiej się nie doszukiwać :" BO CO MA BYĆ TO BĘDZIE BEZ WZGLĘDU NA OKOLICZNOŚĆ I SAMOPOCZUCIE"
Kochana głowa do góry
U mnie było podobnie jak u Cibie i też przyszła @, a jak odpuściłam i przestałam mierzyć tempkę, to nagle na teście ciążowym II kreskiinessa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Klif wrote:Chciałam się Wam pochwalić, że dziś mam drugą rocznicę ślubu
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragnę więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.Iwka, inessa, Klif lubią tę wiadomość
-
inessa, Klif lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
To znowu ja chyba po zabiegu cykl mi sie uregulował jakoś...czuję owulację, testy ją potwierdzają, śluz jak pies...jajnik kłuje.. No musi nastąpić, nie ma opcji...
Iwka, inessa, Mikusia2, ;oniqa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
My w kwietniu mieliśmy piątąinessa, ;oniqa, Klif lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:może i głupie pytanie ale czy na wynik bety trzeba byc na czczo?
jest hormon na który nie ma wpływu to czy cos zjesz czy nie, badanie
i tak go wykryje..."inessa lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:To znowu ja chyba po zabiegu cykl mi sie uregulował jakoś...czuję owulację, testy ją potwierdzają, śluz jak pies...jajnik kłuje.. No musi nastąpić, nie ma opcji...
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam a ja wg kalendarza powinnam dostac dzisiaj @, ale narazie jej nie ma. nie nastawiam sie bo małe szanse ze plemniczki wytrzymały 5 dni w srodku. cos mi sie zdaje, ze @ mi sie przesunie o 2 dni, czasami tak mam, bo owulke miałam troche pozniej niz zawsze...
inessa lubi tę wiadomość
-
pojechałam do sklepu dzsiaj po podreczne zakupy z koszykiem wilkinowym. miałam zapakowany cały koszyk po powrocie do domu wtachałam go na 1 pietro i zaraz po wejsciu bardzo rozbolał mnie dól pleców aż musiałam sie połozyc na 1 godzinkę i jakoś przeszło potem wstałam i zakręciło mi się w głowie, ogólnie jest u nas upał i to może równie być spowodowane tym że mam mega wybuchy gorąca i miało to wpływ na zawrót głowy.
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:ja zaczynam swirować bo korci mnie aby kupic test i zrobic do soboty jak @ nie przyjdzie
Tusiaczek lubi tę wiadomość
-
Hrj dziewczyny
Mikusia dziewczyny mają rację WYLUZUJ!!! bo jak czytam to aż sama się nakręcam - poprostu za bardzo o tym myślisz- ja wiem, że sie nie da nie myśleć - ja też myślę - ale jeszcze na szczęście nie obsesyjnie a u ciebie widze juz pomału kochanie się obsesja zaczyna...
Nie bądź zła, że ci to mówie ale szkoda mi ciebie jak czytam jak przeżywasz z temperatura - z objawami typu zakrecenie się w glowie-przeciez to objawy, ktore mozesz miec na codzien z zupelnie innychy przyczyn a jest za wczesnie na jakiekolwiek wogole objawy ciazy..pozatym juz niedlugo każdy objaw fizjologiczny bedziesz traktowac w sposó :" o matko zakuło mnie , o matko jajnik mnie boli..." i panika ... a po co robisz źle i sobie i maluchowi
Buziaki trzymam za ciebie kciukasy ale WYLUZUJ a wszytsko się ułożykaarolaa, Matylda36, Mikusia2, Iwka lubią tę wiadomość