Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klif wrote:Jeszcze nikogo tu od rana nie było? O kurcze!Halo! Jest tam kto? Co u Was?
hej ja dzisiaj trochę pospałam tempka nie wzrosła tylko jest taka sama jak wczoraj więc się powstrzymałam od testu i czekam bo jednak nie chce znów widzieć tej jednej kreski... mimo wyspania czuję się baaaardzo zmęczona i w ogóle jakby chora ale czasami tak mam przed @. poczekam jeszcze 3 dni to się okażeMikusia2 lubi tę wiadomość
-
Hej Słoneczka, u mnie od rana +27*C, coś czuję, że się dziś będę byczyć w ogrodzie
Eavonne- popieram, ja mierzę, bo po zabiegu trzeba sprawdzić czy cykl działa jak powinien, ale następny- bez mierzeniaEffcia28 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Eavonne wrote:A mi jest dobrze nie mierzac temperatury. Pelny luzik i czekanie na @.Wole być zaskoczona ze @ nie przyszla niż ciagle się stresować ze temp spada.. Naprawde się nie stresuje
zazdroszczę, ja mierzę w sumie dlatego że mam średnio regularne cykle a mój M jest często przemęczony i nie chcę go zamęczać codziennie przez cały cykl żeby trafić w owu oczywiście nie wiem czy przez to nie zaspałam w tym cyklu ale myślę, że nie. jak się nie uda to trudno, przecież na siłę to trochę dziwne... -
nick nieaktualny
-
dziewczyny!!!! INESSA jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UDAŁO JEJ SIĘ !!!!!!
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:kaarola nasz bedzie lipiec .. imininowy kurcze .. prezent musze dostac w postaci II kreseczekZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Oczywiście, że będzie, bo inaczej pęknie mi serce.. MUSI SIĘ UDAĆ!!!aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:kaarola nasz bedzie lipiec .. imininowy kurcze .. prezent musze dostac w postaci II kreseczek
-
Ja też przestaję od lipca mierzyć i chcę po prostu korzystać z miłości, bez stresu, dziecko nie chce stresującej sie mamy, ja wiem, ze swoim zachowaniem, zbytnią nadaktywnością maluszkowi zaszkodziłam, jutro jadę po wyniki histo-pato..a w piatek mam urodzinki.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
caffe wrote:ale krwawi i czeka żeby zadzwonić po południu do lekarzaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:cały czas krwawi?
o tak test wyszedł pozytywny ale zaczęła krwawić ciemna krwią ,boli brzuch,piersi i mdli ,popołudniu dzwoni do lekarza i zapyta co dalej ,bety nie robi na razie "jest mi bardzo ciężko na duszy "-cyt -
nick nieaktualny