Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia2 wrote:
    ja juz od jutra nie bede dotykac termometra co ma byc to bedzie denerwuje mnie te badanie tempki. po prostu czuje ze ja to wszystko musze robic...
    termometr juz umyty i schowany....

i co dziś mierzona TYLKO 3 razy :) hihihihihih

eunika lubi tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja już po 2 egzaminach, z jednego 5 z drugiego się zobaczy :) dobrze mieć czasami cały dzień zajęty to się tak dużo nie myśli i czas szybciej płynie :)
    mam jeszcze pytanko : dzisiaj podczas badania szyjki miałam dużo śluzu o bardzo szerokie wejście do pochwy w porównaniu z tym co zwykle bo czasami muszę wręcz odłożyć badanie na potem bo się nie da... od czego mi się tak zrobiło? mam nadzieję, że to nie jest bezsensowne pytanie... :?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 16:09

kaarolaa lubi tę wiadomość

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli chodzi o egzamin to super, gratuluje. ten drugi napewno bedzie tez na 5 ;) a jesli chodzi o pytanie z szyjka to nie wiem...

eunika lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kusi mnie już troszeczkę, powiedzcie czy zrobić jutro test? będzie 13 dni od owu(tej którą ja uznaję) a widzę że dziewczynom wychodzą już po 10, 12 dniach... w sumie mam ten zwykły test to może za wcześnie... ale jestem taka ciekawa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja co do mnie tez jestem ciekawa, bo dzisiaj powinna pojawic sie @ i narazie jej nie ma, ale jakos mnie nie korci zeby to sprawdzic bo co ma byc to bedzie :)

eunika, Matylda36, Iwo123, Iwka lubią tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja co do mnie tez jestem ciekawa, bo dzisiaj powinna pojawic sie @ i narazie jej nie ma, ale jakos mnie nie korci zeby to sprawdzic bo co ma byc to bedzie :)

kurcze masz lepiej bo ja mam fl 15 dni więc dopiero za 4 dni ma być @ jeśli owu była tak jak myślę... może zrobię, tylko potem pewnie będę żałować...

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    kusi mnie już troszeczkę, powiedzcie czy zrobić jutro test? będzie 13 dni od owu(tej którą ja uznaję) a widzę że dziewczynom wychodzą już po 10, 12 dniach... w sumie mam ten zwykły test to może za wcześnie... ale jestem taka ciekawa :)
    mi radza żeby się nie nakrecać, i tak nie słucham bo nie moge wytrzymać tej ciekwaości, jak chcesz to zrób test ja też zrobię ale nie jutro tylko w czwartek rano. co bedzie to bedzie mój M powiedział, że jak teraz nic nie będzie to jedziemy zaraz po @ na wakacje za granicę wypocząć sami we dwójkę chcemy nacieszyć się latem i wakacjami kiedys w końcu będzie dzidzia i tak szybko nie wyjedziemy na samotne wakacje bez dzieci, tylko wiesz co mnie nurtuje każda pisze z czystego serca owczywiście, żeby się nie nakrtęcać a każda na tym forum jest zdołowana i nakręcona w mniejszym lub większym stopniu ja bynajmniej tego nie kryje taka moja natura :) jestem kobieta i bardzo pragne maleństwa ...

eunika, Iwka lubią tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja sie nigdy nie spiesze, bo jestem bardziej rozczarowana negatywnym testem niz momentem w ktorym dostane @...
    czekaj sobie jeszcze jakis czas, nie ma co sie spieszyc i denerwowac czy teraz sie udało czy znow nic z tego. jak juz wczesniej pisałam, co ma byc to bedzie i test tego nie zmieni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 17:55

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi do @ zostały 3 dni może bedzie może nie zatestuję po jutrze jak dostane @ to zaraz tego samego dnia kupuje bilet na samolot i wyjeżdżam tesknie za oceanem i drinkami.... i dziękuję Bogu, że juz dał mi tak szybko jedno dziecko.... i jestem pewna, że każda z tego forum będzie miała małego bobaska prędzej czy później :)

kaarolaa, Modnisia, Iwka lubią tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nadrobiłam wszystko :) ale zazdroszczę Ci egzaminów na 5 ja poprawka we wrześniu z socjologi fuck ale się uwziął na nas po prostu całą grupę obalił co za facet eh :/ mam jeszcze 2 prace do napisania ale mi się nie chce ogólnie to od 3 dni tylko bym spała i spała w niedziele ze znajomymi pojechaliśmy nad wodę a ja w kocyk się owinęłam i tak spałam 3 h wczoraj to samo po pracy i spać dziś też spać po pracy co za senna pogoda eh :/

eunika lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    dobra nadrobiłam wszystko :) ale zazdroszczę Ci egzaminów na 5 ja poprawka we wrześniu z socjologi fuck ale się uwziął na nas po prostu całą grupę obalił co za facet eh :/ mam jeszcze 2 prace do napisania ale mi się nie chce ogólnie to od 3 dni tylko bym spała i spała w niedziele ze znajomymi pojechaliśmy nad wodę a ja w kocyk się owinęłam i tak spałam 3 h wczoraj to samo po pracy i spać dziś też spać po pracy co za senna pogoda eh :/

co do egzaminów to ambicja mi nie pozwala na mniej :) ja tez ciągle jestem zmęczona ale to pewnie przez pogodę bo nie lubię upałów...
    postanowiłam, że zrobię jutro ten test jak tempka będzie taka sama jak dzisiaj lub wyższa, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Mikusia2, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    co do egzaminów to ambicja mi nie pozwala na mniej :) ja tez ciągle jestem zmęczona ale to pewnie przez pogodę bo nie lubię upałów...
    postanowiłam, że zrobię jutro ten test jak tempka będzie taka sama jak dzisiaj lub wyższa, zobaczymy co z tego wyjdzie...
    eunika jesli to zaspokoi Twoją niepewność to śmiało zrób test a co bedzie to będzie

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia, tak się zastanawiam czy jest sens robić test przed terminem @, bo jak wyjdzie negatywny to i tak pomyślisz, że na pewno zrobiłaś za wcześnie i będziesz dalej myśleć, że może się udało.

Miriam, eunika, Effcia28 lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale czytam was codziennie i za każda trzymam mocno kciuki <3 piszę bo potrzebuje porady, w niedzielę miałam dostać @ ale do dziś go nie mam.. brzuch pobolewa delikatnie, piersi bolą i to tyle i dziś miałam bardzo mało brązowego sluzu rano teraz czysto... Czy okres mogą opóźniać globulki dopochwowe lub antybiotyk który biorę na stan zapalny ?? Na ulotce nic nie wyczytałam o tym ale kolezanka mowiła, że kiedys przez globulki okres jej sie spóżnił, dlatego ja wczoraj juz nie wziełam na noc globulki ale dalej nic .... A wazne to dla mnie dlatego ze w pierwszy dzien miesiaczki miałam zaczać brac tabletki anty na torbiele i wolałabym szybciej zacząć i szybciej skonczyć te pół roku brania tabl, które mnie czeka..

Nie wiem czy czekać czy iść do lekarza, nie sądze żeby to była ciąża bo w zeszłym miesiacu bylo bardzo mało serduszek... i nawet bym jej nie chciała tyle leków sie nałykałam ostatnio ..

atdc8iikup31msj2.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Mikusia, tak się zastanawiam czy jest sens robić test przed terminem @, bo jak wyjdzie negatywny to i tak pomyślisz, że na pewno zrobiłaś za wcześnie i będziesz dalej myśleć, że może się udało.
    wiem ze bede tak myslec ale jak @ bedzie mial przyjsc to i tak przyjdzie a moja ciekawosc wziela górę...

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale czytam was codziennie i za każda trzymam mocno kciuki <3 piszę bo potrzebuje porady, w niedzielę miałam dostać @ ale do dziś go nie mam.. brzuch pobolewa delikatnie, piersi bolą i to tyle i dziś miałam bardzo mało brązowego sluzu rano teraz czysto... Czy okres mogą opóźniać globulki dopochwowe lub antybiotyk który biorę na stan zapalny ?? Na ulotce nic nie wyczytałam o tym ale kolezanka mowiła, że kiedys przez globulki okres jej sie spóżnił, dlatego ja wczoraj juz nie wziełam na noc globulki ale dalej nic .... A wazne to dla mnie dlatego ze w pierwszy dzien miesiaczki miałam zaczać brac tabletki anty na torbiele i wolałabym szybciej zacząć i szybciej skonczyć te pół roku brania tabl, które mnie czeka..

Nie wiem czy czekać czy iść do lekarza, nie sądze żeby to była ciąża bo w zeszłym miesiacu bylo bardzo mało serduszek... i nawet bym jej nie chciała tyle leków sie nałykałam ostatnio ..

mi antybiotyki opóźniają @ ale może zrób test dla pewności

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaczek wrote:
    i co dziś mierzona TYLKO 3 razy :) hihihihihih
    wygląda jakbyś mnie troszkę wyśmiała?

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, ale u sasiadow dziecko płacze, az mi sie serce kraje kiedy tego slucham :( chory jest biedaczek, pewnie cała noc bedzie płakal...

• Klif Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nikogo tu od rana nie było? O kurcze!Halo! Jest tam kto? :) Co u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 06:37

eunika lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Lenka19 Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ... U mnie tempka skoczyla do gory ... za bardzo na wykresie sie nie poznae jeszcze ... mam nadzieje ze @ nie9e49b677981378bee8834610324538bf.png przyjdzie ...?

Lenka19
‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ