Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikusia2 wrote:ja juz od jutra nie bede dotykac termometra co ma byc to bedzie denerwuje mnie te badanie tempki. po prostu czuje ze ja to wszystko musze robic...
termometr juz umyty i schowany....
i co dziś mierzona TYLKO 3 razy hihihihihiheunika lubi tę wiadomość
-
hej ja już po 2 egzaminach, z jednego 5 z drugiego się zobaczy dobrze mieć czasami cały dzień zajęty to się tak dużo nie myśli i czas szybciej płynie
mam jeszcze pytanko : dzisiaj podczas badania szyjki miałam dużo śluzu o bardzo szerokie wejście do pochwy w porównaniu z tym co zwykle bo czasami muszę wręcz odłożyć badanie na potem bo się nie da... od czego mi się tak zrobiło? mam nadzieję, że to nie jest bezsensowne pytanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 16:09
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kusi mnie już troszeczkę, powiedzcie czy zrobić jutro test? będzie 13 dni od owu(tej którą ja uznaję) a widzę że dziewczynom wychodzą już po 10, 12 dniach... w sumie mam ten zwykły test to może za wcześnie... ale jestem taka ciekawa
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja co do mnie tez jestem ciekawa, bo dzisiaj powinna pojawic sie @ i narazie jej nie ma, ale jakos mnie nie korci zeby to sprawdzic bo co ma byc to bedzie
kurcze masz lepiej bo ja mam fl 15 dni więc dopiero za 4 dni ma być @ jeśli owu była tak jak myślę... może zrobię, tylko potem pewnie będę żałować...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:kusi mnie już troszeczkę, powiedzcie czy zrobić jutro test? będzie 13 dni od owu(tej którą ja uznaję) a widzę że dziewczynom wychodzą już po 10, 12 dniach... w sumie mam ten zwykły test to może za wcześnie... ale jestem taka ciekawa
eunika, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydlatego ja sie nigdy nie spiesze, bo jestem bardziej rozczarowana negatywnym testem niz momentem w ktorym dostane @...
czekaj sobie jeszcze jakis czas, nie ma co sie spieszyc i denerwowac czy teraz sie udało czy znow nic z tego. jak juz wczesniej pisałam, co ma byc to bedzie i test tego nie zmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 17:55
-
mi do @ zostały 3 dni może bedzie może nie zatestuję po jutrze jak dostane @ to zaraz tego samego dnia kupuje bilet na samolot i wyjeżdżam tesknie za oceanem i drinkami.... i dziękuję Bogu, że juz dał mi tak szybko jedno dziecko.... i jestem pewna, że każda z tego forum będzie miała małego bobaska prędzej czy później
kaarolaa, Modnisia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra nadrobiłam wszystko ale zazdroszczę Ci egzaminów na 5 ja poprawka we wrześniu z socjologi fuck ale się uwziął na nas po prostu całą grupę obalił co za facet eh mam jeszcze 2 prace do napisania ale mi się nie chce ogólnie to od 3 dni tylko bym spała i spała w niedziele ze znajomymi pojechaliśmy nad wodę a ja w kocyk się owinęłam i tak spałam 3 h wczoraj to samo po pracy i spać dziś też spać po pracy co za senna pogoda eh
eunika lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:dobra nadrobiłam wszystko ale zazdroszczę Ci egzaminów na 5 ja poprawka we wrześniu z socjologi fuck ale się uwziął na nas po prostu całą grupę obalił co za facet eh mam jeszcze 2 prace do napisania ale mi się nie chce ogólnie to od 3 dni tylko bym spała i spała w niedziele ze znajomymi pojechaliśmy nad wodę a ja w kocyk się owinęłam i tak spałam 3 h wczoraj to samo po pracy i spać dziś też spać po pracy co za senna pogoda eh
co do egzaminów to ambicja mi nie pozwala na mniej ja tez ciągle jestem zmęczona ale to pewnie przez pogodę bo nie lubię upałów...
postanowiłam, że zrobię jutro ten test jak tempka będzie taka sama jak dzisiaj lub wyższa, zobaczymy co z tego wyjdzie...Mikusia2, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:co do egzaminów to ambicja mi nie pozwala na mniej ja tez ciągle jestem zmęczona ale to pewnie przez pogodę bo nie lubię upałów...
postanowiłam, że zrobię jutro ten test jak tempka będzie taka sama jak dzisiaj lub wyższa, zobaczymy co z tego wyjdzie... -
Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale czytam was codziennie i za każda trzymam mocno kciuki piszę bo potrzebuje porady, w niedzielę miałam dostać @ ale do dziś go nie mam.. brzuch pobolewa delikatnie, piersi bolą i to tyle i dziś miałam bardzo mało brązowego sluzu rano teraz czysto... Czy okres mogą opóźniać globulki dopochwowe lub antybiotyk który biorę na stan zapalny ?? Na ulotce nic nie wyczytałam o tym ale kolezanka mowiła, że kiedys przez globulki okres jej sie spóżnił, dlatego ja wczoraj juz nie wziełam na noc globulki ale dalej nic .... A wazne to dla mnie dlatego ze w pierwszy dzien miesiaczki miałam zaczać brac tabletki anty na torbiele i wolałabym szybciej zacząć i szybciej skonczyć te pół roku brania tabl, które mnie czeka..
Nie wiem czy czekać czy iść do lekarza, nie sądze żeby to była ciąża bo w zeszłym miesiacu bylo bardzo mało serduszek... i nawet bym jej nie chciała tyle leków sie nałykałam ostatnio .. -
Klif wrote:Mikusia, tak się zastanawiam czy jest sens robić test przed terminem @, bo jak wyjdzie negatywny to i tak pomyślisz, że na pewno zrobiłaś za wcześnie i będziesz dalej myśleć, że może się udało.
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale czytam was codziennie i za każda trzymam mocno kciuki piszę bo potrzebuje porady, w niedzielę miałam dostać @ ale do dziś go nie mam.. brzuch pobolewa delikatnie, piersi bolą i to tyle i dziś miałam bardzo mało brązowego sluzu rano teraz czysto... Czy okres mogą opóźniać globulki dopochwowe lub antybiotyk który biorę na stan zapalny ?? Na ulotce nic nie wyczytałam o tym ale kolezanka mowiła, że kiedys przez globulki okres jej sie spóżnił, dlatego ja wczoraj juz nie wziełam na noc globulki ale dalej nic .... A wazne to dla mnie dlatego ze w pierwszy dzien miesiaczki miałam zaczać brac tabletki anty na torbiele i wolałabym szybciej zacząć i szybciej skonczyć te pół roku brania tabl, które mnie czeka..
Nie wiem czy czekać czy iść do lekarza, nie sądze żeby to była ciąża bo w zeszłym miesiacu bylo bardzo mało serduszek... i nawet bym jej nie chciała tyle leków sie nałykałam ostatnio ..
mi antybiotyki opóźniają @ ale może zrób test dla pewności -
nick nieaktualny