Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No jest tak , ale nie możemy zatracać swojego życia . I odstawić wariacji , bo tak to byś za przeproszenie pierdnąć nie mogla bo to mogło by źle wpłynąć na ciąże .. Głowa do góry .. Im się bardziej nakręcamy to nie ma efektów.. szkoda ,że to tak wygląda , ale widać coś w tym musi być..
inessa, doris85 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Mikusia2 wrote:ja wiem, że @ przyjdzie na dniach... więc się z Wami będę musiała pożegnać... w lipcu mam wiele planów więc może trochę skupię się na czymś innym będę zaglądać do Was do dnia @ potem bay bay...
No patrzcie .. Mikusia wrózy ze dostanie @ .. Oj bo za takie podejście tez będzie kara 100 x
Mikusia wysyłam pozytywne myślenie .. pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni ..Mikusia2, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:ja wiem, że @ przyjdzie na dniach... więc się z Wami będę musiała pożegnać... w lipcu mam wiele planów więc może trochę skupię się na czymś innym będę zaglądać do Was do dnia @ potem bay bay...
Mikusia nie dramatyzuj pewnie się okaże na końcu, że akurat Tobie się uda heheMariaAntonina, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Lenka19 wrote:DZiewczynki zerkniecie na moj wykres? Niewiem co z ta temp. Chyba zle termometr ale zawsze mierze po 2 razy zeby miec pewnosc .
Lenka to tak na przyszłość.. proponuje mierzyć temp z 2 cykle .. później można coś w tym kierunku robić .. Zakup siebie term z dwoma miejscami po przecinku .. myślę ze wtedy twój wykres będzie dokładny .. musisz być cierpliwa bez tego nie ma co .. Pobądź tu z nami pooglądaj wykresy dziewczyn .. poobserwuj swoje ciało , z 2 cykle i wtedy naprawdę i ty będziesz miała bogatsze doświadczenie no i my będziemy mogły ci pomóc.. Każda z NAs chciałby już od razu , ale my wiemy , że tak się nie da..
Mój post nie jest po to by cie zniechęcić.. ale po to byś już na tej drodze starań nauczyła się cierpliwość . i tego , że jesteśmy by pomóc , ale nie zawsze nasz wiedza jest dostateczna..kiedy informacje są szczątkowe..:0 Głowa do góry jesteś młoda ..napewno przy dobrych staraniach uda ci się szybciej..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny w końcu mam wolne i płodne się zaczęły bo leje się ze mnie, ochota na sex ogromna i testy + wychodzą kupiłam termometr z dwoma miejscami i lecę dzisiaj mam tyle zajęć że chyba mi dnia braknie
Mikusia2, MariaAntonina, Makak, inessa, ;oniqa, Iwka, Modnisia lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Mikusia2 wrote:czuję się jak bomba !
od kliku dni boli mnie jak na @ i mam wrażenie, że to mocno pierdyknie
pogadaj z dziewczynami, które są w ciąży, niektóre nawet już nosiły podpaski bo były pewne, że @ przyjdzie w ciągu dnia i co? babyMikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:No patrzcie .. Mikusia wrózy ze dostanie @ .. Oj bo za takie podejście tez będzie kara 100 x
Mikusia wysyłam pozytywne myślenie .. pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni ..
eunika, MariaAntonina, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:pogadaj z dziewczynami, które są w ciąży, niektóre nawet już nosiły podpaski bo były pewne, że @ przyjdzie w ciągu dnia i co? baby
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikusia2 wrote:moja siostra tak miała... jak juz wcześniej pisałam to nie chcę się nakręcać, ale jak się nie nakręcać jak już po 5 dniach od owu mam objawy jak na @ a do @ daleko jeszcze
no ja nie chcę Cię nakręcać tylko trochę nadziei dać bo wykres masz piękny czekaj spokojnie, ja nie mam pojęcia jak u mnie, liczę sobie owu od 11dc więc za 4 dni pokuszę się o test, potem w dniu @...jak nie to trudno, trzeba walczyć dalejMikusia2, inessa lubią tę wiadomość