Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusiaczek wrote:hej dziewczyny
piszecie o ewci chodkowskiej - też z nia ćwiczyłam - turbo, killera i skalpel i do tego cwiczenia na rece i brzuszki ale odkad staram sie o dzidzie czyli od polowy maja - nie cwicze. Poradzilam sie ewy i spytałam czy takie intensywne cwiczenia wplywaja na starania podczas ciazy- powiedziala mi ze wplywaja i sama mi odradzila takie intensywne cwiczenia nawet skalpel - starającym zostaje joga pływanie i spacery. Intensywne cwiczenia mogą utrudniac zajscie w ciae ale to jest sprawa indywidualna wiadomo. I obiecala mi ze wymysli napewno takie ciwiczenia na ciezaRnych i cwiczenia po porodzie ale ze wzgledu na to ze ona wszytskie cwiczenia testuje najpeiw na sobie to jeszcze moze to troszke potrwac. hihihi buziakiNajlepsze rozwazanie-tylko nie tak proste do wykonania
Zycze wszytkim udanej niedzieli!!!
Buziaki!!
PS. Kto nastepny testuje?eunika, Tusiaczek, inessa lubią tę wiadomość
-
Brava wrote:dzieki Tusiaczku za info, ja w sumie dopiero od niedawna cwicze z Ewka i tez sie zastanawialam czy te cwiczenia nie maja wplywu na starania gdyz sa dosc intensywne. Nie wiem w sumie co teraz robic, chyba poprostu ograncze je troche.. Z drugiej strony jak bede sie starac wiele wiele miesiecy to chyba obrosne tluszczem jak nie bede cwiczyc... Hmmmmm... Najlepiej by bylo jakbym szybko zaszla w ciaze a wziela sie za forme po ciazy
Najlepsze rozwazanie-tylko nie tak proste do wykonania
Zycze wszytkim udanej niedzieli!!!
Buziaki!!
PS. Kto nastepny testuje?
Kochana ja bym je całkiem wykluczyłą znajdź sobie joge relaksacyjna wyciszającą a wymagająca minimalnego ruchu albo np. pływanie z 2 razy tygodniowo na basenie... No i spacery... A wiem co czujesz bo ja czuje identycznie dla kogos aktywnego fizycznie zaprzestanie ruchu jak np dla mnie to masakra czuje sie taka " skapciała" no ale jak mogą mi utrudniac zajsscie z dwojga złego wybieram opcję nr 2
eunika, inessa, Brava lubią tę wiadomość
-
jak w tym cyklu zawita @ to nie badam zadnej temperatury ani szyjki macicy kategoryczne NIE bo potem jestem zla ze sluz byl plodny szyjka mocno otwarta itp. itd. a ta wredna @ i tak zawita!
znowu od rana mocno mnie krzyz boli, zaczynam sie martwic!eunika, inessa, juicca lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:jak w tym cyklu zawita @ to nie badam zadnej temperatury ani szyjki macicy kategoryczne NIE bo potem jestem zla ze sluz byl plodny szyjka mocno otwarta itp. itd. a ta wredna @ i tak zawita!
znowu od rana mocno mnie krzyz boli, zaczynam sie martwic!ja sobie obiecywałam, że nie badam szyjki a nie mogłam się powstrzymać bo to mnie jeszcze bardziej stresowało
najgorsze jest to czekanie każdego miesiąca, jakby nie można było tego jakoś przyspieszyć... i tak robię już wszystko co się da żeby zapełnić sobie całe dni to wtedy troszeczkę szybciej czas leci...
Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:nie martw się Kochana, i tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja
ja sobie obiecywałam, że nie badam szyjki a nie mogłam się powstrzymać bo to mnie jeszcze bardziej stresowało
najgorsze jest to czekanie każdego miesiąca, jakby nie można było tego jakoś przyspieszyć... i tak robię już wszystko co się da żeby zapełnić sobie całe dni to wtedy troszeczkę szybciej czas leci...
inessa, eunika lubią tę wiadomość
-
hej kobietki teraz zobaczcie moj wykres... moze dlatego te testy wychodziły słaaabo , bo za wczesnie zmieniłam pare rzeczy , odhaczyłam testy owu , zostawiłam tylko jeden na wykresie ten najmocniejszy i przesuneło owu na wykresie z 13 do 16 dnia
prosze zobaczcie i skomentujcie co uważacieinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikusia spokojnie
jescze masz kilka dni do @ więc czekaj i się nie stresuj
może akurat okaże się, że ból piersi to na bobaska
A ja nadal czekam na mój @, powinien już w sumie przyjść, boli mnie dół pleców od jakiegoś czasu, nie wspomne już o piersiach! ja się nie nastawiam, bo ostatnio byłam prawie pewna że w końcu się udało i niestety znowu się rozczarowałam. W tym miesiącu doszedł ten ból pleców i trochę inaczej piersi bolą, ale nie nastawiam się wcale...zobaczymy...inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny dopiero teraz bo sprzątałam troche bo gości mam o 15:30 cudowny dzisiaj dzień normalnie jakoś super się czuje upiekłam ciasto z truskawkami , rabarbarem i kruszonką mąż zrobił koktajl truskawkowo bananowy a teraz robi chińszczyzne
mniam mniam :)ale dba o mnie :)a jak u Was kochane Basia sie odzywała do którejś martwie sie o Nią
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
01.06 - H30
01.06 - Domi81
03.06 - marzenurek
07.06 - ;oniqa
12.06 - juicca
14.06 – adzia – test – ale @ jeszcze nie ma
19.06 - Kaja
20.06 - Makak
21.06 – inessa
24.06 – Miriam
24.06 - eunika
24.06 - elizka369
30.06 - Kami
- sylwia1808
- Iwo123
- gosia28
- Insidia89
- Tweety
- jeszcze mam nadzieje
- Ofelaine
- basiulkaa_89
- madzia123
- juicca
- Mikusia2
- madzianka
- Effcia28
- maximka84
- Klif
- samiraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 11:38
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tez sie martwie o Basię.... mam nadzieję, że wszystko ok..
a mnie piersi bolą. dziwne... troche za szybko... na @ zawsze boki od strony pach a teraz tak jakby inaczej i od przodu. a najlepsze ze mam takie male a tak bola to nie fair..
inessa lubi tę wiadomość
-
Ja chyba testuję w środę bo przy braku ciąży muszę odstawić luteinę właśnie w środę a w przypadku ciąży kontynuować.... Mam nadzieję oczywiście, że tym razem się uda
Mikusia2, inessa, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Za Was również mocno trzymam kciuki!
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny