Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to smacznego ;)no mi tez tak piersi urosły masakraaa takie ciężkie ale nie bolące
Karolkaa ty do pracy ojej... sobota a trzeba pracowac... dobrze ze ja mam pracę od pn do ptkaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewuszki
A ja dzis obudziłąm się przed 6 ale pozniej usnelam i po 8 sie obudzilam. My dzisiaj tez planujemy grilka mają przyjechac moi rodzice, ogarnełam sie troszke - takie mini domowe spa, pedicure i te sprawy a ostatnio dla poprawy humoru zrobilam sobie u kosmetyczki cukierkowe paznokcie tzn śliczne miętowo różowe w białe kropeczki od razu humor lepszy ja juz dawno lasagne zrobiona nawet po kawałku zjedliśmy hihih tak pachniała mniami
Wszystkim udanego dnia zycze
i oczywiscie testujacym II kreseczekm i zielonej kroooopyyyy
ps. baska odezwij sie bo lanie dostaniesz...juicca, kaarolaa, inessa, ;oniqa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Dziewczyny znacie jakies domowe sposoby na pozbycie się oponki przed wakacjami??????!!! Jak mogłam na to pozwolić!!!! Jestem zla!!!!
inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Martwie sie tymi wynikami z krwi i moczu ... a tak ogolnie mierzylam dzisiaj cisnienie ... 98/66 chyba cos nie za bardzo ... ale czuje sie dobrze . Jestem ciekawa czy moglo to wplyna na moja poprzednio nieudana ciaze ... jezeli tak to ty razem bedzie bardzo ciezko i biore sie za to ;(
inessa lubi tę wiadomość
Lenka19 -
nick nieaktualny