Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Modnisia wrote:Dziewczyny jaki ja mam apetyt od 2 dni...kurde i boli mnie lewy jajnik, ale teraz miałam (mam nadzieję owuz prawego, według moich obliczeń), więc dlaczego mnie tak boli od 2 dni?
chyba nie wytrzymam i jutro z rana za testuję, wiem że jeszcze za wcześnie trochę..ehhhkaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nooo masakra z tym nakrecaniem sie przeciez keidys gosia wysłała wam fajny artykuł - czytałyscie??? z tym wkrecaniem sobie , ze po paru dniach od ovu są jakies objawy a to raczej nasz mózg nam podpowiada takie symptomy taki efekt placebo powiedzmy. Myslisz o tym tu mnie boli ttu głodna jewstem tu czesciej sikam i to moga byc oznaki ciazy a sie przeciwnie okazuje. Oczywiscie dalej wszystkim nam kibicuje ale uwazam ze takie nakrecanie samej siebie a przy okazji inych dziewczyn nie pomaga nam ani troche
Mikusia2, kaarolaa, inessa, eunika lubią tę wiadomość
-
samira wrote:to ja ja jeszcze zmodyfikuję bo o mnie zapomniano
01.06 - H30
01.06 - Domi81
03.06 - marzenurek
07.06 - ;oniqa
12.06 - juicca
14.06 – adzia – test – ale @ jeszcze nie ma
19.06 - Kaja
20.06 - Makak
21.06 – inessa
24.06 – Miriam
24.06 - eunika
24.06 - elizka369
30.06 - Kami
- sylwia1808
- Iwo123
- gosia28
- Insidia89
- Tweety
- jeszcze mam nadzieje
- Ofelaine
- basiulkaa_89
- madzia123
- juicca
- Mikusia2
- madzianka
- Effcia28
- maximka84
- Klif
- samirakaarolaa, inessa, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
nie no nie znoszę czekania i nie pewniści nie chodzi mi o testowanie, ale po prostu to takie dziwne wszystko bo co miesiąc jakaś nadzieja.... takie błędne koło i nie wiadomo kiedy się z niego wypadnie... potrzebuję wakacji, ale mój mąż to domator nie chce nigdzie jeździć...
inessa lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:nie no nie znoszę czekania i nie pewniści nie chodzi mi o testowanie, ale po prostu to takie dziwne wszystko bo co miesiąc jakaś nadzieja.... takie błędne koło i nie wiadomo kiedy się z niego wypadnie... potrzebuję wakacji, ale mój mąż to domator nie chce nigdzie jeździć...
uuuu to lipa... masz racje to czekanie jest najgorsze bo niby człowioek sie nie nastawia na ciaze a jak sie okazuje ze jednak przychodzi @ to i tak zawsze jest mega rozczarowany bo ta nadzieja gdzies w nim tkwi choćby podświadomieMikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny na dzis miałam wyznaczoną @ ale jak na razie nie przylazła,testu nie robie,bo się nie chce rozczarować poczekam do niedzieli.Zawsze dzień lub 2 przed @ plamiłam teraz nic zobaczymy ,nie nastawiam się za bardzo bo w tym cyklu mało serduszek było ,mąż w delegacji.Pozdrawiam kochane!!!
kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikusia2 wrote:ja tez sie wypisuje z testowania omijam apteki z dala nic nie kupuje zadnego testu nic nie bede testowac co ma byc to bedzie
Możecie zerknąc na moj wykresik dziewczynki, wygląda na to ze ovu w tym miesiacu nie miałam;/
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny czy to możliwe zeby owulacja była np w 27 dc?? to ilu dniowy musiałby byc to cykl?? ponad 40 dniowy nie??? ja pierdziele wspolczuje tym kobieta niektorym jesli tak maja
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość