Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Witam dziewczyny
Wkońcu słoneczo a jak samopoczucie:)
Już to kiedyś pisałam ale jak do przedszkola poszłam to jeszcze nauki nie skończyłam teraz następny kurs mi się kończy i ja MUSZĘ zaciążyć bo znowu się zapiszę na coś by zajęcie sobie znaleźć a powiem Wam że już jestem wykończona ta nauką w tygodniu praca a weekendy nauka, uzależniona chyba jestemkaarolaa, eunika, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:eunika czemu świrujesz ??
od rana już pisałam, ze ignorowałam tempkę bo chciało mi owu wyznaczyć na 16dc a ja jestem pewna, że była 10 lub 13dc, tempka może być myląca bo mam niedokładny termometr...;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:jakie to wszytsko poronione a takie patologie ze sie tak wyraze brzydko -raz zaleją i już sa !!!!
kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
u mnie rano pochmurno, później ulewa a taraz na przemian słoneczko i chmurki a jutro ma byc lepiej ale cieplutko. Humorek tez oki bo przynajmiej nie gadam do siebie ( chociaz wecie czasem trzeba pogadaac do siebie zeby od czasu do czasu pokonwersowac z kims inteligentnym hihihihi) tylko z wami i zastanawiam sie co by tu porobic moze jakis film ogladne zaraz hmm
kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Witaj kochanie, ja padam na twarz a uczyć sie trzeba..a jak u Ciebie?
Już to kiedyś pisałam ale jak do przedszkola poszłam to jeszcze nauki nie skończyłam teraz następny kurs mi się kończy i ja MUSZĘ zaciążyć bo znowu się zapiszę na coś by zajęcie sobie znaleźć a powiem Wam że już jestem wykończona ta nauką w tygodniu praca a weekendy nauka, uzależniona chyba jestemeunika, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja zaczełam w kwietniu 2011 a na ovu od marca 2013 u mnie ze zdrowiem niestety dobrze nie jest
a dzien to okropny, deszczowy i strasznie wietrzny...
A u nas upał i duszno. Od 3 dni się zbiera na burzę ..tylko u nas zawsze bokiem przejdzie bo Wisła nie przepuszcza a ja jak zombi chodzę przez tą pogodę i z nadzieją patrzę na niebo aż burza w końcu przyleziekaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:nom prawda a pozniej słyszysz w tv co sie dzieje, masakra...
nooo dokłądnie spuszczają w kiblach wyrzucają na śmietnik a to wszytsko jeszcze nic w porównaniu do tych co w beczkach kisza zabijaja itd masakra jakaś!!! a tu człowiek wyczekuje stara sie dba i nie ma ...kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witaj kochanie, ja padam na twarz a uczyć sie trzeba..a jak u Ciebie?
Już to kiedyś pisałam ale jak do przedszkola poszłam to jeszcze nauki nie skończyłam teraz następny kurs mi się kończy i ja MUSZĘ zaciążyć bo znowu się zapiszę na coś by zajęcie sobie znaleźć a powiem Wam że już jestem wykończona ta nauką w tygodniu praca a weekendy nauka, uzależniona chyba jestem
skąd ja to znam ja próbowałam nie iść na studia, chciałam od razu gdzieś pracować. wytrzymałam 2 lata, w ciągu których robiłam kursy i w końcu poszłam na studia(teraz 2 rok) a od września podpisałam umowę i będę lektorem także rozwój gwarantowanyIwka, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:tez bym sie chciała tak uzaleznic ale jakos mi to nie wychodzi
fluidki na naukę Bo ciążowych jeszcze nie mam :*eunika, kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:ja zaczęłam od lutego a z ovu od marca:) a więc szybciutko sie udało u mnie tez troszke wiatru było ale słoneczko też sie pojawiło weekend ma był ładny choc czasami ma popadać
luuubię toooooinessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki na naukę Bo ciążowych jeszcze nie mam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 16:07
kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość