Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Witam dziewczyny
Wkońcu słoneczoa jak samopoczucie:)
Już to kiedyś pisałam ale jak do przedszkola poszłam to jeszcze nauki nie skończyłamteraz następny kurs mi się kończy i ja MUSZĘ zaciążyć bo znowu się zapiszę na coś by zajęcie sobie znaleźć a powiem Wam że już jestem wykończona ta nauką w tygodniu praca a weekendy nauka, uzależniona chyba jestem
kaarolaa, eunika, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:eunika czemu świrujesz ??
od rana już pisałam, ze ignorowałam tempkę bo chciało mi owu wyznaczyć na 16dca ja jestem pewna, że była 10 lub 13dc, tempka może być myląca bo mam niedokładny termometr...
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:jakie to wszytsko poronione a takie patologie ze sie tak wyraze brzydko -raz zaleją i już sa !!!!
tylko Ciiii
kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
u mnie rano pochmurno, później ulewa a taraz na przemian słoneczko i chmurki a jutro ma byc lepiej ale cieplutko. Humorek tez oki bo przynajmiej nie gadam do siebie ( chociaz wecie czasem trzeba pogadaac do siebie zeby od czasu do czasu pokonwersowac z kims inteligentnym hihihihi) tylko z wami
i zastanawiam sie co by tu porobic moze jakis film ogladne zaraz hmm
kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Witaj kochanie, ja padam na twarz a uczyć sie trzeba..a jak u Ciebie?
Już to kiedyś pisałam ale jak do przedszkola poszłam to jeszcze nauki nie skończyłamteraz następny kurs mi się kończy i ja MUSZĘ zaciążyć bo znowu się zapiszę na coś by zajęcie sobie znaleźć a powiem Wam że już jestem wykończona ta nauką w tygodniu praca a weekendy nauka, uzależniona chyba jestem
eunika, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja zaczełam w kwietniu 2011 a na ovu od marca 2013
u mnie ze zdrowiem niestety dobrze nie jest
a dzien to okropny, deszczowy i strasznie wietrzny...
A u nas upał i duszno. Od 3 dni się zbiera na burzę ..tylko u nas zawsze bokiem przejdzie bo Wisła nie przepuszcza a ja jak zombi chodzę przez tą pogodę i z nadzieją patrzę na niebo aż burza w końcu przyleziekaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:nom prawda a pozniej słyszysz w tv co sie dzieje, masakra...
nooo dokłądnie spuszczają w kiblach wyrzucają na śmietnik a to wszytsko jeszcze nic w porównaniu do tych co w beczkach kisza zabijaja itd masakra jakaś!!! a tu człowiek wyczekuje stara sie dba i nie ma ...kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witaj kochanie, ja padam na twarz a uczyć sie trzeba..a jak u Ciebie?
skąd ja to znamja próbowałam nie iść na studia, chciałam od razu gdzieś pracować. wytrzymałam 2 lata, w ciągu których robiłam kursy i w końcu poszłam na studia(teraz 2 rok) a od września podpisałam umowę i będę lektorem także rozwój gwarantowany
Iwka, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:tez bym sie chciała tak uzaleznic ale jakos mi to nie wychodzi
fluidki na naukęBo ciążowych jeszcze nie mam :*
eunika, kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:ja zaczęłam od lutego a z ovu od marca:) a więc szybciutko sie udało
u mnie tez troszke wiatru było ale słoneczko też sie pojawiło weekend ma był ładny choc czasami ma popadać
luuubię toooooinessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki na naukęBo ciążowych jeszcze nie mam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 16:07
kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość