Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewuszki :*

Widzę że Baśka nadal milczy....my tu się stresujemy a ona pewnie wyjechała sobie nad jeziorko i sobie leżakuje :)

Ja dzisiaj byłam 6 raz u mechanika no i d*pa - nie dostał części w poniedziałek ide 7 RAZ!!!!! załamka

Mówiłam wczoraj że męża dopadne i też d*pa wrócił po 13 godzinach pracy i mi padł dzisiaj będzie to samo...wściekła jestem bo dzisiaj owulka

...nie będę ryczeć bo tu widzę że teraz terror i kary sa za to :P

inessa, kaarolaa, ;oniqa, eunika lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz a teraz głowa do przodu i usmiech prosze :)
    ja mam czerwiec kompletnie odpuszczony bo meza nie ma, a w lipcowych staraniach mało sie dzieje jeszcze, wiec siedze tu z Wami :)

;oniqa, inessa, Iwka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Iwka :) nom uwazaj co piszesz bo kara jest :)
    a z mechanikiem sie nie przejmuj bo to polska rzeczywistosc jest.
    a tak to masz pozdrowienia od oliwki, wczoraj z nia pisałam :)

inessa, Iwka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka rycz al e kare poniesziesz.
    Ja mam tate i braci którzy kochają samochody i przez troszke wiem na ich temat wiesz dawno bym już mieniła tego mechanika brbrbrbrbbrrbrbrbbrbrbrbrbr
    A dziś poprostu go "zgwałć" wybacz,że to powiem każdy facet dużo pracuje ale wiesz my kobiety też dużo pracujemy i jeszcze w domu trzeba zrobić to niby dlaczego nie mają mieć "tej chwili czasu" na serduszkowanie w końcu to dla Waszego szczęscia. Nie piszę tego tylko do Ciebie ale do każdej z nas, dlaczego tylko my mamy się ciagle poświęcać łązić po lekarzach a oni nawet tego nie chcą zrobic.
    No i wygadałam się jeżeli kogoś uraziłąm to z góry przepraszam, nie jestem feministką ale jak się tak ciągle użalamy nad facetami to też jest źle niech oni też coć zrobią :P

kaarolaa, Iwka, samira lubią tę wiadomość

• Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem za założeniem jednego wątku tak jak wczesniej mowilyscie bo ostatnio zostałam się sama w maju hihhihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 15:45

eunika, inessa lubią tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihih masz rację inessko ja się poświęcam i śpię przez to po maks 5-6 godzin ostatnio wiem, ze to niedobrze. Ale zawsze mi wypada płodny jak M ma 2 zmiany...

inessa lubi tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam zdania ...jeszcze :)

• eunika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wyszła mi z piekarnika pizza na grubym cieście, może ktoś się skusi? :)

inessa, Tusiaczek, Iwka, Modnisia, Modnisia lubią tę wiadomość

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Witaj Iwka :) nom uwazaj co piszesz bo kara jest :)
    a z mechanikiem sie nie przejmuj bo to polska rzeczywistosc jest.
    a tak to masz pozdrowienia od oliwki, wczoraj z nia pisałam :)
    A dziękuję :* mam nadzieję, że u niej wszystko oki. Taaaa nasza rzeczywistość..........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 15:52

kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Tusiaczek Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo nie eunika ja kocham pizze dawaj!!!!! <3

inessa, eunika lubią tę wiadomość

682ecf9074.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to tak z tych watkow przeskakuje, zaczełam w marcu i tak lece co miesiac na kolejny juz o lipiec zahaczyłam :) kurcze jak tak mi bedzie szło to i do grudniowych sie zapisze :(

inessa lubi tę wiadomość

• Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee zostańmy wszystkie na czerwcowych mamuśkach- jak nie zostaniemu=y nimi na real to chociaż bedziemy wiecznymi czerwcowymi urojonymi mamuśkami hihihih

eunika, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość

682ecf9074.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    A dziękuję :* mam nadzieję, że u niej wszystko oki. Taaaa nasz rzeczywistość..........
    tak jak najbardziej mowi ze bardzo dobrze sie czuje i juz 12 tc sie zaczał :)

inessa, Iwka lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    Wkońcu słoneczo :) a jak samopoczucie:)

inessa, kaarolaa, eunika, Iwka lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam pizze ja chce już lece 0girl_witch.gif
    ja zaczęłam starnka wcześniej ale z ovu jestem od stycznia :P i co nie wiadomo ile jeszcze lat tu posiedzę, może tak długo,ze już nie bedę naprawde mieć sił na serduszkowanie :P

eunika, ;oniqa, samira, Modnisia lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iwka rycz al e kare poniesziesz.
    Ja mam tate i braci którzy kochają samochody i przez troszke wiem na ich temat wiesz dawno bym już mieniła tego mechanika brbrbrbrbbrrbrbrbbrbrbrbrbr
    A dziś poprostu go "zgwałć" wybacz,że to powiem każdy facet dużo pracuje ale wiesz my kobiety też dużo pracujemy i jeszcze w domu trzeba zrobić to niby dlaczego nie mają mieć "tej chwili czasu" na serduszkowanie w końcu to dla Waszego szczęscia. Nie piszę tego tylko do Ciebie ale do każdej z nas, dlaczego tylko my mamy się ciagle poświęcać łązić po lekarzach a oni nawet tego nie chcą zrobic.
    No i wygadałam się jeżeli kogoś uraziłąm to z góry przepraszam, nie jestem feministką ale jak się tak ciągle użalamy nad facetami to też jest źle niech oni też coć zrobią :P

Zgadzam się oj zgadzam się inessa moje zdanie w Twoich ustach :*

A co do mechanika oczywiście że go zmienię tylko ja jeżdżę do niego ponieważ z trzy tygodnie temu dałam mu moją bryczkę by mi wymienił tylne amortyzatory i tłumik no i ten tłumik co chwilę mi buczy. Najpierw gumy mi wymienił później obejmę a teraz chce wymienić jakieś haczyki bo z nich spada...więc to w ramach gwarancji coś nie do końca zrobił czy wymienił więc jeżdżę do niego. Mój M to już mnie podejrzewa że mam inne intencje ...trzy światy z tymi chłopami

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaczek wrote:
    nieee zostańmy wszystkie na czerwcowych mamuśkach- jak nie zostaniemu=y nimi na real to chociaż bedziemy wiecznymi czerwcowymi urojonymi mamuśkami hihihih
    no ja napewno w realu nie zostane, ale zagladac tutaj obiecuje :)

Tusiaczek, inessa lubią tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witam dziewczyny :)
    Wkońcu słoneczo :) a jak samopoczucie:)

u mnie świetnie, poza małym świrowaniem :)

inessa lubi tę wiadomość

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam w grudniu 2010 a na ovu od lutego 2013...i my zdrowi jesteśmy i bądź tu mądry.

inessa lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Ja zaczęłam w grudniu 2010 a na ovu od lutego 2013...i my zdrowi jesteśmy i bądź tu mądry.

jakie to wszytsko poronione a takie patologie ze sie tak wyraze brzydko -raz zaleją i już sa !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 15:53

682ecf9074.png
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ