Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez zaraz zamiotę dom, pójde po swoje wyniki ( mocz, krew itp- po ciąży każą robić) i pojade dupsko wygrzać, wrocę wieczorkiem na chwilę bo jutro praca ale póki nie zamiotę- jestem tu
Nusia, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Fajnie widzieć z kim sie rozmawia
Miriam, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:WItajcie w nowym dniu ja z pracy wróciłam no a tu wszyszcy wybyli
nie bede płakać bo bede musiała 100 razy pisać : nie bede wiecej płakac "
Dobrego popołudnia i weekendu
mój raczej będzie kiepski bo mimo,że czuję że lepiej wiem kiedy była owu to i tak się martwię, że może jednak owulacja była 16dnia... teraz muszę tylko czekaćinessa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mam z tym problem juz od roku. i jakos nic nie pomaga. teraz chce Żel Conceive Plus zamowic. zobaczymy czy pomoze ja czuje ze w lipcu sie uda, bo prawie w owulke mam imieniny, to taki prezent bedzie i 2 lata jak poroniłam pierwszy raz
Kochana ja używam tego żelu od tego cyklu i nie wiem jaki będzie efekt ale co do śluzu to bardzo mi pomaga bo ja go mam jak na lekarstwo i teraz nie mam stresu, że coś pójdzie nie tak przez żel...kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika wrote:Kochana ja używam tego żelu od tego cyklu i nie wiem jaki będzie efekt ale co do śluzu to bardzo mi pomaga bo ja go mam jak na lekarstwo i teraz nie mam stresu, że coś pójdzie nie tak przez żel...
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mam nadzieje ze mi pomoze bo łykam wiesiołek, ale nie pomogł, teraz pije siemie, ale zel kupie swoja droga.
żel na pewno nie zaszkodzi kurcze ja mężulkowi odpuściłam po "owu" bo padnięty jest a tu mi wykres chce spłatać figla, jeśli się pomyliłam i owu było później to następny cykl będzie baaaardzo intensywnykaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:no własnie tak patrzyłam na Twoj wykres i wydaje mi sie, ze troche szybko odpusciłas z ale w nastepnym cyklu bedziesz wiedziała co robic
po prostu mąż ma straszny miesiąc i nie chcę nic na siłę ale ja myślę, że owu była 11 lub 13dc i oby tak było tempka jest jaka jest przez termometr który nie pokazuje małych wzrostów a reszta objawów i obserwacji szyjki i śluzu wskazują, że mam rację... obyinessa lubi tę wiadomość
-
hej dziewuszki ja szczesliwa bo sie weekend zaczyna
eunika kochana nie martw sie mój wraca z pracy w tym tyg najwczesniej 22:30 wiec looooozzzz a jeszcze musimy miec sile serduszkowac- cale dnie sie nie widzimy bo jak ja do pracy po 6 rano wychodze on śpiocha sobie a jak ja wracam juz go nie ma i tak do dupy...
Dziewczyny zastanawiam sie co z moja owulacja hihih bo powinnam miec dzis lub wczoraj ale ani zadnych objawow ani nic temperatura ciagle wysoka jakas a sluz ciagle sie zmienia chwile jest wodnisty a zaraz pozniej kremowy i lepki i juz nic nie wiem i słuchaj tu wykresu albo swojego ciała to zimą w trampkach bedziesz chodziła hihhhinessa lubi tę wiadomość
-
gdzie jest baśka???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? może już szcęśliwa po teście, który może wyszedł pozytywny , że o nas zapomniała
kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość