Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Tusiaczku wiesz jak masz różny śluz wciągu dnia to zawsze zapisuje się ten najbadziej płodny
Eunika nie wiem jak dalej tempki bedą ale jak narazie to wygląda,że wcześniej byla owulka około 13 dnia cyklu
Kocham Cię wiem, ze to głupie upierać się przy swoim ale jednak postawię na przeczucie W sumie takie nastawienie mnie uspokoi i nie będę świrować do końca cykluinessa lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:jak możecie looknijcie na wykres i skrobnijcie co myślicie - bo ja to już nic nie myśle...
i chyba najlepiej robisz, ja w tym cyklu przestaję się opierać na wykresie, ufam sobie i swoim odczuciom, mam nadzieję że dobrze na tym wyjdękaarolaa lubi tę wiadomość
-
hihi i dobrze przynajmniej psychozy nie dostaniesz hihihi
A słuchajcie jak temperatury ranne różnią się od np popołudniowych lub wieczornych??? bo np teraz mam strasznie niską temp - max 36 st!!!! trochę to dziwne tym bardziej, że jak pewnie zauważyłysnie na wykresie mam ciagle dosc wysoką temp ciała
A eunika ilu dniowe masz cykle -
Tusiaczek wrote:hihi i dobrze przynajmniej psychozy nie dostaniesz hihihi
A słuchajcie jak temperatury ranne różnią się od np popołudniowych lub wieczornych??? bo np teraz mam strasznie niską temp - max 36 st!!!! trochę to dziwne tym bardziej, że jak pewnie zauważyłysnie na wykresie mam ciagle dosc wysoką temp ciała
A eunika ilu dniowe masz cykle
Kochana tempka w ciągu dnia zazwyczaj rośnie ale to zależy od pogody, choroby, zmęczenia, ciśnienia itd. więc się tym nie przejmuj. ja mam cykle 25-31 dni, ostatnio 32... także cięzko cokolwiek stwierdzić, ja po swoich objawach i obserwacjach stwierdziłam, ze ten cykl pewnie będzie 29-30 dni bo w 13dc owu i 15dni fl. zobaczymy co z tych obliczeń wyjdzieTusiaczek lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:No własnie u mnie zazwyczaj caly dzien jest taka sama albo minimalnie wyzsza a dzis taki spadek hihih a na wykresie niewielki i rano nadal wysoka a owulacja to gdzie hihih
no Twoje tempki są jeszcze bardziej pokręcone niż moje w takiej sytuacji zalecam co drugi dzień i czekanie na testowanie jak zawaliłam w tym cyklu to w następnym nie odpuszczam aż do 18dc -
niby co drugi dzień piszą z tym a jednak w okresie przed i w trakcie owulacji słyszałam że dobre rezultaty są przy regularnym codzoiennym ehh ile różnych teorii ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 15:15
-
Tusiaczek wrote:niby co drugi dzień piętą z tym a jednak w okresie przed i w trakcie owulacji słyszałam że dobre rezultaty są przy regularnym codzoiennym ehh ile różnych teorii ...
to też chyba zależy od żołnierzyków ja nie robiłam żadnych badań więc wolę co drugi bo jak jest kiepsko to zdążą dojrzeć a jak jest dobrze to przeżyją te 2 dni czy jakoś tak; najważniejsze to znaleźć sposób żeby się w końcu udało -
nick nieaktualny
-
no słyszałam , że do dni płodnych to tak co 2 dzień nawet a w dni płodne do owulki najlepiej regularnie codziennie ale wiecie jak to jest hihi... a ja robiłam badnia i mąż też i niby wszytskie wyniki wyszły bardzo dobre.. Pożyjemy zobaczymy... tylko ja taki nerwus jestem , że jak mi sie cos nie uda zaraz sie wkurzam wiec boje sie , że tak teraz też beddzie...
eunika, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:no słyszałam , że do dni płodnych to tak co 2 dzień nawet a w dni płodne do owulki najlepiej regularnie codziennie ale wiecie jak to jest hihi... a ja robiłam badnia i mąż też i niby wszytskie wyniki wyszły bardzo dobre.. Pożyjemy zobaczymy... tylko ja taki nerwus jestem , że jak mi sie cos nie uda zaraz sie wkurzam wiec boje sie , że tak teraz też beddzie...
znam to, jestem taka sama ale spokojnie, akurat w tym przypadku złość nic nie da, najwyżej zaszkodzi... -
nick nieaktualny
-
wiem wiem- , że tylko sobie szkodzę ale cóż.. czasami nie można inaczej niestety.. to mój drugi cykl ale wolałabym, zeby tych cykli ca duzo nie było bo wtedy bede zniechecona i wogóle.. a skoro jestem zdrowa i maz tez to czemu miało by wkrótce nie wyjsc... Predzej czy pozniej wszytskie bedziemy mamuśkami i bedziemy sie radzic co zrobic zeby za duzo nie przytyc a dogadzac maleństwu
eunika, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno widzisz kochana to dopiero drugi wiec jest jeszcze ok, wiem ze jak najszybciej chciałabys zobaczyc 2 kreseczki, najwazniejsze zebys sie nie denerwowała bo to jeszcze bardziej szkodzi.
ja sie staram juz ponad 2 lata i jak widac narazie jest zle, ale sie nie poddameunika lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:wiem wiem- , że tylko sobie szkodzę ale cóż.. czasami nie można inaczej niestety.. to mój drugi cykl ale wolałabym, zeby tych cykli ca duzo nie było bo wtedy bede zniechecona i wogóle.. a skoro jestem zdrowa i maz tez to czemu miało by wkrótce nie wyjsc... Predzej czy pozniej wszytskie bedziemy mamuśkami i bedziemy sie radzic co zrobic zeby za duzo nie przytyc a dogadzac maleństwu
mój taki z obserwacjami też drugi i tez mam nadzieję, że długo nie zejdzie bo nie chcę żeby starania wypełniły moje życie, wolałabym żeby wypełniło je maleństwo...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
macie rację - głowki do góry i do przodu a w końcu się uda - byle tylko bliżej tego końca niż dalej hihih
Fajnie, że was tu mam nawet jak nie pisze to podczytuje w samotne dni hihih
za tydz na szczesnie mój M 1 zmiany wiec bedzie normalniekaarolaa, eunika lubią tę wiadomość