Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ja już nie patrzę za bardzo na tempkę, ze stresu że zaśpię budzę się coraz wcześniej i dziś zmierzyłam o 3.50 już co będzie to będzie, nie przejmuję się, jeśli owu się przesunie to trudno, czekam spokojnie
Iwka, inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
Wszystkie dzisiaj po spały Witam się z z rana. Życzę wszystkim udanego dnia u nas piękna pogoda.
Ja za chwilę uciekam do koleżanki na kawę która-jak Wam już ostatnio wspomniałam zaciążyła z 4 tygodnie przed ślubem. Więc idę posłuchać jaka to ona jest szczęśliwa...dam radę i będę szczęśliwa razem z nią.
kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:No ja nie pospalam do szkoły na 8 wstalam 5.50 a teraz siedzę i czekam do 16 na wykladowce chyba ze sie zlituje i będzie wcześniej
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Witam i ja ja juz byłam z mężem na zakupach teraz śniadanko i sprzatanie a póxniej może grill u znajomych mniam mniam
;oniqa, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sobie do 9 pospałam, chociaz kotka juz od 6 probowała mnie obudzic nom pogoda w sam raz nad jeziorko algo grilla w ogrodku...tylko ze ja mam 15 do pracy moze po pracy uda sie gdzies z kolezanka do baru wybrac
;oniqa, juicca, inessa lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:zaczyna się sezon grilla , w końcu my też się dziś wybieramy do znajomych ) oniqa a jak się czujesz masz jakies objawy ciążowe?? plamisz dalej ?
inessa lubi tę wiadomość