Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
piszecie o ewci chodkowskiej - też z nia ćwiczyłam - turbo, killera i skalpel i do tego cwiczenia na rece i brzuszki ale odkad staram sie o dzidzie czyli od polowy maja - nie cwicze. Poradzilam sie ewy i spytałam czy takie intensywne cwiczenia wplywaja na starania podczas ciazy- powiedziala mi ze wplywaja i sama mi odradzila takie intensywne cwiczenia nawet skalpel - starającym zostaje joga pływanie i spacery. Intensywne cwiczenia mogą utrudniac zajscie w ciae ale to jest sprawa indywidualna wiadomo. I obiecala mi ze wymysli napewno takie ciwiczenia na ciezaRnych i cwiczenia po porodzie ale ze wzgledu na to ze ona wszytskie cwiczenia testuje najpeiw na sobie to jeszcze moze to troszke potrwac. hihihi buziaki;oniqa, inessa, Brava, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Lenka a masz złe wyniki krwi? ciśnienei moze takie czasmi być, ja też mam tak często znam kobiety które mają niskie ciśnienie i mają dzieci więc z tym to spokojnie dziś jest też pogoda burzowa więc może być niskie ciśnienie.
wyników jeszcze nie ma bede miala na przyszly tydzien ... no ale ja mam caly czas takie cisnienie od kiedy pamietam ...wlasnie to mnie martwi ... i w dodatku problem z papierosami ... nie umiem rzucic tego swinstwa . Ale gdy tylko mysle o dziecku to jakos mnie do tego nalogu nie ciagnie .. ale przeciez nie moge tyle myslec wiadomo ze to najwazniejsze ale sa tez inne zmartwienia
chyba za bardzo sie nakrecam ...inessa lubi tę wiadomość
Lenka19 -
Lenka19 wrote:a czy robilas juz test? kiedy zamierzasz testowac? mnie tez dziwnie przezynalo dzisiaj w brzuchu co jakis czas ... no nie ma sie co pochopnie nakrecac na ciaze ... pozyjemy zobaczymy
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:a mnie dzisiaj caly normalnie dzien od rana dosyc mocno pobolewal brzuch i dół pleców jakbym zaraz miała @ dostać!
kochana najważniejsze to dystans i spokój co ms być to będzie życzę II kresek wykres wygląda obiecującoMikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!!!!Mam do was pytanie.Wczoraj zaznaczyłam na wykresie i nie wiem czy dobrze,że lekko krwawię i wyznaczylo mi nowy cykl,ale to moje krwawienie wyglądalo tak że jak wczoraj wstalam to po skorzystaniu z toalety ,wytarlam się i zobaczyłam trochę jasnej czerwonej krwi.Zaraz założyłam podpaskę mysląc że @ przylazła,ale potem przez cały dzień zobaczylam tylko trochę brązowego sluzu,krew już się nie pojawiła.Dzis jest dokladnie to samo krwi brak tylko brązowy sluz.Termin @ miałam na 14,niewiem co jest grane ,zawsze na drugi dzień to mnie już zalewało a teraz nawet nie mam żadnych objawów miesiączkowych.Dziewczynki wytłumaczcie mi kiedy mam uznac że jest plamienie a kiedy krwawienie,bo zastanawiam się czy nie zmienić wczorajszego zapisu na wykresie ,że to bylo plamienie a nie pierwszy dzień @.Dziekuję i czekam zniecierpliwoscią na odpowiedz:)
inessa lubi tę wiadomość
-
adzia wrote:Witajcie dziewczyny!!!!Mam do was pytanie.Wczoraj zaznaczyłam na wykresie i nie wiem czy dobrze,że lekko krwawię i wyznaczylo mi nowy cykl,ale to moje krwawienie wyglądalo tak że jak wczoraj wstalam to po skorzystaniu z toalety ,wytarlam się i zobaczyłam trochę jasnej czerwonej krwi.Zaraz założyłam podpaskę mysląc że @ przylazła,ale potem przez cały dzień zobaczylam tylko trochę brązowego sluzu,krew już się nie pojawiła.Dzis jest dokladnie to samo krwi brak tylko brązowy sluz.Termin @ miałam na 14,niewiem co jest grane ,zawsze na drugi dzień to mnie już zalewało a teraz nawet nie mam żadnych objawów miesiączkowych.Dziewczynki wytłumaczcie mi kiedy mam uznac że jest plamienie a kiedy krwawienie,bo zastanawiam się czy nie zmienić wczorajszego zapisu na wykresie ,że to bylo plamienie a nie pierwszy dzień @.Dziekuję i czekam zniecierpliwoscią na odpowiedz:)
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowy dniu kochane u nas było słońce a teraz troche chmur się gromadzie ale jest ciepło. Dobrej niedzieli dla wszystkich
Adzia zaznacz,że to plamnienie
Mikusia ja mam od wczoraj strasznego leniaadzia, Mikusia2, ;oniqa, Modnisia lubią tę wiadomość
-
ja też witam mam kłopoty z internetem bo siedzę na wsi... tempka pnie się powoli w górę ale nie robię sobie nadziei bo owu przesunęło mi owulację... mam swoje przeczucia ale teraz spokojnie czekam do końca cyklu bo pewnie go zmarnowałam
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
tak sobie oglądam różne wykresy i mam jeszcze nadzieję bo mnóstwo dziewczyn miało po owulacji skok o 0,2 a potem jeszcze jeden o 0,3 i jednak owu w końcu wyznaczyło na ten pierwszy. poza tym czy to możliwe, że miałabym owu jeśli szyjka była nisko i zamknięta? tego jestem pewna a obserwacje od 9 do 12dc pokazują, że to właśnie były dni około owulacyjne... chyba nie ma możliwości wystąpienia owu z zamknięta niską i twardą szyjką?
inessa lubi tę wiadomość