Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
aaandzia wrote:ja to w 8DPO już bym najchętniej poszła ;p wszystko zależy chyba jak owulacja wypadła... mi lekarz w pierwszej ciąży kazał iść dopiero po teście, no ale to wiadomo każdy inaczej
No, ja jestem niedoświadczona jeśli chodzi o bety i testy, bo zawsze sobie mówię, że zrobie w dniu spodziewanego okresu i zawsze nawet nie zdąże tego zrobić bo krew mnie zalewa 😃
aaandzia lubi tę wiadomość
-
Wow, jakiej czułości masz testy, że prawie nic nie widać przy takiej becie? Ciekawe czy kwestia testu czy np masz mocno rozwodniony mocz 😄 i oczywiście wielkie gratulacjeStarania od 04.2025
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
OAT
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki (nic nie pomaga i nic nie polecam 😆)
Kariotypy i testy genetyczne męża ok 👌
IVF soon 🤞 -
Wczoraj strumieniowy pink o czułości 10, drugi domowe laboratorium vitani płytkowy o czułości 10 i dzisiaj trzeci bejbi test płytkowy też o czułości 10. Wczoraj na bank był rozwodniony bo sikałam do 23 a koło 5 test robiłam. A dzisiaj od 21 do 5 więc dłużej. Biorę też acard 150 na stałe może ma jakiś wpływ. Każdy z innej firmy i każdy słaba kreska a krew się raczej nie myli.Remedios wrote:Wow, jakiej czułości masz testy, że prawie nic nie widać przy takiej becie? Ciekawe czy kwestia testu czy np masz mocno rozwodniony mocz 😄 i oczywiście wielkie gratulacje
☀️Gilgotka dziękuję, teraz to najważniejsze żeby kropeczka została i zdrowo rosła
Nigri lubi tę wiadomość
09.2023 - rozpoczęcie starań
10.2023 - ⏸️
10.2023 - 6 t 💔 poronienie
03.2024 - wznowienie starań
04.2024 - ⏸️
05.2024 - 5 t 💔 poronienie
06.2024 - ⏸️
02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
04.2026 - powrót do starań 🍀
01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
25.06.2026 - wizyta gin prywatnie
13.07.2026 - wizyta gin NFZ
👶🏻💙
👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
🧔♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

-
Ola5555 wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do testowania na 10.06! Po roku starań pierwszy raz bede szła na bete - tak lekarz zalecil. Mówił, ze mam właśnie w tym dniu iść i to bedzie 11 dpo. Nie uważcie, że to dość wcześnie?
Nie, betę można robić od 8 dpo, od tak naprawdę implantacji, wtedy zaczyna się juz produkcja hcg . A z krwi odrazu małe zmiany hcg już wychodzą.🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 15:50
Ola5555, Kompotlinka lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Moniii ale piękna beta! Gratulacje! ❤️❤️❤️
Ola5555 cześć! Już wpisuję Cię na testowanie ☺️
Ola5555, monii00 lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Madzialenka95 wrote:No to widzimy się w lipcu, nie wiem jak ty ale ja już nie zdążę zatestowac w czerwcu bo moje cykle to 34 dni.
Mega się cieszę że już 1 czerwca mamy pierwsze podwójne kreseczki. Trzymam za wszystkie testujące kciuki 🥰
No mi okres wypadnie na 3.07 ale moze pod koniec czerwca zrobie😅 zobaczymy jak wypadnie owulacja -
Dziewczyny, brajan mi szaleje. Metaliczny posmak w ustach mam 😂
Elgenda, Nikaaa_, Nigri, MiśkaK, mommytobe, Anna_30, BillieJean, Kompotlinka lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Mój za to świruje na dwa sposoby. Raz mówi że ooo obiaw na @, poczym pojawią się coś nowego i myśl ale kurcze może jednak nie na @. 🤣
Jak zaburzona psychicznie się czuje czasami, wiecie dwubiegunowka albo coś. 😅
Tofuszka, aaandzia, MiśkaK, Anna_30, Kompotlinka lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
Cooooś ty 😂 mam z 15 pinków, już dzisiaj robiłam 🙈 na razie biel, no ale jest jeszcze czasNigri wrote:Ale wytrzymasz do 4? Bo Ty chyba 4 miałaś testować jak dobrze pamiętam 😂
Tyle że miałam w ostatnim roku takie dwa intensywniejsze PMSy podczas których miałam taki posmak, więc cóż, to może być wszystko. Ale brajan najmądrzejszy
Nigri lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r -
Tylko ja nie lubię pinków? Zawsze mnie robiły w ciula i pokazywały cień 🙄 Używam teraz tylko i wyłącznie facelle z rossmana
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Ja nie dostałam dzisiaj @, a zawsze mam jak w zegarku więc już sobie wmawiam, że może test był wadliwy albo mocz za bardzo rozcieńczony 🫣 w każdym razie łączę się z Wami we wspólnym świrowaniu!
Nigri, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Tofuszka wrote:Cooooś ty 😂 mam z 15 pinków, już dzisiaj robiłam 🙈 na razie biel, no ale jest jeszcze czas
Tyle że miałam w ostatnim roku takie dwa intensywniejsze PMSy podczas których miałam taki posmak, więc cóż, to może być wszystko. Ale brajan najmądrzejszy
Haha dobre, niestety jak się brajan zaprze to nic go nie przekona😂 Ja się nie odważyłam jeszcze zrobić, a teściki czekają.
Co do pinków to nigdy nie miałam z nimi problemów.
Tofuszka lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
@monii00 gratulacje ! Kropeczku rośnij zdrów ❤️💪🏻
monii00 lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
🌺monii00 piękny wynik bety
Poprzednio udało się za czwartym razem. (To była moja druga ciąża, z pierwszą udało się od razu, ale zakończyła się poronieniem w 11 tygodniu) Córka ma 3 lata. Marzyła mi się mała różnica wieku między dziećmi. Gdy mała miała 15 miesięcy dostaliśmy zielone światło do starań, nawet rozpoczęliśmy działania w tym kierunku, ale nic z tego nie wyszło, sprawy się skomplikowały i musieliśmy odłożyć na później. W końcu w maju stwierdziliśmy, że dłużej czekać nie będziemy i mam nadzieję, że tym razem już nic nam nie przeszkodzi i że nadal jestem w stanie zajść w ciążę
monii00, Nikaaa_, Kompotlinka lubią tę wiadomość