Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mamy tak samo, ja również nie mam jeszcze okresu i jutro prawdopodobnie 15 dpo 😀 ale u mnie zawsze ta faza lutealna to takie 16 dni.shaylen wrote:Cześć, bylam na wątku majowym, ale mamy juz czerwiec a ja nadal bez okresu😅 w 12dpo test byl bialy. Jutro bedzie 15dpo i planuje zrobic kolejny test 🫠
Dzisiaj mam mega wzdęcia, jakieś przelewanie w brzuchu i wieczorem miałam trochę jakby takie lekkie skurcze, ale okresu na razie nie ma a zazwyczaj mam tak że jak zaczyna się chociażby delikatny ból brzucha to i od razu krew że śluzem.
Trzymam kciuki za nasze jutrzejsze testy ❤️
mommytobe, aaandzia lubią tę wiadomość
Ona: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez -
Cześć dziewczyny, witam się w nowym wątku ❤️
Po intensywnym weekendzie nareszcie udało mi się was nadrobić😊
Monii - coś mi tam przebija! Trzymam ogromne kciuki!
Wszystkie nowe osóbki - witamy, rozgośćcie się❤️
Kciuki za wszystkie przyszłotestujące😍
Tofuszka - dorzucam się do życzeń spełnionej klątwy prowadzącej. To niesamowite że juz czerwiec, szok😃
Ja aktualnie "dokańczam" majowy cykl na duphastonie i ruszam z metforminą
Nie mam pojecia jak wypadnie owulka, ale Tofuszko wpisz mnie proszę na testowanie na 30 czerwca - mam wtedy obronę magisterki to zatestuję "dla sportu" żeby wiedziec czy drineczek za tytuł będzie mógł wpaść😆
Tofuszka, Nigri lubią tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025
starania od 01.2026
💊euthyrox n75, concor cor 1,25
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna
ferrytyna 8 -> 53 ✅
TSH 0,2 -> 0,4 -> 0,7✅️
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Testosteron ⬆️
AMH ⬆️ -
Tutaj już lepiej widać, dzisiaj jadę na betę a najwyżej powtórkę po 3 dniach zrobię bo w czwartek wolne laby zamknięte
Madzialenka95, Anna_30, MiśkaK, Tofuszka, xSmerfetkax, Werox, Gilgotka, Marcycha, shaylen, Anabbit, Glorietka, Nikaaa_, Dawdler34, Nigri, Sliva, Monia•, Kompotlinka, aaandzia, Waleria, Maalwii, Milunia lubią tę wiadomość
09.2023 - rozpoczęcie starań
10.2023 - ⏸️
10.2023 - 6 t 💔 poronienie
03.2024 - wznowienie starań
04.2024 - ⏸️
05.2024 - 5 t 💔 poronienie
06.2024 - ⏸️
02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
04.2026 - powrót do starań 🍀
01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
25.06.2026 - wizyta gin prywatnie
13.07.2026 - wizyta gin NFZ
👶🏻💙
👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
🧔♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

-
Melduję, że biało. Czekam już na @, bo brzuch mam, jak spuchnięty 🙈 będę testować jeszcze pewnie pod koniec czerwca.
Monii powodzenia na becie! 💕💕💕
Nigri lubi tę wiadomość
Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
👧18.01.2019 🩷 cc
👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Czerwiec 2026 - 2cs
✨29 czerwca - testowanie 🤞
mommytobe -
U mnie również ⚪Ona: 31
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Biało i u mnie 🙄
Juz nawet chyba nie boli mnie fakt, ze bialo tylko bardziej sie wkurzam, ze znowu cykle sie rozjeżdżają... czyli znowu cos z hormonami sie dzieje
-
monii00 wrote:
Dziś widać wyraźniej 🥹 gratulacje ❤️ trzymam kciuki za betę ✊
Dziewczyny tulę za biel 🫂
Ja jutro testuję myślałam że dziś się złamie ale już poczekam ten jeden dzień.. ogólnie nie nastawiam się za dobrze, brzuch jak balon i „ssanie” w podbrzuszu tak jak zawsze u mnie przed 🐒
monii00, Glorietka, Nigri lubią tę wiadomość
👩🏻32 🧑🏻🦱 34
2022 👶🏻
Starania od 09.2025
12.2025 CP 💔 -
No cześć dziewczyny 🩷 ja codziennie Was podczytuję i cieszę się z każdych ⏸️❤️
Tulę za biele 🫂
Jeszcze 11 miesięcy i wracam do Was, mam nadzieję, że wszystkie będziecie już na fioletowej 💜
Hope9411, Kompotlinka, Tofuszka, aaandzia, Nigri, mommytobe, Anna_30 lubią tę wiadomość
💁🏽♀️26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 cp 💔
Wstrzymanie starań do 05.2027 ⏳
Czekamy na Ciebie cudzie... -
U mnie można wpisać @Ona: 31
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Od rana zastanawiałam się jak Wasze testy, Monii trzymam kciuki 🥹
A za biele 🫂
Ja mam rodzinną hipercholesterolemię - PCOS nie pomaga i wczoraj byłam u internisty, który wcześniej zlecił badania. Cholesterol całkowity u mnie ok. 326, cholesterol LDL 264. Powiedział, że statyny przy planowaniu ciąży odpadają, ale przepisał mi leki Ezen, który odstawię jak zajdę w ciążę. Powiedziałam mu, że nie wiem ile potrwają starania, więc wolę zacząć brać mimo wszystko. Tym bardziej, że mówił o tym, że w ciąży poziom cholesterolu fizjologiczne wzrasta i żebym wtedy nie patrzyła na wyniki, żeby się nie stresować xD
Dzisiaj po pierwszej tabletce obudziłam się z niesmakiem w ustach i odbijaniem.
Co do objawów ewentualnie ciążowych nadal nic nie czuję. Jedyne co mogę obserwować to śluz. Ale szczerze nie mam pojęcia jaki mógłby być. Przedwczoraj był biały, ale nie było go za dużo, wczoraj miałam nadprodukcję, kolor białawo-przeźroczysty.
mommytobe lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Monii00 ewidentnie ktoś się rozgościł ❤️
Ja zaczynam się nastawiać na @.
Od rana jestem wściekła 🙈 bełkocze mi w macicy - zawsze tak mam na okres. Także chyba mnie nic innego już nie spotka 😂
W ogóle kiedyś mój organizm wszystko mi mówił. Jak miałam owulację - pięknie Ją czułam. Zaraz po owulacji był ból piersi i @. W pierwszej ciąży nie bolały mnie piersi i wiedziałam, że się udało.
Teraz po porodzie jest zupełnie inaczej. Zrobiłam się milcząca i tajemnicza. 😂 Wkurza mnie to strasznie 🙈
Nigri lubi tę wiadomość
-
🌸 monii00 nooo, dzisiaj już ładna kreseczka. 😊 Kciuki za betę! 🤞🤞
🌸 mommytobe 🌸 shaylen 🌸 Nikaaa_ tulę za biele. 🫂🫂🫂 Przykro mi dziewczyny...
🌸 Madzialenka95 Tulę za 🐒. Oby to był pierwszy dzień Twojej ciąży. 😉
🌸 Glorietka miło, że jesteś z nami. 🥰
Glorietka, aaandzia lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Jutro idę na badania do szpitala, nie wiem dokładnie jakie ale moja Pani ginekolog powiedziała że zrobią mi rozszerzone badania. Myślałam że może będzie to w piątek ale jej wtedy nie na więc muszę pójść jutro 2 dnia cyklu. Mam nadzieję że to dobry czas. Już wątpiłam czy się uda przez długi weekend bo przed majówka się nie udałoOna: 31
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Dziewczyny, tulę za biele i małpy 🫂
🌸 Monii cieszę się że kreska ciemnieje
Życzę miłego dzionka wszystkim 🧡
Nikaaa_, mommytobe lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Powiem Wam, że ja chyba pierwszy raz nie zareagowałam smutkiem. Czuję tylko taką dużą rezygnację i zmęczenie bo od kilku miesięcy całą swoją energię poświęcam na ogarnianie zdrowia pod kątem ciąży, a mam poczucie że nie ma z tego żadnych efektów.
Oczywiście widzę, że zdrowotnie jest lepiej, ale nie o takie efekty mi chodzi
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Mam dokładnie to samo. Nie czułam jakiegoś mocnego rozczarowania. Widzę że zdrowotnie jest lepiej bo cykl się wyregulował, wcześniej potrafiłam mieć cykle po 50 dni. Ale efektu brakNikaaa_ wrote:Powiem Wam, że ja chyba pierwszy raz nie zareagowałam smutkiem. Czuję tylko taką dużą rezygnację i zmęczenie bo od kilku miesięcy całą swoją energię poświęcam na ogarnianie zdrowia pod kątem ciąży, a mam poczucie że nie ma z tego żadnych efektów.
Oczywiście widzę, że zdrowotnie jest lepiej, ale nie o takie efekty mi chodzi
Ona: 31
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez