Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, nie wiedziałam gdzie dołączyć i ten wątek mnie po prostu przyciągnął. Liczę na cud tak jak 9 lat temu staraliśmy się o dziecko ( jeszcze z byłym mężem;p) po zalogowaniu się na ovu zaszłam w 3 cyklu starań ;p
Z obecnym partnerem chcemy mieć dziecko/dzieci mam 35 lat więc czas nad goni ;( Nie zabezpieczamy się jakoś specjalnie od zeszłego roku, ale też specjalnie się nie staraliśmy, zazwyczaj omijaliśmy owulację mniej więcej;p W czerwcu zeszłego roku miałam konizację szyjki macicy, we wrześniu zobaczyłam dwie kreski, niestety okazał się biochem. Oficjalne starania zaczęliśmy od maja i tak oto się tu znalazłam.
Jestem niecierpliwa testuję zazwyczaj już 8dpo ;p teraz @ wypada na 04.06.2026 więc proszę o wpisanie na listę
na razie testy biel vizira ;p
Kompotlinka, Tofuszka, Nigri, MiśkaK, monii00 lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Dziękuję 🙏 trzymam za nas wszystkie kciuki ♥️Kompotlinka wrote:🌸 aaandzia Hej! Oby biel zmieniła się w ładną kreseczkę. 🤞
Ja miałam przeboje w maju z @ wiec obstawiam kolejna na 04.06 ale pierwszy raz nie wiem kiedy może być 😂
Przez ogromny stres miałam krwawienia między @ będąc u gina widział pęcherzyk owulacyjny, a krwawiłam równe 5 dni jak @ wiec zgłupiałam więc ten cykl na głupa po prostu starania robione 🤦🏻♀️
Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
Cześć Andziu! Miło że dołączyłaś 🩷 Wpisałam Cię na testowanko iiii cieszę się że ekipa na ten dzień się powiększa 🩷 Mam nadzieję że ovu będzie dla Ciebie łaskawe tak samo jak 9 lat temu albo i bardziej!
Nigri, aaandzia lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
aaandzia wrote:Dziękuję 🙏 trzymam za nas wszystkie kciuki ♥️
Ja miałam przeboje w maju z @ wiec obstawiam kolejna na 04.06 ale pierwszy raz nie wiem kiedy może być 😂
Przez ogromny stres miałam krwawienia między @ będąc u gina widział pęcherzyk owulacyjny, a krwawiłam równe 5 dni jak @ wiec zgłupiałam więc ten cykl na głupa po prostu starania robione 🤦🏻♀️
Witam Cię i ja oby nie na długo 😁
Wiesz czasami na wariata jest najlepiej.😉
aaandzia lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
A u mnie dziś 9 dc - a więc owulaki idą w ruch 😅
3 czerwca idę do gin i pokaże ostatni wynik progesteronu mam nadzieję że przepisze mi dodatkowego proga na wsparcie
Kupiłam nawet pierwszy raz fertilsafe plus ciekawe.. a może akurat odmieni on moje życie.. 🫠🤣
Tofuszka, Nigri, Kompotlinka, aaandzia lubią tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,02 ✅
Ferrytyna: 29,39 ⬆️
Prolaktyna: 19,01 ✅
Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Życzę szybkiego przejścia na fioletową stronę.
U mnie 7dc. W środę idę na monitoring. Spodziewam się owulacji w okolicy soboty więc fajnie, bo długi weekend i będzie można spokojnie podziałać ☺️ Oby nic się za bardzo nie poprzesuwało 🤞
A z ciekawostek byłam dzisiaj na refleksologii. Słyszałam dużo dobrego na ten temat. Nie była to najprzyjemniejsza godzina mojego życia, ale może i to trochę wspomoże sprawę. Nie wiem jak wy ale jak lubię takie atrakcje. Korzystam też z terapii czaszkowo-krzyżowej która pięknie wycisza układ nerwowy. To takie rzeczy które na pewnie nie zaszkodzą, a dziewczyna u ktorej dzisiaj byłam była mocno przekonująca, że będzie to miało bardzo pozywany wpływ. Dodatkowo bardzo się zaangażowała jak usłyszała całą moją historię.
Korzystałyście kiedyś? Albo z akupunktury?
Tofuszka, Kompotlinka, aaandzia, Elgenda, MiśkaK lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
Cześć!
Postanowiłam powrócić na to forum. 6lat temu bardzo mi pomogło bycie tutaj więc teraz kiedy zdecydowaliśmy się na rodzeństwo pomyślałam, że dobrze by było się tutaj pojawić.
Narazie proszę wpiszcie mnie na wolnego strzelca. Dopiero się przygotowujemy do starań.
Powiedzcie proszę czy macie do polecenia jakieś suplementy dla mężczyzny? Najlepiej jakieś takie combo co by nie musiał łykać kilku tabsów.
Życzę wszystkim staraczkom powodzenia 😊
Kompotlinka, aaandzia, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 06.2026
👩 niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱 cukrzyca typu II - Siofor 500
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
Ale nam w tym miesiącu osób przybywa! Bardzo się cieszę że jesteś z nami Skowronku! 🩷 Mam nadzieję, że poczujesz się tu dobrze, ale życzę szybkiego przejścia na fioletową stronę mocy. 🤞
Za chwilkę wpiszę Cię jako wolnego strzelca.
Co do supli to mi ginekolożka polecała TEN fertil ON, nawet dzisiaj padła ta nazwa tutaj na forum, ale może są jakieś tańsze odpowiedniki - szczerze nie wiem. Dodałabym tylko witaminę DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 20:18
Skowronek, aaandzia lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Skowronek wrote:Cześć!
Postanowiłam powrócić na to forum. 6lat temu bardzo mi pomogło bycie tutaj więc teraz kiedy zdecydowaliśmy się na rodzeństwo pomyślałam, że dobrze by było się tutaj pojawić.
Narazie proszę wpiszcie mnie na wolnego strzelca. Dopiero się przygotowujemy do starań.
Powiedzcie proszę czy macie do polecenia jakieś suplementy dla mężczyzny? Najlepiej jakieś takie combo co by nie musiał łykać kilku tabsów.
Witaj 😃 ja też po wielu latach tu wróciłam
Z suplementów to mój zaczął brać nucelox pro
Skowronek lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
Mój mąż właśnie bierze Tenfertil ON 😉M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,02 ✅
Ferrytyna: 29,39 ⬆️
Prolaktyna: 19,01 ✅
Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Hej!
Mój bierze pregna start on, dodatkowo omega 3 i magnez
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
@Skowronek @aaandzia Witajcie 🌸
@monii ja też tam widzę cień, także trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i za @Madzialenka95 też trzymam kciuki ✌️
Ja dzisiaj 9 dc, także wczoraj wleciała pierwsza ovulka - bardzo jestem ciekawa piku. Dostrzegam już plusy - myślę, że testowanie ciążowe nie będzie mnie już tak stresować - dotychczas zrobiłam trzy testy - jeden gdzie faktycznie byłam w ciąży i dwa w ostatnim cyklu - beznadziejne białe testy.
@Maalwii - chyba jesteśmy testową parą, także owocnej wizyty ☺️
aaandzia, Nigri, monii00, Madzialenka95, Maalwii lubią tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za przywitanie i polecajki supli. Poczytam sobie i coś na pewno wybierzemy. ✨
Starania o rodzeństwo od 06.2026
👩 niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱 cukrzyca typu II - Siofor 500
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
Cześć, bylam na wątku majowym, ale mamy juz czerwiec a ja nadal bez okresu😅 w 12dpo test byl bialy. Jutro bedzie 15dpo i planuje zrobic kolejny test 🫠
Kompotlinka, Skowronek, Nigri, Madzialenka95 lubią tę wiadomość
-
To może wpisać Cię na jutro do kalendarza?shaylen wrote:Cześć, bylam na wątku majowym, ale mamy juz czerwiec a ja nadal bez okresu😅 w 12dpo test byl bialy. Jutro bedzie 15dpo i planuje zrobic kolejny test 🫠
Trzymam kciuki żeby wyszła upragniona kreseczka!
shaylen lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r -
Tofuszka wrote:To może wpisać Cię na jutro do kalendarza?
Trzymam kciuki żeby wyszła upragniona kreseczka!
A wpisz, moze to przyniesie szczęście 😅
Tofuszka lubi tę wiadomość
-
Co do supli to ja mojemu daje fertilman plus w saszetce (do picia), witaminę d, UbiquinoL Q10 oraz molers z tranem
codziennie tez pije kolagen z witaminą c
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Kompotlinka wrote:Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze testowanie! 🤞🤞🤞🤞🤞
Dzięki kochana ❤️ ja się nie nastawiam. Dziś rano tez też testowałam i biel, aż w oczy kole. Chyba od przyszłego cyklu zacznę mocniej obserwować cykl i zrobię testy ovu. Ten pierwszy cs taki na przypale… tak czy siak jutro rano wam się zamelduję 😉 powodzenia dziewczyny!!!! 💕🌸
Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
👧18.01.2019 🩷 cc
👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Czerwiec 2026 - 2cs
✨29 czerwca - testowanie 🤞
mommytobe