Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
Odpowiedz

Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶

Oceń ten wątek:
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie wiedziałam gdzie dołączyć i ten wątek mnie po prostu przyciągnął. Liczę na cud tak jak 9 lat temu staraliśmy się o dziecko ( jeszcze z byłym mężem;p) po zalogowaniu się na ovu zaszłam w 3 cyklu starań ;p
    Z obecnym partnerem chcemy mieć dziecko/dzieci mam 35 lat więc czas nad goni ;( Nie zabezpieczamy się jakoś specjalnie od zeszłego roku, ale też specjalnie się nie staraliśmy, zazwyczaj omijaliśmy owulację mniej więcej;p W czerwcu zeszłego roku miałam konizację szyjki macicy, we wrześniu zobaczyłam dwie kreski, niestety okazał się biochem. Oficjalne starania zaczęliśmy od maja i tak oto się tu znalazłam.
    Jestem niecierpliwa testuję zazwyczaj już 8dpo ;p teraz @ wypada na 04.06.2026 więc proszę o wpisanie na listę ;) na razie testy biel vizira ;p

Kompotlinka, Tofuszka, Nigri, MiśkaK, monii00 lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 aaandzia Hej! Oby biel zmieniła się w ładną kreseczkę. 🤞

aaandzia, Nigri lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    🌸 aaandzia Hej! Oby biel zmieniła się w ładną kreseczkę. 🤞
    Dziękuję 🙏 trzymam za nas wszystkie kciuki ♥️

Ja miałam przeboje w maju z @ wiec obstawiam kolejna na 04.06 ale pierwszy raz nie wiem kiedy może być 😂

Przez ogromny stres miałam krwawienia między @ będąc u gina widział pęcherzyk owulacyjny, a krwawiłam równe 5 dni jak @ wiec zgłupiałam więc ten cykl na głupa po prostu starania robione 🤦🏻‍♀️

Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Tofuszka Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Andziu! Miło że dołączyłaś 🩷 Wpisałam Cię na testowanko iiii cieszę się że ekipa na ten dzień się powiększa 🩷 Mam nadzieję że ovu będzie dla Ciebie łaskawe tak samo jak 9 lat temu albo i bardziej!

Nigri, aaandzia lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
    Starania od 02.2025r
  • Nigri Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    Dziękuję 🙏 trzymam za nas wszystkie kciuki ♥️

Ja miałam przeboje w maju z @ wiec obstawiam kolejna na 04.06 ale pierwszy raz nie wiem kiedy może być 😂

Przez ogromny stres miałam krwawienia między @ będąc u gina widział pęcherzyk owulacyjny, a krwawiłam równe 5 dni jak @ wiec zgłupiałam więc ten cykl na głupa po prostu starania robione 🤦🏻‍♀️

Witam Cię i ja oby nie na długo 😁
    Wiesz czasami na wariata jest najlepiej.😉

aaandzia lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś 9 dc - a więc owulaki idą w ruch 😅
    3 czerwca idę do gin i pokaże ostatni wynik progesteronu mam nadzieję że przepisze mi dodatkowego proga na wsparcie
    Kupiłam nawet pierwszy raz fertilsafe plus ciekawe.. a może akurat odmieni on moje życie.. 🫠🤣

Tofuszka, Nigri, Kompotlinka, aaandzia lubią tę wiadomość

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,02 ✅
    Ferrytyna: 29,39 ⬆️
    Prolaktyna: 19,01 ✅
    Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • dzydzy Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Życzę szybkiego przejścia na fioletową stronę.

U mnie 7dc. W środę idę na monitoring. Spodziewam się owulacji w okolicy soboty więc fajnie, bo długi weekend i będzie można spokojnie podziałać ☺️ Oby nic się za bardzo nie poprzesuwało 🤞

A z ciekawostek byłam dzisiaj na refleksologii. Słyszałam dużo dobrego na ten temat. Nie była to najprzyjemniejsza godzina mojego życia, ale może i to trochę wspomoże sprawę. Nie wiem jak wy ale jak lubię takie atrakcje. Korzystam też z terapii czaszkowo-krzyżowej która pięknie wycisza układ nerwowy. To takie rzeczy które na pewnie nie zaszkodzą, a dziewczyna u ktorej dzisiaj byłam była mocno przekonująca, że będzie to miało bardzo pozywany wpływ. Dodatkowo bardzo się zaangażowała jak usłyszała całą moją historię.
    Korzystałyście kiedyś? Albo z akupunktury?

Tofuszka, Kompotlinka, aaandzia, Elgenda, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026
  • Skowronek Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Postanowiłam powrócić na to forum. 6lat temu bardzo mi pomogło bycie tutaj więc teraz kiedy zdecydowaliśmy się na rodzeństwo pomyślałam, że dobrze by było się tutaj pojawić.

Narazie proszę wpiszcie mnie na wolnego strzelca. Dopiero się przygotowujemy do starań.

Powiedzcie proszę czy macie do polecenia jakieś suplementy dla mężczyzny? Najlepiej jakieś takie combo co by nie musiał łykać kilku tabsów.

Życzę wszystkim staraczkom powodzenia 😊

Kompotlinka, aaandzia, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość

Starania o rodzeństwo od 06.2026

👩 niedoczynność tarczycy - Letrox
    👨‍🦱 cukrzyca typu II - Siofor 500

15.06.2026 - TSH 1,68
    24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
    19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06

15.04.2021 Piotruś ♥️
  • Tofuszka Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam w tym miesiącu osób przybywa! Bardzo się cieszę że jesteś z nami Skowronku! 🩷 Mam nadzieję, że poczujesz się tu dobrze, ale życzę szybkiego przejścia na fioletową stronę mocy. 🤞
    Za chwilkę wpiszę Cię jako wolnego strzelca.

Co do supli to mi ginekolożka polecała TEN fertil ON, nawet dzisiaj padła ta nazwa tutaj na forum, ale może są jakieś tańsze odpowiedniki - szczerze nie wiem. Dodałabym tylko witaminę D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 20:18

Skowronek, aaandzia lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
    Starania od 02.2025r
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowronek wrote:
    Cześć!

Postanowiłam powrócić na to forum. 6lat temu bardzo mi pomogło bycie tutaj więc teraz kiedy zdecydowaliśmy się na rodzeństwo pomyślałam, że dobrze by było się tutaj pojawić.

Narazie proszę wpiszcie mnie na wolnego strzelca. Dopiero się przygotowujemy do starań.

Powiedzcie proszę czy macie do polecenia jakieś suplementy dla mężczyzny? Najlepiej jakieś takie combo co by nie musiał łykać kilku tabsów.

Witaj 😃 ja też po wielu latach tu wróciłam :D
    Z suplementów to mój zaczął brać nucelox pro

Skowronek lubi tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowronek wrote:
    Cześć!

Mój mąż właśnie bierze Tenfertil ON 😉

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,02 ✅
    Ferrytyna: 29,39 ⬆️
    Prolaktyna: 19,01 ✅
    Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • Nikaaa_ Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowronek wrote:
    Cześć!

Hej!
    Mój bierze pregna start on, dodatkowo omega 3 i magnez :)

👩🏼31 🧔🏻‍♂️33
    starania od 01.2026
  • Anna_30 Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Skowronek @aaandzia Witajcie 🌸

@monii ja też tam widzę cień, także trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i za @Madzialenka95 też trzymam kciuki ✌️

Ja dzisiaj 9 dc, także wczoraj wleciała pierwsza ovulka - bardzo jestem ciekawa piku. Dostrzegam już plusy - myślę, że testowanie ciążowe nie będzie mnie już tak stresować - dotychczas zrobiłam trzy testy - jeden gdzie faktycznie byłam w ciąży i dwa w ostatnim cyklu - beznadziejne białe testy.
    @Maalwii - chyba jesteśmy testową parą, także owocnej wizyty ☺️

aaandzia, Nigri, monii00, Madzialenka95, Maalwii lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Skowronek Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za przywitanie i polecajki supli. Poczytam sobie i coś na pewno wybierzemy. ✨

Starania o rodzeństwo od 06.2026

👩 niedoczynność tarczycy - Letrox
    👨‍🦱 cukrzyca typu II - Siofor 500

15.06.2026 - TSH 1,68
    24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
    19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06

15.04.2021 Piotruś ♥️
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, bylam na wątku majowym, ale mamy juz czerwiec a ja nadal bez okresu😅 w 12dpo test byl bialy. Jutro bedzie 15dpo i planuje zrobic kolejny test 🫠

Kompotlinka, Skowronek, Nigri, Madzialenka95 lubią tę wiadomość

👱‍♀️29👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    *prawy jajowód niedrożny
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Tofuszka Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Cześć, bylam na wątku majowym, ale mamy juz czerwiec a ja nadal bez okresu😅 w 12dpo test byl bialy. Jutro bedzie 15dpo i planuje zrobic kolejny test 🫠
    To może wpisać Cię na jutro do kalendarza? :D Trzymam kciuki żeby wyszła upragniona kreseczka!

shaylen lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    To może wpisać Cię na jutro do kalendarza? :D Trzymam kciuki żeby wyszła upragniona kreseczka!

A wpisz, moze to przyniesie szczęście 😅

Tofuszka lubi tę wiadomość

👱‍♀️29👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    *prawy jajowód niedrożny
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze testowanie! 🤞🤞🤞🤞🤞

Nikaaa_, Nigri, mommytobe, aaandzia lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do supli to ja mojemu daje fertilman plus w saszetce (do picia), witaminę d, UbiquinoL Q10 oraz molers z tranem :) codziennie tez pije kolagen z witaminą c :)

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • mommytobe Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze testowanie! 🤞🤞🤞🤞🤞

Dzięki kochana ❤️ ja się nie nastawiam. Dziś rano tez też testowałam i biel, aż w oczy kole. Chyba od przyszłego cyklu zacznę mocniej obserwować cykl i zrobię testy ovu. Ten pierwszy cs taki na przypale… tak czy siak jutro rano wam się zamelduję 😉 powodzenia dziewczyny!!!! 💕🌸

Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    👧18.01.2019 🩷 cc
    👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Czerwiec 2026 - 2cs
    ✨29 czerwca - testowanie 🤞

mommytobe
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ