Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
ja do tej pory tylko czytałam, a czasem zadałam jakies pytanie. Co prawda w czerwcu po spodziewanej miesiączce mam rozpocząć stymulację do in vitro, ale co mi tam, prosze o wpisanie mnie ma 11 czerwca, moze akurat rzutem na taśmę sie uda naturalnie 😁
Tofuszka, Nigri, monii00, Kompotlinka, Dawdler34 lubią tę wiadomość
💁♀️32💁♂️34🐕🐈⬛
Ona:
endometrioza III stopnia, adenomioza
FSH 9,84
LH 6,1
Estradiol 33,70
Prolaktyna 16,00
AMH 1.6
TSH 2.2
On:
Oligoteratozoospermia
Podwyższony wynik oceny stresu oksydacyjnego
Zaburzona integralność chromatyny 33%
Test HBA 63%
Usg prawidlowe👍
Hormony w normie👍
05.26 - kwalifikacja do in vitro
06.26 - planowany poczatek stymulacji -
Hej hej, zostawiam wiruski i życzę Wam powodzenia!
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Gilgotka, Tofuszka, Anna_30, Maalwii, Nikaaa_, Nigri, Emi14, monii00, Smeegi, dzydzy, ItsMomi❤️, Kompotlinka, Dawdler34 lubią tę wiadomość
-
Ładna ekipa szykuje się na pierwsze dni czerwca! ❤️
🌼 Maltusia jeszcze pewnie masz czas, pik może przyjść za kilka dni
🌼 Emi14 trzymam kciuki! Może czerwiec przyniesie dużo szczęścia 💛
Nigri, Emi14, monii00, Kompotlinka lubią tę wiadomość
💁🏻♀97, 💁🏼♂95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Ja zawsze testuję od 8dc ale owulacje mam tak 12-14dc wczoraj byłam na usg i pęcherzyk mega duży bo 25mm lekarka mówiła, że raczej już nie pęknie bo za duży ale wieczorem wyłapałam pik więc mam nadzieję, że jednak pęknie. A boli mnie cały czas lewy jajnik i sluz płodnyMaltusia wrote:Na razie są raczej blade, dlatego zaczęłam się zastanawiać, czy nie testuję za wcześnie 😅
monii00, Nigri lubią tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny, również witam się w czerwcu ☺️ Tofuszka, mnie proszę zapisz na testowanie 21.06 ✌️ trzymam kciuki za nas wszystkie, z szczególnym uwzględnieniem prowadzącej, niech klątwa się spełni 🤗
Tofuszka, monii00, Nigri, Kompotlinka lubią tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Hej!
Wiruski ode mnie i mojego 4-centymetrowego Maluszka. 🥹🌈❤️
🦠 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Maalwii, Anna_30, Nikaaa_, Gilgotka, Nigri, Emi14, Tofuszka, monii00, Smeegi, dzydzy, KAaareii, Mamacita, ItsMomi❤️, Kompotlinka, Dawdler34 lubią tę wiadomość
-
O jaaaaa! Czekałam na ten wątek 🥹💕
Dziewczyny ja w gorącej wodzie kąpana i już wczoraj testowałam - biało 🙈 ale okres mi wypada dopiero 2/3 czerwca - także poproszę o wpisanie na 02.06 🌸 mimo wszystko będę was updatować, bo napewno nie wytrzymam… 🤷♀️
Trzymam kciuki za każdą z Was 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 18:22
Nigri, Tofuszka, monii00, Kompotlinka lubią tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
👧18.01.2019 🩷 cc
👧07.11.2020 🩷 cc
🌸Maj 2026 - 1cs
✨2 czerwca - testowanie 🤞
mommytobe -
Dziewczyny, ja też zostawiam Wam wiruski. Proszę się częstować. ❤️
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Dzisiaj zobaczyłam, że zostały mi jeszcze 4 globulki Feminum Pregna, chętnie odsprzedam. Gdyby któraś z Was chciała, to niech wyśle zaproszenie do przyjaciółek. 😊
mommytobe, Emi14, Nigri, Tofuszka, monii00, Smeegi, dzydzy, Maalwii, Anna_30, Kompotlinka, Dawdler34 lubią tę wiadomość
-
Maltusia wrote:Na razie są raczej blade, dlatego zaczęłam się zastanawiać, czy nie testuję za wcześnie 😅
Może być tak że za wcześnie. Jak 17 masz datę spodziewanej miesiączki to może być tak że owu będzie przypadać na początek czerwca.
Kompotlinka lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Tofuszka wrote:Ładna ekipa szykuje się na pierwsze dni czerwca! ❤️
🌼 Maltusia jeszcze pewnie masz czas, pik może przyjść za kilka dni
🌼 Emi14 trzymam kciuki! Może czerwiec przyniesie dużo szczęścia 💛
Właśnie patrzę już cały początek czerwca oblegany. Jakoś tak mi lepiej na duchu z myślą że może być tyle bobasów. ☺️
Tofuszka lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Gilgotka wrote:Ja zawsze testuję od 8dc ale owulacje mam tak 12-14dc wczoraj byłam na usg i pęcherzyk mega duży bo 25mm lekarka mówiła, że raczej już nie pęknie bo za duży ale wieczorem wyłapałam pik więc mam nadzieję, że jednak pęknie. A boli mnie cały czas lewy jajnik i sluz płodny
Ooo, to trzymam kciuki, żeby jednak pękł! 🤞 Skoro był pik LH i masz śluz płodny oraz boli Cię jajnik, to brzmi obiecująco. Daj znać później, jak się sytuacja rozwinęła ❤️ -
Nigri wrote:Może być tak że za wcześnie. Jak 17 masz datę spodziewanej miesiączki to może być tak że owu będzie przypadać na początek czerwca.
Też mam taką nadzieję 😊 Na razie testy są negatywne, więc może faktycznie jeszcze za wcześnie i owulka dopiero szykuje wielkie wejście 😅🤞
Nigri lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy wy wszystkie czujecie owulację? Bo ja nie mam czegoś takiego. Raczej kilka dni przed czuje czasami jakieś pojedyncze ukłucia ale samego bólu owulacyjnego nie mamOna: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez -
Ja akurat nie czuję owulacji 😅 Gdyby nie testy i obserwacja śluzu, to często nie miałabym pojęcia, że właśnie jest. Chyba każda z nas ma inaczej 😊Madzialenka95 wrote:Dziewczyny a czy wy wszystkie czujecie owulację? Bo ja nie mam czegoś takiego. Raczej kilka dni przed czuje czasami jakieś pojedyncze ukłucia ale samego bólu owulacyjnego nie mam
Nigri lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy nie czuję, a przynajmniej nie rozróżniam. Często mam takie lekkie, bezbolesne skurcze ale one pojawiają się tak naprawdę jak tylko skończy mi się małpa, tyle że w dniach płodnych pojawiają się częściej, ale wtedy widzę już płodny śluz i to na nim bazuję ocenęMadzialenka95 wrote:Dziewczyny a czy wy wszystkie czujecie owulację? Bo ja nie mam czegoś takiego. Raczej kilka dni przed czuje czasami jakieś pojedyncze ukłucia ale samego bólu owulacyjnego nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 19:25
💁🏻♀97, 💁🏼♂95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Hejo, ja w czerwcu mam stymulację i możliwe, że końcem punkcje do IVF więc będę wolnym strzelcem 🏹🏹
Mam nadzieję, że w sierpniowym wątku będą tą szczęśliwą bo na ten miesiąc mam mieć transfer 😅
Wszystkiego dobrego dla Was! Oby było was jak najwięcej z dwoma kreseczkami 😊
Tofuszka, monii00, Anna_30, Nigri, Maalwii, Kompotlinka lubią tę wiadomość
• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81| TSH 1,8
• starania od stycznia 2025
• dobra odpowiedź na letrozol+ovi
• mąż - 29 lat,
Koncentracja 167mln/ml,
Ruch postępowy 1,35
Morfologia 3%
•maj - kwalifikacja do in vitro | czerwiec- start stymulacji -
Czasem czuję kłucie jajnika, ale też nie zawsze. Najczęściej po śluzie widzę, że to już ten moment.Madzialenka95 wrote:Dziewczyny a czy wy wszystkie czujecie owulację? Bo ja nie mam czegoś takiego. Raczej kilka dni przed czuje czasami jakieś pojedyncze ukłucia ale samego bólu owulacyjnego nie mam
Nigri lubi tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026