Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu majówki musimy pobić
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Izuniaa89 wrote:lipcówek nie będzie
Izuniaa89, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
ostatnio jakieś 2-3 dni temu było 48 w majówkach.
-
No to jak nic musimy wszystkie i jeszcze dodatkowo musi ktoś dojść
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Motylku gratuluje!
A dajcie jeszcze czasu majówkom, toć jeszcze kilka ich zostało Kto wie, kto wie! A u nas z czerwcówek żadna sie nie pokusi na testowanie przed terminem @ zeby zatestowac w maju?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 13:26
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:E tam, odzyskałam jakąś wiarę i powiem wam, że jak ja zajdę to i Wy też!
Daisy ale jak się któraś wyłamie to nie pokonamy majówekmotyl1993, Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
No ja was na pewno nie opuszczę...bo jestem zapisana na majówkach ale plamienie mi się zaczęło więc raczej tam testowac nie będę... przepisze się w czerwcówkach z 2go na później.. ale jeszcze nie wiem dokładnie na którego27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyja wierze dziewczyny ze w czerwcu bedzie pełna frekwencja jeśli chodzi o ciaże zajdziemy wszystkie i po problemie co wy sie martwicie cieszcie sie @ bo to nasza ostania i przerwa na 9 miesięcy )))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 13:34
Zajsonek, kasia_1988, Ewa99, Izuniaa89, samira, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:ja wierze dziewczyny ze w czerwcu bedzie pełna frekwencja jeśli chodzi o ciaże zajdziemy wszytkie i po problemie co wy sie martwicie cieszcie sie @ bo to nasza ostania i przerwa na 9 miesięcy )))))))))))
o takKasia * lubi tę wiadomość