Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Izuniu ja Ci moge polecic English Unlimited, ja sie tem uczylam, ale mialam wtedy nascie lat, hehe, jak sie do certyfikatow uczylam Duzo tez daly mi lekcje prywatne, ale jednak samodzielna nauka i studia to byl strzal w dziesiatke i niezle odbicie
prawda jest taka, że mam baaaaaaaaaaardzo duzo czasu wolnego w pracy... więc chętnie bym to wykorzystała..
Kasiu nie skończyłam, ale podstawówka, gimnazjum, liceum i studia to chyba wystarczająco duzo czasu by jednak "coś" umiec.. -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Za to mam za soba 3ci dzien cwiczen, o 8 bylam juz po :p zobaczymy czy pobije cwiczenia z E.Ch., z ktora wytrwalam 4 dni haha
z E.Ch. założyłam, że będę ćwiczy równe 4 tygodnie na próbę i tak też było, później zaczęło mnie nudzić, robiłam skalpel. Efekty byłyDaisy lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ja E.Ch. nie moglam sluchac hehe :p
-
nick nieaktualnyno ja mialam E.Ch jako przykład w szkole jakie ma ćwiczenia na grupy mesni ale powiem wam ze tylko nasza nauczycielka dała rade przejść wszytkie jej etapy po 2 razy reszta padała jak muchy ja tez miałam dośc a skalpel hmm ja dziekuje ona ma ciezkie cwiczenia ale mel b juz lepeij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 12:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzunia tak ja już tutaj ! nowy cykl nowa szansa, jutro ide do gina zeby mi zlecil kilka badan zrobie sobie tez abdania czy przyadkiem jakas bakteria mi sie nie przywokla bo roznie bywa trzeba dmuchac na zimne ) u mnie @ daje po sobie znaki ale keidys z nia wygram i jej nie bedzie 9 miesiecy a teraz mam mase nauki i pisania artykulow musze leciec ( Buziaki kochane :*:*
-
Iwonaa11 wrote:Izunia tak ja już tutaj ! nowy cykl nowa szansa, jutro ide do gina zeby mi zlecil kilka badan zrobie sobie tez abdania czy przyadkiem jakas bakteria mi sie nie przywokla bo roznie bywa trzeba dmuchac na zimne ) u mnie @ daje po sobie znaki ale keidys z nia wygram i jej nie bedzie 9 miesiecy a teraz mam mase nauki i pisania artykulow musze leciec ( Buziaki kochane :*:*
uda nam się -
Czesc dziewczyny u mnie nie jest za cieplo ale fajnie lubie taka pogode po deszczy nie ma slonca i wiatru super pogoda. Dzis mam wolne i od 10 sprzatam mieszkanie duze tego nie mam bo mam tylko 2pokoje ale jakos tak dlugo mi to idzie a jeszcze mam kuchnie i lazienke do ogarniecia co sie dzieje!chyba jakis len mnie dopadl ja sobie chyba specjalizacje zrobie z poloznictwa ale bo bylam przy paru porodach naturalnych i 1 cesarce i nie moglam patrzec jak ta glupia baba dze sie na te kobiety a im mlodsza to tym gorzej ja traktuje szok!! To ciekawe jak mnie bd traktowac jak mam 23lata a z buzi i wzrostu wygladam na 18 w najlepszym wypadku
samira lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
W czerwcu się uda wszystkim
Kasia *, Zajsonek, motyl1993, mizzelka lubią tę wiadomość