Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzonaboba naślasku a głownie wkatowicach to miałabys wc zym wybierac tak jka ci napisalm zarejestrowałam sie wup i za kilka dni telefon radioterapia w szpitalu jest miejsce i mi rece opadły popracowaalm tam pól roku i uciekłam potem w klejnym szpitalu na rtg wytrzymalam kilka mieisecy jesli juz to moglabym pracowac przy rtg zebów albo wlansie NMR radioterapia jest tak szkodliwa jako praca kochana że to ąz gowa boli 2 razy mi kasetka dozymetryczna przekroczyła wartośc dopuszczalna nie dziekuje
-
Kasia * wrote:ja milam praktyki na onkologii w gliwicach ina planowaniu leczenia planowanie jeszcze ale bomby kobaltowe o nie milam anemie na dzien dobry no co do bunkru to prawda niby sa te ołowiane drzwi ten kortyarz L ale nie powietrze bylo tak zjonizowane ze tego zapachu do konca zycia nie zapomne pozatym wiekszoscmoich wykładowców miala juz wtedy nowotworyTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyzonaboba ja juz bylam w ciązy wiec to ze pracowalas nie ma znaczenia nie boj sie za krótki czas zmiany w organzimie dopeiro sa po jakis 3 latach pracy ciaglej nie praktyk po kilka godzin nie martw sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 23:18
-
Dziekuje Kasiu za inf. Gdzie sie moge zarejestrowac:) ja mieszkam pod warszawa i bym miala troche daleko ale jak bd taka potrzeba i nie przedluza mi kontraktu na chirurgii to tam sie chyba zaloguje. Ale masz racje na razie nie warto sie tak napromieniac bo ciekawe jakie bd skutki pozniej az strach sie bacTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
-
Kasia to cale szczescie bo juz sie balam ze to moze byc tego wina. O jej az tak a nam mowili ze to troszke wiecej niz na rtg bo w radioterapji jest dobra wentylacja ale ja wiem ze nie taka dobra bo trzeba szybko wejsc nie czeka sie zanim wentylacja wszystko pochlonie bo trzeba szybko wymienic kliny.To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie z rana. U nas pogoda kiepska, ale nie narzekam bo ostatnio goraco było wiec miła odmiana Dzis długi dzien mnie czeka w pracy bo od 9 do 20 albo i dłuzej-zalezy ile mi zejdzie z ostatnim spanielkiem Widze, ze o pracy rozmawiacie. Ja w koncu mam ukochaną prace i jestem sobie sama szefem. Studia skonczylam beznadziejne-ogrodnictwo-tereny zieleni i dekoracje roslinne.Były nudne i nieciekawe, nic po nich nie umialam. Po studiach wyjechalismy do Londynu na 3 i pół roku. Po powrocie poszlam na kursy florystyczne i otworzylam kwiaciarnie. Po roku zamknełam ale mialam fart i udało mi sie wszystko sprzedac tak, ze nic nie stracilam. Biznes bardzo nierentowny. Od razu wiedzialam co dalej Polecialam na kolejne kursy i teraz od 2 lat prowadze swój salon groomerski i jestem bardzo zadowolona. Za to mój M został w biznesie ogrodniczym (poznalismy sie na studiach wlasnie). Ja chyba zawsze wiedzialam, ze bede miala cos swojego i tylko u Anglii pracowalam dla kogoś.W Polsce nigdy. Chyba sie do tego nie nadaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 07:52
samira, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Witajcie z rana. U nas pogoda kiepska, ale nie narzekam bo ostatnio goraco było wiec miła odmiana Dzis długi dzien mnie czeka w pracy bo od 9 do 20 albo i dłuzej-zalezy ile mi zejdzie z ostatnim spanielkiem Widze, ze o pracy rozmawiacie. Ja w koncu mam ukochaną prace i jestem sobie sama szefem. Studia skonczylam beznadziejne-ogrodnictwo-tereny zieleni i dekoracje roslinne.Były nudne i nieciekawe, nic po nich nie umialam. Po studiach wyjechalismy do Londynu na 3 i pół roku. Po powrocie poszlam na kursy florystyczne i otworzylam kwiaciarnie. Po roku zamknełam ale mialam fart i udało mi sie wszystko sprzedac tak, ze nic nie stracilam. Biznes bardzo nierentowny. Od razu wiedzialam co dalej Polecialam na kolejne kursy i teraz od 2 lat prowadze swój salon groomerski i jestem bardzo zadowolona. Za to mój M został w biznesie ogrodniczym (poznalismy sie na studiach wlasnie). Ja chyba zawsze wiedzialam, ze bede miala cos swojego i tylko u Anglii pracowalam dla kogoś.W Polsce nigdy. Chyba sie do tego nie nadaje.
To dokładnie jak ja. Wielokrotnie planowaliśmy otworzyć własną restaurację, ale na razie to są jeszcze bardzo odległe plany.
-
nick nieaktualnyKatiś wrote:Kurcze laski chyba nic z tego nie będzie w tym cyklu bo zaczal mnie dol brzucha bolec na @ cos wczesnie ale taka nabrzmiala jestem.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej izunia nie martw sie kochana dalej jedziemy wszystkie na tym samym wózku bedzie dobrze :********witam dziewczynki umnie za oknem pieknie gdyby nie facet z kosiara od rana to bylaby cisza i spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:46