Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzonaboba na radioterapii nie ma czasu czekac jak sie bunkier otworzy masz 30 sekund na zmiane klina owszem drzwi Ci zatrzymaja nie zostaniesz tam ale zanim klima wciagnie zjonizowane powietrze oj to troche minie .sama wiesz jak to wygląda wyjmij klin z zaczepów ato cięzkie jak ch...... odłóz na półke wez nowy załóż na zaczepy odblokowujesz urzadzenie i uciekasz bo drzwi zaczynaja sie zamykać a jak Ci mówili ze radioter to tylko troszkeciezsze niz rtg ahahah noo sobie zobacz jakie zabezpieczenia sa na clinacach albo bombach kobaltowych korytarz L fizycy jadrowi czesto przychodzą sprawdzac a na rtg masz tylko ołowiane drzwi róznica kochana jest ogromna w sile czasteczki która dzaiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 09:58
-
Kasia * wrote:hej izunia nie mart sie kochana dalej jedziemy wszytkie na tym samym wózku bedzie dobrze :********witam dziewczynki umnie za oknie pieknie gdyby nie facet z kosiara od rana to bylaby cisza i spokój
Kasia * lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja U mnie niestety pogoda rowniez nie powala..spedze kolejny dzien w domku, wciaz chora. Za to mam za soba 3ci dzien cwiczen, o 8 bylam juz po :p zobaczymy czy pobije cwiczenia z E.Ch., z ktora wytrwalam 4 dni haha
Co do pracy to my jestesmy operatorem telekomunikacyjnym, prowadzimy firme 'zakladajaca' internet opierajac sie o lacza swiatlowodowe i radiolinie, mamy ok. 2tys klientow obecnie, szczesliwie z tendencja wzrostowa . Maz prowadzi firme juz 10 lat, ja sie dokoptowalam do niego 2 lata temu, wczesniej pracowalam w zarzadach miedzynarodowych firm jako tlumacz jez. angielskiego i niemieckiego. Przez kilka lat tlumaczylam rowniez filmy, ogolnie robilam to, w czym sie wyksztalcilam, bo skonczylam m.in. translatoryke na filologii. Pisze m.in. bo jestem rowniez pania mgr bezpieczenstwa narodowego, ale nigdy nie pracowalam 'w zawodzie' Skonczylam tez studia podyplomowe z tlumaczen ekonomiczno-prawnych w biznesie.
Takze w sumie przez lata zajmowalam sie tym, czym niby powinnam, ale lepiej odnajduje sie w tym, co robie teraz przynajmniej gdy jestem chora to nikt mi nie robi laski ze chce isc na L4..
Maz skonczyl radiotelekomunikacje wiec sie odnajduje na rynku w tym co studiowal
No wlasnie, dziewczyny napiszcie czym sie zajmujecie jesli nie macie nic przeciwkoNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samirciu hej jak tam twoj kregosłup ) chetnie cie wymasuje tylko pozwól mi skonczyc fizjoterapie :0
miałam TK I RM głowy i ok.
szyja zwyrodnienia ale tylko RTG miałam a podobno najlepsze jest MR ,muszę znów do neurologa podreptać bo już wysiadam z tym szyjnym ...i poprosić o MR ,niby sama mogę iść ,nawet bez skierowania ale to ok. 500zł nie moje ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:15
-
nick nieaktualnymoze ci krag uciska na splot nerwowy dlatego ci sie wgłowie kreci ja tez tak miałam kiedys mi wypadł krażek miedzykregowy jak sprzatałam okurde myślalm ze się zes... z bólu ja sie czesto masuje masażerem taki zwykły masażer na brzuch ja go mam na plecach żebym nie miala spetych mieśni no NMR dokładniejsze niż tk ale wątpie że dostaniesz skierowanie od tak idz do neurologa poroś o jakąś rehabilitacje nie prądy al ećwiczenia albo fototerapia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:19
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja w czerwcu:)
na razie tylko witam, pewnie dołączę tak na poważnie jak będę wiedzieć kiedy miałam owulacje, bo przy moim PCOS tego nie wie nikt:D
już za 3 dni czerwiec oby było morze czerwonych serduszek!samira, Kasia * lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Witam sie i ja U mnie niestety pogoda rowniez nie powala..spedze kolejny dzien w domku, wciaz chora. Za to mam za soba 3ci dzien cwiczen, o 8 bylam juz po :p zobaczymy czy pobije cwiczenia z E.Ch., z ktora wytrwalam 4 dni haha
Co do pracy to my jestesmy operatorem telekomunikacyjnym, prowadzimy firme 'zakladajaca' internet opierajac sie o lacza swiatlowodowe i radiolinie, mamy ok. 2tys klientow obecnie, szczesliwie z tendencja wzrostowa . Maz prowadzi firme juz 10 lat, ja sie dokoptowalam do niego 2 lata temu, wczesniej pracowalam w zarzadach miedzynarodowych firm jako tlumacz jez. angielskiego i niemieckiego. Przez kilka lat tlumaczylam rowniez filmy, ogolnie robilam to, w czym sie wyksztalcilam, bo skonczylam m.in. translatoryke na filologii. Pisze m.in. bo jestem rowniez pania mgr bezpieczenstwa narodowego, ale nigdy nie pracowalam 'w zawodzie' Skonczylam tez studia podyplomowe z tlumaczen ekonomiczno-prawnych w biznesie.
Takze w sumie przez lata zajmowalam sie tym, czym niby powinnam, ale lepiej odnajduje sie w tym, co robie teraz przynajmniej gdy jestem chora to nikt mi nie robi laski ze chce isc na L4..
Maz skonczyl radiotelekomunikacje wiec sie odnajduje na rynku w tym co studiowal
No wlasnie, dziewczyny napiszcie czym sie zajmujecie jesli nie macie nic przeciwko -
nick nieaktualny