Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyheeeej a ja w końcu miałam chwilkę czasu i zażelowałam swoje paznokcie pokażę wam jak wygląda tylko kolorki delikatnie się różnią niż na żywo... na żywo jest cukierkowy róż i delikatny bardzo jasny fiolet
file:///F:/DCIM/Camera/IMG_20140527_221946.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 23lata wiem ze to nie jest duzo ale czasem czuje sie jakbym miala ok 40 moje zycie nie jest wogole ciekawe i ani troche mnie nie zaskakuje taka rutynaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie nie rozumiem tych zajec internetowych jak wygladaja zaliczenia i w ogole ale tez cos o tym slyszalam. A jesli chodz o zapotrzebowanie na dane zawody to mi sie wydaje ze to zalezy od wojew. Bo w niektorych jest nadmiar w danym zawodzie a w niektorych sie o Ciebie pracodawcy zabijaja u mnie fizjoterwpia pielegniarstwo i ekonomia napewno w tych to jest za duzo ludzi w tych zawodach wyksztalconych osob i nie ma tracyTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:zonaboba wiesz ja pracowałam jako radiolog na radioterapi potem rtg ale jelsi mialabym pracowac jako radiolog to NMR albo ewentualnie TK ale nie zdjecia a juz bron boze wiecej radioterapiaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualnyja milam praktyki na onkologii w gliwicach ina planowaniu leczenia planowanie jeszcze ale bomby kobaltowe o nie milam anemie na dzien dobry no co do bunkru to prawda niby sa te ołowiane drzwi ten kortyarz L ale nie powietrze bylo tak zjonizowane ze tego zapachu do konca zycia nie zapomne pozatym wiekszoscmoich wykładowców miala juz wtedy nowotwory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 23:03
-
To Ci Kasiu zazdroszcze ja pracuje od prawie roku na chirurgii nacsyniowej jwko pielegniarka. Niestety w radiologi nie mialam okazji pracowac zawsze chca jakies doswiadczenie ale ja nie mialam gdzie go nabyc zaraz po szkole a jak juz mialam okazjecw kielcach to zrezygnowalam bo staralam sie o dziecko dostalam prace w szpitalu i jeszcze co mnie zatrzymalo to to ze moj M jest instruktorem fitness i wiem ze wolalby tu zostac a do kielc mam ok 90 km wiec sobie tlumacze ze tak mialo byc moze kolezanka za jekis czas mi cos nowego zalatwi ;(To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.