Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhmm samirko ciekawe ja pracuje w domu wiec jak sobie zrobie taka kapiel rano zasiade w niej o 10 wstane o 15 to mi wszytskie popękają huraaaaa ))))) hmm ale tak na powaznie moze cos wtym jest nie wiem bo nigdy nie próbowałam alew yobrazam sobie mine mojego męża jakby mnie zobaczyl siedzącą wmiednicy zborowina ahahahah o boże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:44
samira lubi tę wiadomość
-
Nie chciałoby mi się robić jakichś masaży jajników czy przygotowywać kąpieli w borowinie.
Jestem chyba zbyt leniwa a raczej jakoś w to nie wierze, dlatego mam zaplanowany zastrzyk na pęknięcie pęcherzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:46
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:hmm samirko ciekawe ja pracuje w domu wiec jak sobie zrobie taka kapiel rano zasiade w niej o 10 wstane o 15 to mi wszytskie popękają huraaaaa ))))) hmm ale tak na powaznie moze cos wtym jest nie wiem bo nigdy nie próbowałam alew yobrazam sobie mine mojego męża jakby mnie zobaczyl siedzącą wmiednicy zborowina ahahahah o boże
najbardziej mnie ciekawią te masaże jajników i nasiadówki
acha jak by co to w ciąży!! nie wolno szałwii używać ani spożywać -
nick nieaktualnyKasia * wrote:hmm samirko ciekawe ja pracuje w domu wiec jak sobie zrobie taka kapiel rano zasiade w niej o 10 wstane o 15 to mi wszytskie popękają huraaaaa ))))) hmm ale tak na powaznie moze cos wtym jest nie wiem bo nigdy nie próbowałam alew yobrazam sobie mine mojego męża jakby mnie zobaczyl siedzącą wmiednicy zborowina ahahahah o boże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:alt to nie jesy mój zawód wyuczony .skończyłam szkołe medyczna i jestem radiologiem
chodziłam dwa lata do medyka (pielęgniarka) wtedy była 5 letnia szkoła ,przerosła mnie ta szkoła przeniosłam się do PICKA ta szkoła przy pl. Wolności ,na pewno kojarzysz
w medyku multum przedmiotów ,potem zrobili ze były same zawodowe (ale tak było ok. 17 przedmiotów )Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 21:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny