Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a pro po dzis urodzila kuzynka męża.. koło 40 miała duuuuuużo mięśniaków na macicy i chyba polipów, miała aby synka (14lat ma teraz) i lekarz kazał jej pomarzyć o drugim dziecku... więc się nie starali za zbytnio i dziś ma córcię wazy 3500 i 56 cm dłuuga niestety miała cesarkę bo nie chciała się ładnie ułożyć do porodu ale za to jaka radooocha
-
nick nieaktualny
-
Kasia musi być udany
mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, staram się już pół roku w tym 2 cykle na clo i pregnylu. Mam 33 lata i 9cio letni córkę naturalnie ale wydaja mi się że to wszystko to psychika. Mi pecherzyki słabo rosną a na clo zachrzaniają jak głupie - no cóż znowu za 2 tygodnie testowanie i pewno znowu jedna krecha.........
-
mizzelka wrote:szkoda ze nie ma dłuższego bo będzie TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYLE groszków że to szok!
mizzelka lubi tę wiadomość
-
angelika 33 wrote:dzięki dziewczyny, staram się już pół roku w tym 2 cykle na clo i pregnylu. Mam 33 lata i 9cio letni córkę naturalnie ale wydaja mi się że to wszystko to psychika. Mi pecherzyki słabo rosną a na clo zachrzaniają jak głupie - no cóż znowu za 2 tygodnie testowanie i pewno znowu jedna krecha.........
-
nick nieaktualny
-
musi byc dobrze
dziś patrzyłam sobie jak kobieta w ciązy wsiadala do auta, piękny brzuszek miała
i znow czarna chmura nad głową, czemu ja nie mogę taka być? nie mogę mieć dziecka?
a za chwilę ... cholera a co.. ja też będę z takim brzuszkiem chodziła!
aż bd klnąć na spuchnięte nogi i obrzmiałe cycki!
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
ja miałam ciążę zagrożoną przeleżałam 7 miesięcy i przeżyłam horror na porodówce i powiedziałam, że nigdy więcej a teraz... ha niczego już się nie boję.To było tak dawno, że czuję się jakbym nigdy nie była w ciąży. Życzę wszystkim Wam powodzenia
merida17, Kasia *, mizzelka, zonaboba lubią tę wiadomość