Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja podobnie od lutego ale poki co cisza od lutego tez sumiennie sie staram no zobaczymy ,13 munirka ja krócej jka pisalam ale juz mi sie nie chce mierzyć tempki codziennie śluz to tak na oko oglądam jaki jest szyjka to podczas mycia sie i wsio, od tego cyklu mnie jakies lenistwo dopadło wcesniej sie przykładalam a ten cykl jakos lekko traktuje bede notowac i sprawdzać bo na tym to polega ale chyba mniej obsesyjnie jak do tej pory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:56
-
nick nieaktualny
-
Na początku bawiło mnie to wpisywanie się na listy, śledziłam cykle innych dziewczyn, cieszyłam się z każdego serduszka. Ale im dalej w las, tym trudniej patrzeć na tyle szczęśliwych dziewczyn, gdy u mnie ciągle nic.. dlatego też tak późno się wpisałam na czerwcóweczki. Ech.. człowiek całe życie musi na coś czekać..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Witamina C ma pozytywny wpływ na jakość spermy, ponieważ chroni plemniki przed uszkodzeniami genetycznymi spowodowanymi wolnymi rodnikami. Według badań uniwersytetu w Berkeley mężczyźni z niedoborami vit.C wykazują podwyższoną ilość uszkodzonej spermy w ejakulacie. Badania na uniwersytecie w Teksasie wykazały, że wit. C ma pozytywny wpływ na upłynnienie nasienia. Ponadto badani mężczyźni przyjmowali przez 60 dni wit. C w ilości 1000mg dziennie. W rezultacie poprawiła się ilość plemników o 60% a ruch o 30%. (czyli dziewczyny, jednak soki owocowe mają duży wpływ na poprawę nasienia)
Najlepsze źródła wit. C to: owoce cytrusowe, truskawki, porzeczki, wszystkie rodzaje kapusty, czereśnie, czerwona papryka, ziemniaki.
Oj musialabym poszukac ten wpis z kafeterii nie wiem na ktorej stronie byl
dziękiDaisy, zonaboba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w czerwcu będę obchodzić szósty rok starań (czytaj: serduszkowanie bez zabezp) z tym, że na początku myślałam, że to kwestia czasu, nie brałam do głowy, bo każdemu się uda to i mi też :)Z czasem okazało się, że to już nie takie proste...tak w skrócie
-
Nasturcja wrote:Munirka dlatego jeśli i mnie dopadają czasami takie uczucia jak i Ciebie to robię sobie wtedy przerwę od Ovu. Pomaga.
Masz rację.. ale to takie wciągające u mnie mąż dużo i długo pracuje, a jak jest w domu, to nie ma na nic siły, więc ja już tak z nudów i z przyzwyczajenia tu zaglądam.. to jest jak rytuał chyba trzeba iść na odwykzonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
munirka wrote:Masz rację.. ale to takie wciągające u mnie mąż dużo i długo pracuje, a jak jest w domu, to nie ma na nic siły, więc ja już tak z nudów i z przyzwyczajenia tu zaglądam.. to jest jak rytuał chyba trzeba iść na odwyk
A jeśli mogę spytać, w jakim jesteś wieku? -
nick nieaktualnymerida17 wrote:Ja w czerwcu będę obchodzić szósty rok starań (czytaj: serduszkowanie bez zabezp) z tym, że na początku myślałam, że to kwestia czasu, nie brałam do głowy, bo każdemu się uda to i mi też :)Z czasem okazało się, że to już nie takie proste...tak w skrócie
-
nick nieaktualny
-
Ech wiem że to głupie może być ale jakoś czuję w kościach że się udało Powiedzcie mi ze nie jestem głupia??
mizzelka, julita, Kasia *, Nasturcja, zonaboba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny