Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rany taką mam nadzieję że mnie moja nie oszukuje że szok. Byłabym razem ze szwagierką w ciąży tylko u niej to już 13 tydzień ale co tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
3 lata 10 miesięcy i 3 dni
Kurde na prawdę to czuję i już się boję jak ja sobie poradzęKasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizelka jak zajdziesz to edziesz o tym wiedziała ja zaszłam za 1 razem wczesniej sie nie staralam a wiedzialam od razu że to ciąża odczucie jest dziwne strasznie intuicyjne i poprostu wiesz ze sie udało dla mnie wtedy test był formalnoscia nie dasie tego porównac do innego odczucia intuicja na 100%.wtedy wlaśnie przekonałam sie co to znaczy intuicja cala reszta która czułam do tej pory byla niczym organizm ci pomoże bedziesz wiedziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 19:22
mizzelka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny pomóżcie-wczoraj pękł pęcherzyk 28x29mm po podaniu 10000 pregnylu.Pozostałe dwa 22x21mm nie. Czuję się fatalnie boli mnie podbrzusze itp. Wiem, że to może być działanie prgnylu ale interesuje mnie czy z tego pękniętego olbrzyma może coś wyjść?
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Nasturcja dzięki, ale nie współczuj, bo ja planuję być w ciąży na przekór całemu światu I tyle Badania są zrobione chyba z milion razy, z których wynika, że nic nie wynika, tzn. powinnam już z trzy razy rodzić
Pezepraszam, nie chciałam, żeby to źle zabrzmiało. Po prostu współczuję, że tyle się już naczekałaś i nadal nic.
Inne raz zaliczą szybki seks w dyskotekowej toalecie i już są w ciąży a tu się tyle lat ktoś stara i nadal nic.
Skoro badania wyszły dobre, to może blokada wewnętrzna?
Ja mam 28 lat. Se skończyłam prawie 2 tygodnie temu hihi
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:mizelka jak zajdziesz to edziesz o tym wiedziała ja zaszłam za 1 razem wczesniej sie nie staralam a wiedzialam od razu że to ciąża odczucie jest dziwne strasznie intuicyjne i poprostu wiesz ze sie udało dla mnie wtedy test był formalnoscia nie dasie tego porównac do innego odczucia intuicja na 100%.wtedy wlaśnie przekonałam sie co to znaczy intuicja cala reszta która czułam do tej pory byla niczym organizm ci pomoże bedziesz wiedziała
-
nick nieaktualnyNasturcja, a to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin a prezent najlepszy będzie jak sama sobie go zrobisz Nie przepraszaj, no co TY W sumie to już nie wiem, w jakim ja jestem stanie, ale chyba przeszłam już wszystkie możliwe etapy. Jestem w takiej rutynie (gin, badania, tabs), że stało się to normą mego życia, że jak już zobaczę te dwie kreski, to będę musiała się uczyć na nowo życia, bo takie to dla mnie normalne teraz. Dziwnie to napisałam, ale wiadomo o co chodzi
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizellciu jak zajdziesz to edziesz wiedziała nie da sie tego opisac to co czuje co mieisac i wydaje mi sie ze sie udalo jest niczym to sie poprostu wie i zycze ci zebyś jak najszybciej to poczuła .niektre kobiety tego nieodczuwaja jak zajda ja czułam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 19:31
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Czerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka,
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 -
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja,Izuniaa89,liwi
24 -
25 - Daisy