Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:no biorę na luz jak mówisz i się cieszę
musimy się jednak jak najszybciej spotkać co by się bardziej pośmiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:12
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie ominełam bylam w kuchni robiłam sobie kolacje samirko juz jestem smiech to zdrowie a w naszej sytuacji nawet wskazane .lepiej sieśmiac niz jak mialybysmy płakać że nie wychodzi moze jak to olejemy o z góry na dól to sie uda ,a co do spotkania to ja jestem chętna kiedy .zabierzemy ze soba izunie i was dziewczyny tez wirtualnie:) w laptopie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:17
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nie ominełam bylam w kuchni robiłam sobie kolacje samirko juz jestem smiech to zdrowie a w naszej sytuacji nawet wskazane .lepiej sieśmiac niz jak mialybysmy płakać że nie wychodzi moze jak to olejemy o z góry na dól to sie uda ,a co do spotkania to ja jestem chętna kiedy zabierzemy ze soba izunie i was dziewczyny tez wirtualnie:) w laptopie
mi bardziej chodziło o zdanie zaczynające się od musimy
ahahaha widzę żeś edytowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:19
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nie ominełam bylam w kuchni robiłam sobie kolacje samirko juz jestem smiech to zdrowie a w naszej sytuacji nawet wskazane .lepiej sieśmiac niz jak mialybysmy płakać że nie wychodzi moze jak to olejemy o z góry na dól to sie uda ,a co do spotkania to ja jestem chętna kiedy .zabierzemy ze soba izunie i was dziewczyny tez wirtualnie:) w laptopie
już miałam na myśli ta sobotę ale ja przecież mykam do gienka na wizytkę -
nick nieaktualny
-
dobra kobiety lecę, może potem wpadne do was, idę kolację robić...
i znając życie dziś ...
mój mąż jest ostatnio nadpobudliwy
dziś byłam w obcisłych dzinsach to jak głupi co chwile klepał ;/
dobrze że dużo ludzi nie bylo w sklepie...
miłego wieczoru może jeszcze bd na tel :*samira, zonaboba lubią tę wiadomość
-
samira wrote:nie jesteś głupia :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Instynkt macierzyński, który karze dążyć do poczęcia dziecka jest piękny!
Czasem jak się wyciszę i zagłębie się w myśli o ciąży to czuję się jak na haju
Aż motylki mi chodzą po brzuszku, cudne uczucie. Aż strach co będzie jak już się udamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam ochote na goraca czekolade z piankami w środku hmmm jutro lece do biedrony rano to sobie kupię mialam sie odchudzac ale jak wam juz mówiłam zajde w ciąże wiec ze tak powie mój wysiłek pójdzie na marne )) pozytywne myslenie to podstawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny myślicie ze to by pomogło ,znalazłam taki post ale nie na naszym forum,chodzi o naturalny sposób na pekanie pęcherzyków
cyt:
Koleżanka poleciła mi gorące nasiadówki z dodatkiem szałwii i rumianku po 20
min. wieczorem oraz masaż jajników, który wykonuję samodzielnie. Wierzcie lub
nie, ale - pomijając fakt, ze owulacja naturalna to u mnie święto, to jak już
coś urośnie, to pęka (potwierdzone USG). Teraz zakupiłam pastę borowinową i
zamierzam urządzać sobie domowe kąpiele, takie jak w sanatoriach
ginekologicznych. Nie mam nic do stracenia. Ostatnio zaczęłam brać metformax
Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość