Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja hmm tzn mam zaczeta fizjoterapie brakuje mi roku zeby miec dyplom i mysle czy tego nie skonczyc 2 lata mam za soba i chyba sie skusze bo fizjoterapia bardzije mi odpowiada tymbardzije ze nie dużo mi jej zostało kiedys chodziłam potem przestałam ale hmm no pomyślec musze
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde jak tak czytam fora i dowiaduje sie jak wiele dziewczyn pokonczyło fajne kierunki, wiekszosc pracuje w swoim zawodzie albo ma jakis pomysl na wlasny interes to wkurzam sie ze bylam głupia i skonczylam jakas durna turystyke i hotelarstwo... No żesz jaka ja byłam durna. Perspektyw pracy w tym zawodzie nie mam w mojej miejscowosci a ze leniwa jestem to nie chce do warszawy jezdzić. Ehh jaki czlowiek jest głupi jak wybiera swoj zawód w wieku 19 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Kurde jak tak czytam fora i dowiaduje sie jak wiele dziewczyn pokonczyło fajne kierunki, wiekszosc pracuje w swoim zawodzie albo ma jakis pomysl na wlasny interes to wkurzam sie ze bylam głupia i skonczylam jakas durna turystyke i hotelarstwo... No żesz jaka ja byłam durna. Perspektyw pracy w tym zawodzie nie mam w mojej miejscowosci a ze leniwa jestem to nie chce do warszawy jezdzić. Ehh jaki czlowiek jest głupi jak wybiera swoj zawód w wieku 19 lat
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:a ja hmm tzn mam zaczeta fizjoterapie brakuje mi roku zeby miec dyplom i mysle czy tego nie skonczyc 2 lata mam za soba i chyba sie skusze bo fizjoterapia bardzije mi odpowiada tymbardzije ze nie dużo mi jej zostało kiedys chodziłam potem przestałam ale hmm no pomyślec musze
dla mnie super ,mam problemy z kręgosłupem ,jak skończysz walę do ciebie jak w dymKasia * lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:ale to nie jest mój zawód wyuczony .skończyłam szkołe medyczną i jestem radiologiemTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Kwiatuszek sa studia 3 wieku mojego M mama mam 48lat jakos tam i chodzi na administracje. Ty jestes jeszcze mloda wszystko przed Toba wazne zebys robila to co lubisz:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Kasia * wrote:wiesz jesteś młoda jeszcze zawsze mozesz jakies kursy dodatkowe ja zawsze wybieralam kierunki medyczne bo jakos biologia to mój ulubiony przedmiot był potem na maturze też biologia i jakos tak wyszło łatwo uczyłam sie tego przedmiotu mam znajomych fizjoterapeutów którzy swietnie zarabiają więc ja pewnie wezme sie w garść i skoncze ten rok który mi zostal oile nie zajde bo tak to nici
samira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
zonaboba wrote:Kwiatuszek sa studia 3 wieku mojego M mama mam 48lat jakos tam i chodzi na administracje. Ty jestes jeszcze mloda wszystko przed Toba wazne zebys robila to co lubisz:)
A Wy tu nie mówcie ze ja taka młoda, bo Wy aby kilka lat starsze :)wszystkie jesteśmy młode laseczkisamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:ja juz nawet kombinowalam nad studiami internetowymi, w Łodzi chyba takie sa. Na dyplomie nie ma nigdzie informacji ze to taki tryb studiów, jest infi ze niestacjonarne Troche załuje, ze nie poszłam na administracje. Ale jak wybierałam studia to wielu starszych znajomych mowilo ze to takie oklepane studia i pelno osob ma takie wykształcenie. Jakby sie znało realia naszego polskiego rynku pracy to by sie nie sluchalo znajomych.. No ale cóż
A Wy tu nie mówcie ze ja taka młoda, bo Wy aby kilka lat starsze :)wszystkie jesteśmy młode laseczki
ja chyba najstarsza 39 mam