Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
munirka wrote:No i FSH jeszcze dostrzegłam, że w fazie lutealnej powinno być do 7,7 a ja mam 10,54.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 16:34
-
nick nieaktualny
-
Laseczki moje kochane witam Was serdecznie moja Beta dziś 291.87 mIU/ml czyli 4-5 tydz ciąży . Pięknie nam się ten czerwiec zaczął . Laski zaczynam się cieszyć
Ania_84, Lena87, paaulla84, Daisy, mizzelka, samira, julita, Emily83, słoneczna 85, zonaboba, Sue, Zajsonek, przedszkolanka:), slodka100 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
Katiś powtórz po jutrze i chwal się jak wzrasta Gratulacje!
Lena87, Katiś lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Munirka lekarz Ci kazal robic badania lh i fsh w fazie lutealnej? To sie robi w folikularnej w 3 dc robisz i sie okresla stosunek rych hormonow do siebie i na tej podstawie sie okresla czy ok czyli ok. 1, czy za duzo, czy za malo.
Ja lece z corka do okulisty, trzymajcie kciuki zeby bylo ok i zebysmy w koncu przestaly zaklejac oko bo robimy to od wrzesnia codziennie przez 8h...ma na jednym oku 5 dioptrii na drugim 2.5.. Na badaniu 6l nic nie wyszlo ze zwyklego badania, a mysle cos na zdjeciach wychodzi jakby jej oczko do srodka lecialo i racja sie okazalo ze prawe tak slabo widzi ze lewe przejelo widzenie no ale prostujemy juz tyle miesiecy i z 3 linijek we wrzesniu mialysmy w grudniu 16linijek i miala byc kontrola w czerwcu wiec zakasamy rekawy i jedziemy
Milego popoludniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:10
-
munirka wrote:Witam. Dziewczęta wejdę w słowo. Odebrałam dziś wyniki badań i mam lekko podwyższone LH w fazie lutealnej (11,65 mIU/ml przy normie do 11,4). Jak uważacie, powinnam się martwić, czy tak mała różnica nie ma większego znaczenia?
-
Kiedy poczułyście pierwsze efekty działania Clo? Znaczy jakiś ból, czy tego typu objawy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:21
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Lena87 wrote:Gdzie tak tanie są tabletki ?
Ja zapłaciłam za CLO 26 zł
A pregnyl tez mialam z 30% zniszka i dlatego dalam 10.40 zlLena87 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Gratulacje dla nowych mam !:)Cudownie zaczął się czerwiec
Ja dziś czuję się nieciekawie. Brzuch boli jak na okres, raz lewy jajnik raz prawy:/ Nigdy tak nie miałam. Plamienie się skończyło. Jak brzuch dalej będzie bolał pod koniec tygodnia wybiorę się lekarza.
A na dodatek nastrój jakiś taki nijaki -
nick nieaktualnyla wrote:Kiedy poczułyście pierwsze efekty działania Clo? Znaczy jakiś ból, czy tego typu objawy.
jak byłam w sobotę u nowego gina (promocja była ) to nic nie widział to był 11dc ,jutro idę na NFZ zobaczymy czy się coś wykluło, oby -
Dzięki za odpowiedzi moja gin. powiedziała mi, że to bez różnicy, w którym dniu cyklu robi się te badania (specjalnie spytałam). Na wyniku są normy dla każdej fazy, więc może miała rację. zobaczę co powie na wizycie. powodzenia czerwcóweczki. zmykam. pa.
-
munirka wrote:Dzięki za odpowiedzi moja gin. powiedziała mi, że to bez różnicy, w którym dniu cyklu robi się te badania (specjalnie spytałam). Na wyniku są normy dla każdej fazy, więc może miała rację. zobaczę co powie na wizycie. powodzenia czerwcóweczki. zmykam. pa.
Dziwne to pierwsze slysze ze obojetnie. Zreszta popytaj dziewczyny na innych tematach prawdopodobnie Ci powiedza to samo co ja..
No i co lekarz nic nie mowil? Bo stosunek powyzej 1 moze swiadczyc o pcos, a ponizej 1 o niewydolnosci przysadki. Poza tym lh to hormon od pecherzykow wiec sie bada przed owu..samira lubi tę wiadomość