Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a pro po wpadam na chwilę, La moja maruda dziś chwaliła kanapki
i znów wpakowałam mu zamiast sałaty szpinak się nawet nie pokapował haha zjadł chyba z 7 kromek jak nigdy i pomidorek i rzodkiewka itp..
no aż nie podobne do niego
ach i czekoladę marudził mi w Lidlu że lichą kupuje.. a dziś się nią zajadał i : jednak dobrą kupiłaś...
co sie dzieje? ja cie kręce, takiego męża to na codzien chce
a pro po ostatnio kupiłam salami meksykanskie z papryczką zieloną, ja pierdziele ale dobre, jak ktos lubi takie ostrzejsze smaki
dobra teraz serio ide i życze upojnej nocy, dziękuję za życzenia też haha bd działać i jutro też dla pewności.. a co mi pozostało może się strzeli powodzenia i wam :*samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak będziecie edytowac wykresik to dopiszcie mnie na 27 na kolejne testowanie. W tym miesiącu udało mi sie 2 racy cykl zamknąć-to tyle dobrego. A jutro lece na badania z krwi-te ktore da sie w 3-5 dniu cyklu robi.
Miłego dnia i powodzenia dla kolejnych testującychWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 07:33
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka , JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa
3 - aja ,
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83, basiulkaa_89
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith
14 - Ania_84, aTyna,
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*, motyl1993
16 - Ewa99, kasika8303
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza
w tym miesiącu jest: 8
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:13
-
nick nieaktualny
-
Milego dnia dziewczynki! Gratuluje zafasolkowanym i trzymam kciuki za testerki.Jak się patrzy na tą liste,która sie dopiero zaczeła a już tyle bocianów wyświetla,to aż człowiekowi lepiej na duszy,że może i nam się uda
mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny witam z rana
popijam kawusię ostatnie chwile relaksu przed pracą
pogoda nie nastraja moja @ gdzieś się schowała mogłaby już się pokazać bo jak nic z tego to już by mi leciał kolejny cykl ten ostatni oczywiście zakończony sukcesem
czekam na nowe mamuśkimizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
testowałam, wynik negatywny, czekam na @. odpuszczamy na jakieś 3 miesiące a potem wracamy do kliniki niepłodności, skoro mój lekarz ten na miejscu nie chce się mną zająć zaczynam planować urlop