X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita ja tez ;)

julita lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Mizzelko a u mnie jest podobnie jak plodne to amba, a juz po to w ogole najlepiej codziennie i wtedy jestem zla i dupa :/ wczoraj np. ganial mnie rano, a wiadomo jak to rano szkola, praca, pospiech no i dupa mowie ze nie. No to on wieczorem do mnie ze on nie chce. Chyba za kare. I tak bedziemy sie karac a ja co dwa dni 200zl bede wywalac na badania i gina i po co :( :( wiec chyba oleje w koncu ten miesiac nie wiem co mam robic :/
    no wlaśnie... i to jest flustrujące, po @ to non stop... a kiedy brak to olewka, choć on nie jest świadomy o co chodzi. Mi odpuściły skurcze... od wczoraj wieczorem i mam spokoj.. mam nadzieje ze owulka jest teraz.. i może jeszcze zdąże.
    Daisy i dlatego nie chcialam monitoringu itp. dla mnie to zbyt stresujące :(
    a cykl wraca mi do normy dopiero po roku od odstawienia tabl hormonalnych.. i chyba nie mam tego PCOS(bo bylo tylko podejrzenie)... przeciez by mi tempka skakała jak głupia... nie mialabym owulek itp.. nie wiem o co chodzi.
    ehh żebyśmy to mogły same sobie zrobic co nie? chcemy bach i mamy :D

la lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi laseczki czy miala ktoras tak z was lub wie co to jest jak wczoraj widzialam na wkładce 3 kropeczki mini mini, w pionie takie lekko brązowe???? ale troszeczke nawet dalej niż na środku wkładki??????????????

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka mnie wlasnie monitoring uspokoil bo bylam tylko z 3 razy i wiem na czym stoje a testy ovu to za wiele dni musialam robic i tak nie wychodzily ;/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    julita ja tez ;)

oczywiście nie dziwię się, że dziewczyny robią testy owulacyjne, bo sama je robiłam przez dłuższy czas, także jak najbardziej w porządku :)
    ale tak jak pisałam już wcześniej, mój gin opowiadał mi o przeprowadzonych badaniach (w których sam uczestniczył) na testach owulacyjnych dostępnych na polskim rynku i okazało się, że aż 60% <!> daje zafałszowane wyniki :/
    i prosił mnie abym nie robiła testów owu, także się stosuję do zalecenia i faktycznie jakiś taki stres zszedł ze mnie :)

Daizy a może trafiłaś na jakieś felerne testy, że cały czas ci negatywny wynik pokazują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:01

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie chyba tego boje.

a ile dni dpo jestes?

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja sie chyba tego boje.

a ile dni dpo jestes?

czego się boisz???????

do mnie to pytanie??/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boisz sie monitoringu???

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    mizzelka mnie wlasnie monitoring uspokoil bo bylam tylko z 3 razy i wiem na czym stoje a testy ovu to za wiele dni musialam robic i tak nie wychodzily ;/

i tu też się zgodzę :) nic mnie tak nie uspokaja jak wizyta na monitoringu i rzeczowa rozmowa z ginem a nie jakieś pitu pitu...

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie nie moge doeczekac az moj maz wroci z pracy w poniedzialek i zrobil sobie caly tydzien wolnego :) wiec mam nadzieje ze nam sie uda powiekszyc rodzinke :)) pogoda w krk do bani :/

slodka100, Kasia * lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    boisz sie monitoringu???
    tak bo ja jestem jedna chodząca sraczka :D

slodka100, julita lubią tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie julita rzeczowo bez zbędnych ceregieli ;)

julita lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Julita nie wiem bo znowu maz kliknal mi od jakiegos innego dostawcy i teraz dupa nie wiem. Trudno dobrze ze ide na monitoring juz dzis i wyniki krwi klamac nie beda..moze poprostu sie szykuje dlugasny cykl i znowu owu bedzie w 30dc...to wtedy w ogole bede w sierpniu testowac haha ale od Was nie uciekne, o nie :p
    Jade na jakis szoping, pogoda do dupy, z mezem mala afera rano i eh eh. Afera bo mala nie sprzatnela pizamy z salonu jak sie przebierala no i oczywiscie moja wina bo kiedy naucze ja po sobie sprzatac.Kurde umie no tylko rano sie spieszylam z nia i dupa zapomnialysmy ogarnac :/

• Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam pitu pitu testy owu traktuje rekreacyjnie, wiadomo ze monit lepszy i krew :p

julita lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też szaro buro i ponuro, głowa pęka, robię chyba sobie herbatkę zieloną..

Iwonka jak szaleć to szaleć :D owocnej pracy życzę ;>

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka kazda z nas sie czegos boi ;)

ja dzis mozliwe, że 9dpo

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    mizzelka kazda z nas sie czegos boi ;)

ja dzis mozliwe, że 9dpo
    moze krwawienie implantacyjne? ilu dniową masz fazę lutealną? standardowo 14 ?

ja to juz wyjątkowo :D dlatego lece na luuuuz blues :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki tule mocno dziewczyny którym testy wyszły negatywne ja julitko tez wtym cyklu odpuściłam sobie totalnie mierzenie czegokolwiek to szyjke badam a cholera twarda zamknieta i na nic nie reaguje ide do gina za 2 dni to mi powie czy miałąm owulke może w 8 dniu cyklu ta pogoda mnie tak dobija na śląsku ciągle brzydka pogoda ciagle pada albo zachmurzone niebo :(((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:11

samira, julita, aja lubią tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj nie mam pojecia z fl bo monitoruje pierwszy cykl a ostatnio nie moge wyczaic tej owulki wiec nie mam pojecia ale teraz dzieki monitoringu sie dowiem ile fl u mnie trwa ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam nie ma co zajmowac sobie glowy malymi dupirelami (mówie o tych moich plamkach) bedzie co bedzie po co sie zastanawiac i robic nadzieje. Najlepszym wyznacznikiem ciazy lub jej braku jest @ i tyle ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ