Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Mizzelko a u mnie jest podobnie jak plodne to amba, a juz po to w ogole najlepiej codziennie i wtedy jestem zla i dupa wczoraj np. ganial mnie rano, a wiadomo jak to rano szkola, praca, pospiech no i dupa mowie ze nie. No to on wieczorem do mnie ze on nie chce. Chyba za kare. I tak bedziemy sie karac a ja co dwa dni 200zl bede wywalac na badania i gina i po co wiec chyba oleje w koncu ten miesiac nie wiem co mam robic
Daisy i dlatego nie chcialam monitoringu itp. dla mnie to zbyt stresujące
a cykl wraca mi do normy dopiero po roku od odstawienia tabl hormonalnych.. i chyba nie mam tego PCOS(bo bylo tylko podejrzenie)... przeciez by mi tempka skakała jak głupia... nie mialabym owulek itp.. nie wiem o co chodzi.
ehh żebyśmy to mogły same sobie zrobic co nie? chcemy bach i mamyla lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:julita ja tez
oczywiście nie dziwię się, że dziewczyny robią testy owulacyjne, bo sama je robiłam przez dłuższy czas, także jak najbardziej w porządku
ale tak jak pisałam już wcześniej, mój gin opowiadał mi o przeprowadzonych badaniach (w których sam uczestniczył) na testach owulacyjnych dostępnych na polskim rynku i okazało się, że aż 60% <!> daje zafałszowane wyniki
i prosił mnie abym nie robiła testów owu, także się stosuję do zalecenia i faktycznie jakiś taki stres zszedł ze mnie
Daizy a może trafiłaś na jakieś felerne testy, że cały czas ci negatywny wynik pokazują?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:01
-
slodka100 wrote:mizzelka mnie wlasnie monitoring uspokoil bo bylam tylko z 3 razy i wiem na czym stoje a testy ovu to za wiele dni musialam robic i tak nie wychodzily ;/
i tu też się zgodzę nic mnie tak nie uspokaja jak wizyta na monitoringu i rzeczowa rozmowa z ginem a nie jakieś pitu pitu...
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie Julita nie wiem bo znowu maz kliknal mi od jakiegos innego dostawcy i teraz dupa nie wiem. Trudno dobrze ze ide na monitoring juz dzis i wyniki krwi klamac nie beda..moze poprostu sie szykuje dlugasny cykl i znowu owu bedzie w 30dc...to wtedy w ogole bede w sierpniu testowac haha ale od Was nie uciekne, o nie :p
Jade na jakis szoping, pogoda do dupy, z mezem mala afera rano i eh eh. Afera bo mala nie sprzatnela pizamy z salonu jak sie przebierala no i oczywiscie moja wina bo kiedy naucze ja po sobie sprzatac.Kurde umie no tylko rano sie spieszylam z nia i dupa zapomnialysmy ogarnac -
nick nieaktualnycześć dziewczynki tule mocno dziewczyny którym testy wyszły negatywne ja julitko tez wtym cyklu odpuściłam sobie totalnie mierzenie czegokolwiek to szyjke badam a cholera twarda zamknieta i na nic nie reaguje ide do gina za 2 dni to mi powie czy miałąm owulke może w 8 dniu cyklu ta pogoda mnie tak dobija na śląsku ciągle brzydka pogoda ciagle pada albo zachmurzone niebo ((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:11
samira, julita, aja lubią tę wiadomość