X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita ja tez ;)

julita lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Mizzelko a u mnie jest podobnie jak plodne to amba, a juz po to w ogole najlepiej codziennie i wtedy jestem zla i dupa :/ wczoraj np. ganial mnie rano, a wiadomo jak to rano szkola, praca, pospiech no i dupa mowie ze nie. No to on wieczorem do mnie ze on nie chce. Chyba za kare. I tak bedziemy sie karac a ja co dwa dni 200zl bede wywalac na badania i gina i po co :( :( wiec chyba oleje w koncu ten miesiac nie wiem co mam robic :/
    no wlaśnie... i to jest flustrujące, po @ to non stop... a kiedy brak to olewka, choć on nie jest świadomy o co chodzi. Mi odpuściły skurcze... od wczoraj wieczorem i mam spokoj.. mam nadzieje ze owulka jest teraz.. i może jeszcze zdąże.
    Daisy i dlatego nie chcialam monitoringu itp. dla mnie to zbyt stresujące :(
    a cykl wraca mi do normy dopiero po roku od odstawienia tabl hormonalnych.. i chyba nie mam tego PCOS(bo bylo tylko podejrzenie)... przeciez by mi tempka skakała jak głupia... nie mialabym owulek itp.. nie wiem o co chodzi.
    ehh żebyśmy to mogły same sobie zrobic co nie? chcemy bach i mamy :D

la lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi laseczki czy miala ktoras tak z was lub wie co to jest jak wczoraj widzialam na wkładce 3 kropeczki mini mini, w pionie takie lekko brązowe???? ale troszeczke nawet dalej niż na środku wkładki??????????????

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka mnie wlasnie monitoring uspokoil bo bylam tylko z 3 razy i wiem na czym stoje a testy ovu to za wiele dni musialam robic i tak nie wychodzily ;/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    julita ja tez ;)

oczywiście nie dziwię się, że dziewczyny robią testy owulacyjne, bo sama je robiłam przez dłuższy czas, także jak najbardziej w porządku :)
    ale tak jak pisałam już wcześniej, mój gin opowiadał mi o przeprowadzonych badaniach (w których sam uczestniczył) na testach owulacyjnych dostępnych na polskim rynku i okazało się, że aż 60% <!> daje zafałszowane wyniki :/
    i prosił mnie abym nie robiła testów owu, także się stosuję do zalecenia i faktycznie jakiś taki stres zszedł ze mnie :)

Daizy a może trafiłaś na jakieś felerne testy, że cały czas ci negatywny wynik pokazują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:01

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie chyba tego boje.

a ile dni dpo jestes?

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja sie chyba tego boje.

a ile dni dpo jestes?

czego się boisz???????

do mnie to pytanie??/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boisz sie monitoringu???

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    mizzelka mnie wlasnie monitoring uspokoil bo bylam tylko z 3 razy i wiem na czym stoje a testy ovu to za wiele dni musialam robic i tak nie wychodzily ;/

i tu też się zgodzę :) nic mnie tak nie uspokaja jak wizyta na monitoringu i rzeczowa rozmowa z ginem a nie jakieś pitu pitu...

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie nie moge doeczekac az moj maz wroci z pracy w poniedzialek i zrobil sobie caly tydzien wolnego :) wiec mam nadzieje ze nam sie uda powiekszyc rodzinke :)) pogoda w krk do bani :/

slodka100, Kasia * lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    boisz sie monitoringu???
    tak bo ja jestem jedna chodząca sraczka :D

slodka100, julita lubią tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie julita rzeczowo bez zbędnych ceregieli ;)

julita lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Julita nie wiem bo znowu maz kliknal mi od jakiegos innego dostawcy i teraz dupa nie wiem. Trudno dobrze ze ide na monitoring juz dzis i wyniki krwi klamac nie beda..moze poprostu sie szykuje dlugasny cykl i znowu owu bedzie w 30dc...to wtedy w ogole bede w sierpniu testowac haha ale od Was nie uciekne, o nie :p
    Jade na jakis szoping, pogoda do dupy, z mezem mala afera rano i eh eh. Afera bo mala nie sprzatnela pizamy z salonu jak sie przebierala no i oczywiscie moja wina bo kiedy naucze ja po sobie sprzatac.Kurde umie no tylko rano sie spieszylam z nia i dupa zapomnialysmy ogarnac :/

• Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam pitu pitu testy owu traktuje rekreacyjnie, wiadomo ze monit lepszy i krew :p

julita lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też szaro buro i ponuro, głowa pęka, robię chyba sobie herbatkę zieloną..

Iwonka jak szaleć to szaleć :D owocnej pracy życzę ;>

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka kazda z nas sie czegos boi ;)

ja dzis mozliwe, że 9dpo

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    mizzelka kazda z nas sie czegos boi ;)

ja dzis mozliwe, że 9dpo
    moze krwawienie implantacyjne? ilu dniową masz fazę lutealną? standardowo 14 ?

ja to juz wyjątkowo :D dlatego lece na luuuuz blues :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki tule mocno dziewczyny którym testy wyszły negatywne ja julitko tez wtym cyklu odpuściłam sobie totalnie mierzenie czegokolwiek to szyjke badam a cholera twarda zamknieta i na nic nie reaguje ide do gina za 2 dni to mi powie czy miałąm owulke może w 8 dniu cyklu ta pogoda mnie tak dobija na śląsku ciągle brzydka pogoda ciagle pada albo zachmurzone niebo :(((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:11

samira, julita, aja lubią tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj nie mam pojecia z fl bo monitoruje pierwszy cykl a ostatnio nie moge wyczaic tej owulki wiec nie mam pojecia ale teraz dzieki monitoringu sie dowiem ile fl u mnie trwa ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam nie ma co zajmowac sobie glowy malymi dupirelami (mówie o tych moich plamkach) bedzie co bedzie po co sie zastanawiac i robic nadzieje. Najlepszym wyznacznikiem ciazy lub jej braku jest @ i tyle ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ