Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:e tam nie ma co zajmowac sobie glowy malymi dupirelami (mówie o tych moich plamkach) bedzie co bedzie po co sie zastanawiac i robic nadzieje. Najlepszym wyznacznikiem ciazy lub jej braku jest @ i tyle

dokładnie kochana masz racje ja juz tez sobie odpusciłam w kazdym razie ten cykl staram sie ale nic nie mierze co ma byc to bedzie siłą woli sobie nic nie przyspiesze ani nie zmienie
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oczywiściesłoneczna 85 wrote:a mnie boli brzuch, teraz jajniki:(
Mizzelko czy moglabys mi pokazac ten swoj poprzedni wykres? chcialam zobaczyc jak temperatury Ci sie rozkladaly?
jesli to nei tajemnica:)
jak tylko znajdę, za chwilkę
ja brałam gdzieś 7dpo więc 7 tempek okolo mialam naturalnych
-
w klinice niepłodności mam konkretnego lekarza i fajnego, ale powiedział, że jestem na takim etapie, że spokojnie mogę leczenie kontynuować ze swoim lekarzem na miejscu. tylko ten na miejscu odsyła mnie do tego lekarza do kliniki. przerwa nam dobrze zrobi, a potem pojedziemy do kliniki i pewno zmienię lekarza na miejscu.julita wrote:trafić na dobrego lekarza też trzeba mieć szczęście i tego ci życzę kochana.
mi w końcu udało znaleźć konkretnego gina
-
byly niestety, ale lutka w razie co dopomoże, ja niepotrzebnie brałam wiesiołek (on rozkurcza ) + urosept (tez rozkurcza) i było misz masz... dopiero niedawno doczytalam ze korzen pietruszki rozkurcza, a dzialalo na mnie to bo nie mogłam patrzec na światło a też uczula... może ja jakaś nadwrażliwa jestem. Nie przejmuj się na zapas, lutek pozwoli się zagniezdzić fasolincesłoneczna 85 wrote:dzieki Mizzelka za wykres- widze bardzo duzo roznych objawow mialas:)
no nic, czekamy!
jesli nie to zawsze bedzie nowy cykl....
nie wiem juz ktory.

ale bez paniki.