X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy byc dobrej mysli kochane !:)

mizzelka, Kasia *, aja lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby !!!!!!!!!!!

bardzo bym juz chciala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie jak kazda z was!!!
    :)

mizzelka, julita, aja lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Mizzelka to byla murowanym zielonym kropkiem na majowkach, tak jak ja :D <piąteczka>. Te przezycia z zeszlego miesiaca nauczyly mnie wiekszej ilosci spokoju chyba :)
    mnie to teraz bawi, przepraszam bardzo :D ale prawda dystans i to wielki, choć teraz mi zabiera rozum, jest owulka ? nie ma? oooo losie. mialam kupic test ale kurde jak ja umiem wyszukac cien cienia to omijam moje zdolności :D kupilam podwojny przed tą betą i jeden mi zostal. zatestuje i czekam. jak negatyw czekam na małpę, pewnie sama przylezie, ale jest jeden plus, cykl jest krotszy <jupi> :D

Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    a ja tam mam udany dzień :) mój mąż dziś zdał prawo jazdy na kat. A <3 jest super :)
    życzę cierpliwości w oczekiwaniu na II krechy <3
    o coraz wiecej ladnych wiadomosci... :D

Kasia *, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    oby !!!!!!!!!!!

bardzo bym juz chciala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie jak kazda z was!!!
    :)
    możliwe że tak będzie, ja gdybym sb nie dopomogła to moze by sie udalo a endo mialam az 15 haha :D ale już jestem mądrzejsza i nie biorę specyfikow, pierdziele... Trzymam za każdą z nas kciukasy, aż mnie rozbolą i dostanę na nich zwyrodnienia <3

Brawurka84 lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postawic przy Magdzie samochodzik :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, czy myślisz, że mogę już od dziś brać dupka?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym aby jeden dzien poczekała, choć nie wiem nie znam sie.

samira, motyl1993 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:
    ja to samo dziewczynki ;) tylko spokoj nas uratuje ;) co tam Kasiu u Ciebie?:)

a iwonciu tak sobie wszystko ok ale juz nie mam cierpliwości do tej mojej szyjki do owulacji olałam to wszystko nic nie sprawdzam wogóle mam taki dzisaj dzien ze nic misie nie chce wszytko mi jest obojetne to ta okropna pogoda nie mierze tempki ani nawet wykresu mi sie nie cche prowadzić ide do gina usg mi wszytko powie ten cykl sobie odpuściłam jesli chodzi o obserwacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:51

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pro po wczoraj mężula coś tam próbował ale bez skutku, widac ze mu sie nie chcialo i byl zmęczony... no ale na początku myślałam że mi jajnik rozerwie lewy.. ciekawe co to bylo, takie kłucia. a po nieudanym <3 nic. Dziwne, a dzis mnie nic nie boli, może się jajcory jeszcze odezwą oby.

Kasia * lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja bym aby jeden dzien poczekała, choć nie wiem nie znam sie.
    dobrze prawisz ja też bym poczekała na miejscu motylka do jutra

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izuniaa89 wrote:
    hej.
    Kasiu nie tylko na śląsku taka pogoda. W małopolsce tez. u mnie nastroj ciągle zły. TŻ ma dzisiaj badanie nasienia. a ja mam dzień pt "a po co nam to?"

Przykro mi, że dzisiaj żadnych + u Was... :(

ja tez tak czuje kochana wczoraj wieczoerem juz miałam totalnie dość czegokolwiek po co mi to te wszystkie badania starania wd..... to mam przejdzie mi za kilka dni ale jak mi teraz dobrze wszytko mi wisi i powiewa nie musze sie niczym martwić co mabyc to bezie jak mam zajsc w ciąze to nie musze nic mierzyc i baac itak zajde więc ten cykl staram sie nie myslec wogóle po co to wszystko

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dobrze prawisz ja też bym poczekała na miejscu motylka do jutra
    bo wlasnie tak jest w NPR jak jest jedna niższa wśród powyższych w środku to trzeba czekać jeszcze jeden dzien i dopiero mozna zacząć wspolzyc chcąc nie zajść w ciążę... zasada 3 wyzszych tempek po owulacji, dlatego radzilabym czekać :)

samira lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku ja bym poczekala..wiesz jak to jest z of, jeszcze Ci moze przesunac o dzien, dwa. Ale jak jutro tempka bedzie na rownym poziomie mniej wiecej lub wyzszym to bym sie nie krepowala.. ;)

No a u mnie kochane tak jak myslalam sie szykuje dlugi cykl :(

E - 113..
    LH - 4.7...nic dziwnego ze testy owu pokazuja wielkie g..
    Prg - szokujace 0.41

:/

julita lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale prędzej czy pozniej sie pojawi? mam taką nadzieję :) ciekawe czemu sie tak dzieje... raz szybciej raz pozniej ;/ nie mogloby byc książkowo? i kazda by z nas wiedziala co i jak dokladnie...

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lipa lipa..pewnie nadejdzie..ostatnio mialam 16dc monitoring pierwszy w cyklu i od razu wyniki iscie owulacyjne i bach bylo, wiec szok ze tak szybko. Teraz bede miala chociaz porownanie miedzy 14 a pozniejszym jakims dc bo pewnie jeszcze mi sie uda w tym tyg podjechac na monit. Tak myslalam ze 14dc to za wczesnie i w sumie kasa w bloto grr :p Dobrze jakbym w 16dc robila znow to bym wiedziala jak sie to rozklada. :) Ciekawe czy juz bedzie jakis pecherzyk dominujacy w ogole.

A mam pytanie czy ktoras z Was ma moze tak jak ja..bo zawsze na usg kobieta lewy jajnik widzi bez problemu. A prawy zeby zobaczyc to musi mnie naciskac na brzuch od zewnatrz bo normalnie nic nie widac w ogole jajnika. Czy to tak moze byc ze jeden moze byc 'schowany'?. Kurcze nie powiem「 ale jest to dosc bolesne jak tak cisnie z kazdej strony :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide na zakupy dziewczyny musze sobie jakos humor poprawić nie mozna myslec ciagle o staraniach bynajmniej nie wmoim przypadku :))))))

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nie ciśnie, sporadycznie.

co do pęcherzykow na pewno będą :) niech się ruszą leniuszki :) ciekawe czy u mnie rosną czy nie... ale skąd by byl bol owulacyjny :)

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    ide na zakupy dziewczyny musze sobie jakos humor poprawić nie mozna myslec ciagle o staraniach bynajmniej nie wmoim przypadku :))))))
    ja wlasnie oglądam na allegro rabatki, palisady i doniczki na balkon... :D

Kasia * lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    o coraz wiecej ladnych wiadomosci... :D
    i po moim Kochanym widzę, że "nie poddawanie się" się opłaca :) <3

mizzelka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ