Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Mizzelka to byla murowanym zielonym kropkiem na majowkach, tak jak ja <piąteczka>. Te przezycia z zeszlego miesiaca nauczyly mnie wiekszej ilosci spokoju chyba
Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:oby !!!!!!!!!!!
bardzo bym juz chciala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pewnie jak kazda z was!!!
Brawurka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:ja to samo dziewczynki tylko spokoj nas uratuje co tam Kasiu u Ciebie?
a iwonciu tak sobie wszystko ok ale juz nie mam cierpliwości do tej mojej szyjki do owulacji olałam to wszystko nic nie sprawdzam wogóle mam taki dzisaj dzien ze nic misie nie chce wszytko mi jest obojetne to ta okropna pogoda nie mierze tempki ani nawet wykresu mi sie nie cche prowadzić ide do gina usg mi wszytko powie ten cykl sobie odpuściłam jesli chodzi o obserwacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:51
samira lubi tę wiadomość
-
a pro po wczoraj mężula coś tam próbował ale bez skutku, widac ze mu sie nie chcialo i byl zmęczony... no ale na początku myślałam że mi jajnik rozerwie lewy.. ciekawe co to bylo, takie kłucia. a po nieudanym nic. Dziwne, a dzis mnie nic nie boli, może się jajcory jeszcze odezwą oby.
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzuniaa89 wrote:hej.
Kasiu nie tylko na śląsku taka pogoda. W małopolsce tez. u mnie nastroj ciągle zły. TŻ ma dzisiaj badanie nasienia. a ja mam dzień pt "a po co nam to?"
Przykro mi, że dzisiaj żadnych + u Was...
ja tez tak czuje kochana wczoraj wieczoerem juz miałam totalnie dość czegokolwiek po co mi to te wszystkie badania starania wd..... to mam przejdzie mi za kilka dni ale jak mi teraz dobrze wszytko mi wisi i powiewa nie musze sie niczym martwić co mabyc to bezie jak mam zajsc w ciąze to nie musze nic mierzyc i baac itak zajde więc ten cykl staram sie nie myslec wogóle po co to wszystko -
samira wrote:dobrze prawisz ja też bym poczekała na miejscu motylka do jutra
samira lubi tę wiadomość
-
Motylku ja bym poczekala..wiesz jak to jest z of, jeszcze Ci moze przesunac o dzien, dwa. Ale jak jutro tempka bedzie na rownym poziomie mniej wiecej lub wyzszym to bym sie nie krepowala..
No a u mnie kochane tak jak myslalam sie szykuje dlugi cykl
E - 113..
LH - 4.7...nic dziwnego ze testy owu pokazuja wielkie g..
Prg - szokujace 0.41
julita lubi tę wiadomość
-
No lipa lipa..pewnie nadejdzie..ostatnio mialam 16dc monitoring pierwszy w cyklu i od razu wyniki iscie owulacyjne i bach bylo, wiec szok ze tak szybko. Teraz bede miala chociaz porownanie miedzy 14 a pozniejszym jakims dc bo pewnie jeszcze mi sie uda w tym tyg podjechac na monit. Tak myslalam ze 14dc to za wczesnie i w sumie kasa w bloto grr :p Dobrze jakbym w 16dc robila znow to bym wiedziala jak sie to rozklada. Ciekawe czy juz bedzie jakis pecherzyk dominujacy w ogole.
A mam pytanie czy ktoras z Was ma moze tak jak ja..bo zawsze na usg kobieta lewy jajnik widzi bez problemu. A prawy zeby zobaczyc to musi mnie naciskac na brzuch od zewnatrz bo normalnie nic nie widac w ogole jajnika. Czy to tak moze byc ze jeden moze byc 'schowany'?. Kurcze nie powiem「 ale jest to dosc bolesne jak tak cisnie z kazdej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:11
-
nick nieaktualny