Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aja wrote:testowałam, wynik negatywny, czekam na @. odpuszczamy na jakieś 3 miesiące a potem wracamy do kliniki niepłodności, skoro mój lekarz ten na miejscu nie chce się mną zająć zaczynam planować urlop
trafić na dobrego lekarza też trzeba mieć szczęście i tego ci życzę kochana.
mi w końcu udało znaleźć konkretnego ginaLena87, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:hej jak wynik dzisiejszych testerek? widzę, że aja negatyw a reszta?
dziewczynki, wyznaczyło mi owulację... czy tak może być? czy ovu się jednak myli?
masz ładny skok tempki, także może to owu, jutrzejsza temperatura da ci więcej pewności czy tak/nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czy was też tak boli głowa? jeny.....
z jednej str wkurzylam sie na męża że kiedy nie brak to ile wlezie a kiedy dni plodne to nie chce mu sie. nosz kurde ale nic mu nie mowilam o owulkach itp.. bez spiny, co ma byc to bd, to przyjemność a nie bd podchodzić do tego mechanicznie... Będzie miał ochotę to ok, choć ja to mam caly czas...
ale ratuje mnie jeszcze to że dziś dopiero jest serio rozciągliwy wczoraj byly tylko wyspy.. tempka ab o 0,2 wielki skok powyzej 6 normalnych nie byl. wrocil do linii podstawowej, więc moze jeszcze się uda?
jak bd mieć dobre wieści z forum proszę o wklejanie koleżanek z boćkami :*
i usuwać linki do cytowaniaslodka100 lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka , JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik
3 - aja ,
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83, basiulkaa_89
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith
14 - Ania_84, aTyna,
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*, motyl1993
16 - Ewa99, kasika8303
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza
w tym miesiącu jest: 9
...
wczoraj przeoczyłyśmy jeszcze jedną mamusie
Daisy lubi tę wiadomość
-
Mizzelko kochanie mnie glowa bolala wczoraj i przedwczoraj..myslalam ze owu idzie czy cos ale gdzie tam. Testy owu totalnie negatywne, az mialam wrazenie ze te poprzednie nim mi zabraklo wychodzily mocniejsze niz np. wczoraj..no masakra juz sie balam ze moze mi moze pik lh bokiem przelecial ale tempka wciaz rowna. Az dziwne hehe az tak rowno jeszcze nie mialam
Juz wycisneli ze mnie krew, corka ze mna byla bo zrobilam jej dzis wolne - jestesmy juz u dziadkow, bo moi obchodza tez dzien dziecka wobec wnuczki no i cora zobaczyla juz plaster i mowi 'o nie ja nie moge na to patrzec' i oczy zakrywala Pol parteru invicty mialo humorystyczny poranek
Cos slabo widze owulke w tym cyklu, nawet testy owu wychodza megasnie blade..nic czekam na wyniki i na 17 pedze na usg. -
Mizzelko a u mnie jest podobnie jak plodne to amba, a juz po to w ogole najlepiej codziennie i wtedy jestem zla i dupa wczoraj np. ganial mnie rano, a wiadomo jak to rano szkola, praca, pospiech no i dupa mowie ze nie. No to on wieczorem do mnie ze on nie chce. Chyba za kare. I tak bedziemy sie karac a ja co dwa dni 200zl bede wywalac na badania i gina i po co wiec chyba oleje w koncu ten miesiac nie wiem co mam robic