Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ia dasz rade, mowie Ci!! Ja w tym cyklu nie pokladam nadziei jakos..do czasu owu haha
ojej imbiru to bym nie dala rady raz ugryzlam kawalek i mi wypalilo wszystko co mialam w srodku
Ja jestem za to zawiedziona haha ze 14dc i lipa. Az sie zastanawiam czy jest sens isc w ogole dzis do gina. No bo po coTyle ze juz zaplacilam rano i za wizyte..wiecej tak nie zrobie
la lubi tę wiadomość
-
Ja bym o parę dosłownie dni przełożyła wizytę. Bo estradiol najniższy nie jest, możliwe, że dopiero wzrasta.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
mizzelka wrote:Mistrz... niedługo się bd ścigać która więcej znajdzie :* lecę na obiad, smacznego wam życzę i miłego populdnia :* gratulacje dla nowych mam
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hm odgrzebalam moje wyniki z lutego:
2dc (!!!)
Lh 6.51
E 12.58
Prg 0.209
Wyniki z maja 16dc:
Lh 203
E 358
A dzis 14dc
Lh 4.7
E 113
Czy to troche nie dziwne? Czyzby pecherzyki nie rosly..? Boze dopiero 15ta.. Jak sie okaze ze cykl do dupy to chyba nie wiem co zrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 15:10
-
nick nieaktualny
-
Rybenko, dziekuje za dodanie do listy
rany ale duzo ciezaroweczek
dziewczyny poslijcie jakies pozytwne fluidy
Lena87, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
uuu ale się rozwijamy
gratuluję nowych bocianów
a ja powoli szykuję się na wizytę kontrolną do zębologa
a tak wgl. u mnie 9dc a tutaj masa wodnistego śluzu już z niteczkami lekko rozciągającymi się..i to przy CLOczyżby się szykowała ovu ?? Co ma być to będzie
pozdrawiammizzelka lubi tę wiadomość
-
Kochane mam bdb wiesci
Endo 11mm, pecherzyk 17mm! Owulka ma byc pt-pon wiec wtedy seksik zalecany mocno i we wtorek za tydzien monit.
A lh nisko bo to jeszcze nie to
Znowu niebieska ma isc w ruch w razie potrzeby. Po potwierdzeniu owu znowu estrofem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 17:25
słoneczna 85, Zajsonek, Lena87, samira, Ania_84, mizzelka, Brawurka84 lubią tę wiadomość
-
Slonko ja ostatnio w dniu owu mialam 9mm a 7dpo 7.6mm...wiec na kilka dni przed owu 11mm endo to dla mnie swietna wiadomosc
A ze panikara wiem, przepraszammowilam ze na miekko ale teraz gdy juz wiem ze COS sie dzieje to nie umiem
Eh jak tylko potwierdze owulke to bede sie przepisywac na wczesniejszy testing. Kto wie moze bedzie prezent na dzien ojca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 17:30
-
Ale fajna ta wasza lista czerwcóweczki:) super są te bocianki!! I ile już macie fasolek a tu dopiero początek miesiąca :p Oj czuje że nas pobijecie,majóweczki były 63 bodajże
No i dobrze!!!!Oby jak najwięcej bocianków w tym miesiącu!!!Gratuluje tym co już zobaczyły 2 kreseczki a za pozostałe 3mam kciuki!!!
Daisy, słoneczna 85, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Co do endometrium to ja biorę magnez i b6 + kieliszek winka wieczorem. Zobaczymy, czy to coś dało.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.